Jag drev bloggen Rädda-Sverige.nu i många år, som inte ska förväxlas med den Blueshift startade senare med samma namn men utan bindestrecket, och den hade 185 000 unika besökare i månaden. Jag räknar inte med, hoppas inte, att vi blir så många…

Vi sysslar med utbildning och studier
Syftet är utbildning, och vi sysslar med allmänbildning, generationsöverföring och djupare studier för att bland mycket annat mota rädslan i grinden.

Utbildning och studier påverkas inte lika mycket av de nya EU-reglerna, och inte heller humanitärt arbete.

Jag är mycket glad för att många läsare har sagt mig redan att de har blivit kolugna, och hetsar aldrig upp sig längre, då det händer nått stort eller obegripligt i världen.

Vi har fram till nu bland annat sett att samtliga större planer drogs upp redan 1791 då ett dussin blodsfamiljer bestämde sig för att manipulera till sig all makt, och i princip alla resurser. Man talar om de 1% och de 99% som är vi.

Det vi ser nu är inget nytt! Det nya är att vi ser det!
Ett av deras starkaste vapnen är att skapa rädsla, och den försvinner då man sätter sig in i helheten, vilket vi gör. Skälet till att vi ser det numera är en ren frekvensenergifråga, och energier är ett ämne vi håller på med, och förstår man dem begriper man mer, också att och varför de kommer att misslyckas..

De sjunger på sista versen, och det perfekta brottet finns inte
Det kommer dyka upp stora, stora moraliska och etiska skandaler, inte minst i USA och det är där det måste börja, och i flera år från nu.

Det finns inte många regler för denna vår sammanslutning av människor mer än att visa respekt
Vi har lärt oss via den sjuka kultur de spridit länge att ”respekt måste förtjänas först” och det uttrycket är i sig helt sinnessjukt. Det är väldigt mycket vi har lärt oss vars syfte är att skapa rädsla, osämja och polariseringar.

Man ska visa alla respekt!
Det blir inte lite konstigt om jag spottar dig i ansiktet i tre år, vägrar svara på tilltal, hånar dig i väntan på att du ska förtjäna respekt först. Det är enormt mycket de lärt ut som inte är hållbart, och vi studerar sånt också.

Välkommen att registrera dig längst ner på sidan!

Ljus och kärlek!
Författare Lena Holfve

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!