Propagandan runt muslimer ställer till det

illd

karinBilden ovan föreställer bloggaren Jan Milld, nuvarande finansministern samt demokraternas partiledare på Norra Cypern och den taxichaufför jag alltid använder. Jan var på besök hos mig, och ville träffa politiker. Med sig hade han Karin och de har varit nere två gånger.

Jan har en tröja producerad av Sverigedemokraterna på sig men bilden är tagen innan han lämnade dem. Han satt i i sd:s partistyrelse för nu många år sedan.

Jag har en svensk författarkollega på besök nu, och som rätt snart blev villrådig
Tar de i hand här?  Jag log, och mindes just Karin, till höger, som var helt  övertygad om att muslimer vägrar ta kvinnor i handen. Det har stått så i tidningen. Det är väl ISIS-folk som sprider sånt och vars uppdrag är att få alla att tro att muslimer är galningar.

I VERKLIGHETEN handhälsar man alltid, och det existerar inga män som vägrar ta kvinnor i handen.  Jag har aldrig varit med om det någonsin. Tvärtom handhälsas det mer än hos oss, också om jag stiger ombord på ett plan och möter personal  i Saudi, Dubai, Qatar, Algeriet, Jordanien, osv.

Men jag fick aldrig Karin att köpa att hon måste klä på sig
nTäcka huvudet är religion och kvinnoförtyck, och som du ser på bilden gick hon barhuvad. Bakom henne på bilden har du två väl påklädda lokalbor, och jag gissar att det är engelsmän. De förstår, eller har lärt sig, att man måste skydda sig mot solen på Cypern.

Hur som, så blev det tal om Karin idag därför att svensken som besöker mig ränner omkring barhuvad varför jag berättade att det gjorde Milld och Karin också.

Karin menade på att hon ville sola extra mycket sista dagarna och utan nått kvinnoförtryck på huvudet. Det  var för att bli brun man ville vara i solen. Man kan inte komma hem till Sverige och se ut som om man haft fönsterbord. Karin dog ganska direkt efter hemkomsten till Sverige, och några timmar senare fick Mills en stroke, och har sen dess legat inlagd på vårdhem och är snart uppe i två år där.

polis
Maktkamp mellan en tysk polis och ett skolbarn.

Vi förstår inte när något är farligt
 Alexander Solsjenitsyn skrev efter sitt möte med väst att vi kan inte uppfatta faror längre. Till saken hör att jag och kollegan talar en hel del om situationen i Sverige.

Vi har också talat om var gränsen går när man är kliniskt sinnessjuk, och går jag tillbaka till mina år då jag vakade på Långbro mentalsjukhus på nätterna som mycket ung svarar jag vad läkarna lärde mig; När man har tomtar på loftet. När man inte förmår se verkligheten utan lever i en fantasivärld dygnet runt.

Kalla 9000 afghanska män i vapenför ålder för ”barn” får nog anses vara ett exempel på att man har lämnat verkligheten speciellt som de kommer ifrån ett land vi krigat i även om det kallas för ”fredsarbete”.  (Ingen berättar att vi dödar folk” | Aftonbladet)  Vi hade varit dagen innan på en middag hos en familj ifrån Sudan, och det spelar ingen roll vilka nationaliteter man än möter. ”Alla” vet att Europa ligger mentalt och militärt pyrt till.

Kollegan vill lämna Sverige, och Karin talade mycket om att göra det av säkerhetsskäl
När vi avslutat samtalet, och min författarkollega skulle ta en minibuss och åka till ett havsbad, efter att ha studerat länkfarmen nedan, gick jag in för att fixa mig lite kaffe och då jag kom ut på terrassen igen såg jag hennes ryggtavla då hon gick gatan ner, barhuvad.

Jag fick anledning att ställa mig själv frågan;
Hur många drar nu ifrån t.ex. vårt land, proppen har inte gått riktigt än men snart, för att ta sig till lugnare ISIS-fria länder för att där dö i heatstroke?

n
Författare med solhatt…

Two more rushed to hospital with heatstroke – Cyprus Mail
Two people die of heat stroke in Cyprus – Xinhua | English.news.cn
heat stroke – CyprusNewsReport.com

Ljuset från solen är helt förändrat, och filmen beskriver delvis hur, och den varnar för att miljoner kommer att gå samma väg som Karin och av samma skäl.Den andra filmen beskriver varför ISIS är muslimernas värsta fiender.

https://www.youtube.com/watch?v=BwfHTxDMWZ4&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=rYedKXpb5mo

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

7 kommentarer

  1. Jag håller mig helst i skuggan på sommaren. När jag var barn brukade jag bli retad och kallad svarting eller ännu värre för att jag blev brun på en kvart trots mitt blonda hår, när andra blev lite röda. Min mamma var blond och blekhyad så hon fick ofta frågan om jag var adopterad om de inte hade sett min pappa. Hans släkt har oftast oliv hudton som många i Finnland.

  2. Att bli solbränd har nån funktion. Vissa blir inte bruna men det kanske är ovanligt på Cypern 🙂

  3. Lokalbefolkningen solar aldrig, man håller sig i skuggan mest men blir ju brun ändå eftersom man måste gå i solen t.ex. från bilen in i en butik. Det är främst turister som klär av sig t.ex. Igår såg jag en skylt på ett fik, de skrev; Vi är ingen strandbar, klä på dig, den enda som får visa ett tvättbräde på magen här är chefen.

  4. I butiker i USA brukar det stå på en skylt vid ingången ”No shoes no shirt no service”

  5. Jag avskyr också att vistas i solen. Är jag ute och går på stan går jag hellre över på andra sidan där det är skugga. Samma sak när jag cyklar. Försöker komma in i skugga så snabbt som möjligt. Möjligtvis kan jag gilla lite sol allra tidigast på våren efter em lång kall vinter. Men det gör jag mest för värmens skull.

  6. Håller du dig alltid undan sol sk du kolal ditt D-vitaminvärde, det är inte ett vitamin utan ett hormon. Blodprov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.