Prof Arnstberg-Varför superrika globalister och kommunister går samman.

Videon är ett läsartips, tack!

Rent teoretiskt är kommunismen fantastisk, och skulle eventuellt kunna fungera om man kunde få fram idealistiska ledare.

Den har dock aldrig fungerat, och folket har aldrig valt den utom i Kerala i Indien. Men den kommunismen har jag utrett och det var ingen “riktig” utan mer en Keralakommunism.

Enda folket i hela världen som via fria val fick systemet och övriga har sett systemet kuppas in, och inte sällan med militära medel.

Att den blir som den blir i verkligheten rent materiellt vet alla som besökte öststaterna då det begav sig; folk stod i matköer i sex, sju, åtta timmar för att få en liten bit bröd.

I Rumänien stod du i tre köer, en ansökningskö, en beslutskö och sen brödkön.

Huset ovan är riktigt tjusigt i jämförelse med de man såg i Polen, Rumänien, Sovjet, DDR, Bulgarien dvs. vi såg dem först då Berlinmuren fallit eftersom folk var inlåsta.

Jag har träffat en hel del ryssar och rumäner i mina dagar, och inte minst på Cypern, och de äldre är vad jag vill kalla för “kommunistskadade” eller “institutionsskadade” som även bunkerfångarna blir.

Sen innehåller den en otäck del, förutom alla andra otäcka delar, nämligen att ledarna alltid leker med folket.

Vi ser det dagligen redan, och under filmen lägger jag en del rubriker som visar just denna passiva aggressivitet som går ut på att;
– Vi gör som vi vill, och mot er vilja… bara för att retas… så ni ska känna er maktlösa och känna skam…

Det funkar lysande eftersom jag ser texter “överallt” på FB där folk skriver; jag skäms för att jag är svensk. Redan!!!

För mig är det inte konstigt alls att superrika går ihop med kommunister, båda vill precis samma sak; råna folk ända in på bara skinnet. Eller så kan man se det som att kommunismen och fascismen är i princip samma sak, och de har nu hittat varandra.

Vänster – höger går mot sin upplösning eller är redan upplöst.

Under läsarens film lägger jag en bunt videos med författaren Edward E Griffin som är historiker i botten, vilket märks, och som ofta drar i dessa trådar, och han är engagerad i freedomforceinternational.org.

Har du aldrig stött på honom rekommenderas han varmt för även om man inte håller med honom är det en frid att lyssna på en som är fullproppad med kunskaper.

Jag själv vill ha personval av ämbetsmän, för det är ändå de som styr, så kan de meddela via TV vad de ämnar göra om vi väljer dem till rikspolischef t.ex.

Ett skäl till att de håller på som de gör nu är säkert planen att införa NWO.

Vi ska alla vara såå trötta på politiker och handlingsförlamning att vi välkomnar NWO med öppna hjärtan.

Den här filmen är för övrigt mkt bra:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.