PRESSMEDDELANDE

Lena Holfve gör det igen!
Med boken Utmattad – Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! tar Lena sig an ett av vår tids största hälsoproblem. Lena presenterar, på det enkla och handgripliga sätt som är hennes signum och varumärke sedan debuten 1984, en smart, praktisk och mycket billig lösning på den utmattningssjukdom som sjukvården inte rår på.

Eftersom Lena Holfve alltid har varit en visionär låter hon oss kika in i framtiden, och vi får själva välja mellan ljus och mörker.Detta är programmet som redan har botat hundratals, och med boken kommer Lena att göra mängder av sjuka människor friska.

Vi kommer att få dela in svensk sjukvård i ett före och ett efter, och Lena Holfve har bara börjat sitt korståg i kunskapens tjänst.

Första recensionsdag 5 september 2017.

Recensionsex kan beställas från BoD på info@bod.se eller tel. 08-463 10 97 – pressleg krävs.

E-post: kontoret@utmattningsskolan.se

www.utmattningsskolan.se   *     Pressbild (tiff)  
 
 ISBN: 9789176999714

Fler som talar ut

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.