Räkna med att det aldrig når er, och att ni blir blåsta

Ovan har jag klippt en bild från en butik online som nås i Afghanistan, de säljer kvinnokläder.

I video 2 ser vi en butik på marken i Kabul.

De svarta tält som alltid körs ut, som nån form av normalklädsel, härstammar ifrån vår motsvarighet till religiösa nunnor. Våra nunnor har också svarta tält. Utomhus har man heltäckande kläder, främst av energiskäl, ungefär som vi klär på oss ytterkläder.

Nio år gammal FN-rapport, som våra nyheter här nere avhandlade
Eftersom vi svenskar ingår i det brittiska imperiet får svensken inget veta. Ni matas med en minst sagt skum propaganda som går ut på att kvinnor har det svårt. Jag skulle inte vistas i dessa länder om det var så, det är i så fall svenskan som har det svårt. Jag känner massor som inte ens vill gå ut där uppe. Ännu fler med förstörda axlar, en miljon svenskar äter psykofarmaka, osv.

Svensken vet inte ens om att vi krigat, och vi borde glädjas åt att vi möjligen slipper döda fler nu, och dra på oss hämnd.
Ingen berättar att vi dödar folk” – Aftonbladet * Så hamnade Sverige i krig

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.