Post-Schymantiden börjar 2019, och det är dags att återfå förståndet

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

I valet fick FI 0,46% och ganska direkt meddelades det att Schyman slutar.

Det är få som har röstat på FI genom åren men Schyman har haft ett större mediautrymme än någon annan, som jag kan komma på. Just därför, och inte så mycket beroende på hennes partier, först VP och sen FI, har skadorna varit enorma.

Det har kunnat ske främst för att allmänhetens kunskaper om alkoholism är för svaga, och Svensson vill inte lära sig för han tror att då är lördagsgroggen i fara – vilket den inte är.

Nykter alkoholist: Riksdagen är medberoende vilket är ett av de största hoten mot hela vårt land.

Det är i princip inte Schymans fel utan mer medias, och de om låtit sig dras med
När GS kom ut ifrån Minnesotabehandlingen började hon omedelbart med jobbet att lobba för det behandlingshemmet, och de lät det ske!

Hon talade ut ”överallt”, vilket hon inte får enligt AA:s traditioner, och hon gjorde sig snabbt till nått som kallas för en ”1-12:a”.

Programmet består av 12 steg, och det första handlar om att medge att man tappat kontrollen över sitt liv pga alkohol. Men det kan användas på vad som helst; jag har tappat kontrollen över mitt liv pga mitt förhållande till min katt, går också bra.

Sista steget, det tolfte, missuppfattas ofta och 1:orna vill tro att det handlar om att ”hjälpa andra” men 12:e handlar uteslutande om ett eget spirituellt uppvaknande.

GS:s val att bryta mot allt ledde till att hon hamnade i det som kallas för Dry Drunk vilket ofta blir konsekvensen för 1-12:orna.

Vi har gissningsvis en kvarts miljon drydrunkare
Are you a Dry Drunk? – Addiction Campuses

Is there a ”Dry Drunk” in your life? | Psychology Today

What Is a Dry Drunk? – American Addiction Centers

 

GS hoppar således över steg 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 och ger sig på steg 12 ganska direkt
Det har förekommit uttalanden om att hon hade problem med steg 3, som hon också misstolkade rätt grovt och trodde att det handlade om GUD (det är inte ett religiöst utan ett spirituellt program) varför hon lät meddela att hon bytt ut ordet GUD mot GUD…run. Det uttalandet har också en etikett som kallas för ”King Baby syndrom” eller ”Peter Pan syndrom”.

 

Det som händer i hjärnan har det skrivits spaltmil om
Viktigt i detta sammanhang är att de känner fel. Schyman slutar: ”Fi är starkare än någonsin”.

Vi förstår att FI kan inte vara ”starkare än någonsin” om de har 0%…

Klicka

Men det är få som har räknat på FI:s budget t.ex. för att sen fullständigt ta sig för pannan.

För få har under de år hon har varit mantalsskriven i media som t.ex. VPs partiledare med start 1993 ens utrett vad det är som sägs i verkligheten eller gjort vettiga konsekvensanalyser.

Hon kickades 2003 pga alkoholismen men också förhoppningsvis pga ett kvartsmiljons skattefusk.

Skälet till att programmets 12:e steg handlar om andlighet beror på det filmerna tar upp
AA anser att 20% av svenskarna är alkoholister, och regeringen säger 10%. Främlingar ser rätt snart att vi lider brist på just andlighet, och det beror på det här i långa stycken.

 

Så nu får vi börja Schymanreparera oss!


Detta efter 25 års analyser, påbud, ”fakta” som är skapade av först en aktiv alkoholist, sen en Dry drunkare och 1-12:a.

Skälet till att FI med flera inte säger något om morden i Marocko beror på att statistiskt sett bör det finnas 20% aktiva alkoholister inom samtliga partier och de förnekar / tiger om det inträffar något som inte stämmer med deras utopiska fantasibild av världen. (Enligt pressen på Cypern var inte ISIS inblandade.)

GS är inte ensam om att ha lärt en hel generation att alla konflikter kan lösas via det goda samtalet eller via mer bidrag därför att ondska finns inte.

Paradoxalt nog har GS goda chanser att slutligen gå till historien som just ond, och jag tänker inte enbart på det planterade manshatet, utan mer på den sammantagna verksamheten, som ofta handlat om att lära ut icke hållbara värderingar sprungna ur en hjärna där vem som helst de senaste tio åren måste ha kunnat se och höra stora, stora skador på frontalloberna som är hjärnans dirigent.

GS har goda chanser att gå till historien som den som totalt torpederade en frisk kvinnorörelse och gjorde om den till ett formidabelt dårhus samt fixade så att våldet mot alla kvinnor har rakat i höjden.

VI kommer att gå till historien som ett folk som tyckte att det är väl okej om aktiva alkoholister är riksdagsmän.

JAG får skämmas livet ut för att jag inte skrev under i princip 25 år… för jag hade kunnat skriva en hel bok om saken för 25-30 år sen…

Italien utfärdar resevarning mot Sverige  –  Kina förnyar sin resevarning mot Sverige –
USA går ut med resevarning – Britterna varnar för Sverige

 

Lena Andersson håller på med just Schymanreparation!
Samhällen där man reflekterar utifrån människans mått finns det proportioner mellan brott och straff, och att göra skillnad på olika händelser anses väsentligt. Sexualbrottslagstiftningen har länge gått i motsatt riktning.

[…]

Det principiellt intressanta med fallet Arnault är hur det visar att lagstiftaren numera ser strängare på sexualbrotten än brottsoffren själva, och det redan innan lagstiftningen skärptes ytterligare under trycket från metoo-aktivismen. Ifall man godvilligt går på middagar med, går till sängs med och semestrar utomlands med den som enligt lagen i stället borde sitta inne i tre år för det han gjort mot en, då kan man med fog säga att lagstiftaren ser strängare på brottet än den drabbade.

[…]

Vi står här inför två oförenliga idégrunder och människosyner. En strid mellan dem rasar i de västerländska samhällena och har skapat den djupa disharmoni vi lever med. Den ena hållningen argumenterar för att kvinnan, fastän formellt fri och likställd, är så nedtryckt av samhällsnormerna och därför utan kontakt med sig själv att hon behöver hjälp av ständigt rigidare lagar och straff för att bli varse hur förödande det hon varit med om egentligen är.  Läs mer

 

Ja i det stora hela håller jag med henne. Jag anser att hela denna fars är samhällets sätt att gömma sig bakom feminismen och metoo-rörelsen. De glömmer även bort att kvinnor har en hjärna och att de har ett val. Om man ser till kulturprofilen så anser jag att han dömts på för lösa grunder. Vem åker till Frankrike för att träffa den som man blivit ”våldtagen” av?

Från att ha försökt få jämställdhet har feministerna fått hela samhället att avsky och skuldbelägga män, medan de själva sätter sig på piedestal. Nu har det blivit ännu värre eftersom männen snart inte kan ta kontakt med en kvinna utan att begå ”brott”.

Hade en diskussion med en feministisk man ang halshuggningarna i Marocco där jag menar att man måste läsa på om landet man ska till. Man kan inte förutsätta att allt är som i ett västerländskt land och att dessa kvinnor varken utbildat sig eller ”kopplat in hjärnan” när de väljer att resa till ett muslimskt land där IS finns.

Mannen jag diskuterade med skrev då följande ”Jaha, så du ska inte kunna gå i kort kjol på natten i Rosengård utan att bli våldtagen”. Normalt sett ska det inte göra någon skillnad, men nu måste man koppla in hjärnan och vara förutseende, för man vet aldrig vem man möter. Man måste tänka efter före.

Jag blir förbannad på dessa feminister eftersom de inte vet vad konsekvensanalys innebär. De kan göra vad som helst men om det händer dem något så är det alltid någon annans fel!

Beträffande kulturprofilen så anser jag att han har utvalts för att statuera exempel och domstolen vill ha en syndabock.

Feministerna har lyckats med konststycket att skuldbelägga männen för allt som kvinnorna själva gör, det som är ok för en kvinna är numera inte ok för en man. Man vet knappt om man ska skratta eller gråta.

Min not: Skuldbelägga andra kallas för projicering och är ett alkoholistsymtom av rang, och slutligen har de bara tre känslor; harm, hat och hämnd.

Läs mer i domänen Botten Upp

 

 

 

 

 

 

Kampsången; Jag hatar dig du jävla man

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Post-Schymantiden börjar 2019, och det är dags att återfå förståndet – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Går det att vända? | | Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.