Precis, som förra gången… 30% av statsbudgeten till försvaret

Jag förstår hur Putin tänker, och det gör nog alla – de få – som känner till vad ryssarna gjorde förra gången. Om man inte vet det låter det väl skumt att han säger att Ryssland tänker försvara världen.

Duman, parlamentet, har ökat försvarsanslagen, hela 30% av statsbudgeten ska från och med nu gå till försvaret.

Jag har länge funderat på om de gitter dra slipstenen, en gång till. Men de har inget val, de lär invaderas annars, igen.

Om jag var ryss skulle jag betrakta hela väst som ett dagis fullt med småbarn, som inget begriper, ungefär. Finns bättre ord då man tömmer sina vapenlager och skickar allt till knarkande nassar? De har bara en agenda; förfina rasen, till varje pris.

Jag kan också tänka mig att de anser att situationen är deras fel. De trodde att nazismen var historia, var den inte.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Ryssland gör rätt, väst måste stoppas med alla tänkbara medel. Det är minst 20 år sedan jag insåg att västvärlden är galen, men tyvärr är minst 90% av västmänniskorna hjärntvättade av skräpunderhållning och usel moral som kopierats från USA, och speciellt svenskarna sticker ut som idioter som inte ens fattar att man måste ta hand om sitt land och än mindre klarar av att fostra sina egna barn. Ungdomar i väst är så psykiskt sjuka att många fattar inte ens vilket kön de har. Västs framfart måste stoppas, och det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.