Lena Holfve gör det igen!Omslag kopia
Med boken Utmattad – Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! tar Lena sig an ett av vår tids största hälsoproblem. Lena presenterar, på det enkla och handgripliga sätt som är hennes signum och varumärke sedan debuten 1984, en smart, praktisk och mycket billig lösning på den utmattningssjukdom som sjukvården inte rår på.

Eftersom Lena Holfve alltid har varit en visionär låter hon oss kika in i framtiden, och vi får själva välja mellan ljus och mörker.Detta är programmet som redan har botat hundratals, och med boken kommer Lena att göra mängder av sjuka människor friska.

Vi kommer att få dela in svensk sjukvård i ett före och ett efter, och Lena Holfve har bara börjat sitt korståg i kunskapens tjänst.

Första recensionsdag 5 september 2017.

Recensionsex kan beställas från BoD på info@bod.se eller tel. 08-463 10 97 – pressleg krävs.

E-post: kontoret@utmattningsskolan.se

www.utmattningsskolan.se   *     Pressbild (tiff)  
 
 ISBN: 9789176999714

lilian

Fler som talar ut

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Latest posts by Lena Holfve (see all)