Pressmeddelande

Var tredje svensk uppges ha någon form av sömnstörning. Förutom de uppenbara problem och det obehag dålig sömn medför för individen kan man bara spekulera i vad det kostar samhället att en tredjedel av befolkningen är trötta på jobbet.

Hösten 2017 utkom första delen i Utmattningsskolans serie om hur man läker utmattnings–sjukdom: Utmattad – Fri från hjärndimma! Nu kommer andra boken i serien släppts; Sömnlös – Fri från sömnstörning! en bok som har alla förutsättningar att revolutionera den svenska sömnen. I boken berättar Lena Holfve hur man med enkla och effektiva metoder sover bättre på både kort och lång sikt, metoder som under mer än 1,5 år använts med mycket goda resultat av tusentals medlemmar i Utmattningsskolan.

I sin nya bok Sömnlös – Fri från sömnstörning! skriver Lena Holfve: ”Vi har haft medlemmar i Utmattningskolan.se som inte har sovit som folk på femton år och så snart de blev av med mögeltoxinerna i kroppen rapporterade de att de sov som stockar. Vi vet att de som är kopparförgiftade kan knappt sitta still, än mindre sova, och de som har parasiter kan verkligen inte sova.”

Lena Holfve fortsätter att skriva böcker för att förändra Sverige, precis som hon tidigare gjort med böcker som Älska lagom och Häktad på sagolika skäl. Den här gången är temat hälsa och sjukvård, och hur det kommer sig att sjukdomar som utomlands betraktas som fysiska och som med relativt enkla medel kan botas, i Sverige kallas psykiska och innebär att patienter i bästa fall får undermålig vård och i sämsta fall utsätts för direkt livsfarliga insatser.

2017 utkom även Mögelförgiftad, den första delen i Utmattningsskolans serie specifikt om olika förgiftningsrötter.

Recensionsex kan beställas från BoD på press@bod.se eller tel. 08-463 10 97.

E-post: kontoret@utmattningsskolan.se

Kontaktuppgifter: Lena Holfve
http://lenaholfve.se

 

Pressbild: http://www.lenaholfve.se/press-kontakt

ISBN: 9789176999776

somnloshelaomslaget

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.