Politik medför konsekvenser

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

För vad det innebär i praktiken har historien med all önskvärd tydlighet lärt oss: ekonomisk socialism är en enkel biljett till oerhörd fattigdom, raserad välfärd och omfattande förtryck. Inte någonstans, någon gång i historien, har ekonomisk socialism lett till något annat. Se på Kuba, Nordkorea eller Sovjetunionen. Ingenting överhuvud taget talar för att det skulle bli annorlunda i Sverige om Vänsterpartiet får som de vill.

Håller verkligen 10 procent av de röstberättigade med om att så ska ske? Jag tror faktiskt inte det, utan det handlar faktiskt om att folk inte förstår hur extremt V är.
Läs mer

Det är BLT som tror att vi har ett val i höst, och det har vi inte
Jag är medveten om att hela det svenska folket, med rätt få undantag, också anser att vi har val i år. Men det har vi inte i verkligheten. Agenda 30 ska vara infört år 2030 och innebär en kommunism i botten med en fascistisk ekonomi på toppen.

Vi har lyssnat på en ekonomisk hitman som påstod att de ledare som inte lyder mördas, se film längst ner.

En beläst vän skriver:
Betraktar honom som kontrollerad opposition, verktyg för kontrollerad de-eskalering. Ingat av vad han säger hur världen fungerar är eg nytt, möjligen för allmänheten.

Det som tyder på att det kan vara sant är det faktum att Perkins lever, och på grund av faktum två – som BLT också tog upp – nämligen att kommunister slutligen mördar folk  – alla som säger emot deras PK-linje – och utan att blinka.

Bara Mao mördade 70 miljoner kineser. (Ge folk 2500:- – 5500:- i pension är för övrigt mordförsök. Vägra utreda sjuka och kalla allt för ”psykiskt” också…)


I de medberoendes land attraherar typer? 

Svenskan Elin håller på att bli världsberömd – det är tur att jag är i Sverige så jag slipper höra det också – därför att hon ville stoppa utvisningen av en äldre man dömd för misshandel.

Det blir alltid samma reaktioner bland vanligt folk och alla häpnar och undrar varför de dras till ligister?

Få förstår hur misshandlare och mördare kan få en sån lång kö som de ofta får, eller hur en rikspolischef kan tycka synd om mördare men inte deras offer, men svaret är för mig givet.

Typer, ligister, gangsters, kriminella är genuina och de är 100% autentiska och det är attraktivt på själsnivå.

När folk uppfattar en artist på samma sätt – som en som är genuin, autentisk och sann – så uppstår samma fenomen men i Sverige med sin jantelag blir det extra intensivt.

Carolas debut – berömd över en natt – är bara ett av många exempel.
Lill-Babs följde det konceptet hela sitt artistliv. Carola i ”Nöjesmaskinen” 1984.

Vi dras mot motpoler, det är så vi utvecklas, och den starkaste för en medberoende är just den tydlige skitstöveln som är just autentisk. I det läget spelar det uppenbarligen inte så stor roll vad de säger eller gör. Det är energin som är åtråvärd, och man brukar säga att man kan mäta hur ett land är eller mår utifrån hur det samhället behandlar sjuka och gamla. Lägg gärna till att man kan nog mäta hur sjukt det är genom att räkna antalet kärleksbrev till nyss dömda mördare.

Den dag vanligt folk lägger ner PK, fin fasad etc., och säger som det är lär de bli attraktiva på samma sätt. Då, men först då, kan de konkurrera ut skitstövlarnas energi ordentligt.

Alla ska vara lika…
De vi kallar för ”medberoende” är det på grund av att ett falskt själv utvecklades mycket tidigt i deras liv. En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka spelar sannolikt in.

Folk får inte vara sig själva ens i en sekund, och jag minns då ett 8-årigt barnbarn och jag landade utomlands där få lider av identitetsbrist, och hon sa:
– Mormor, alla har olika kläder här och vågar det!!! Hemma har alla samma annars får du inte va´me´.

Vi ser det kollektiva medberoendet också så långt att vi själva saknar resurser att släcka skogsbränder, men vi har råd att skänka miljarder till Somalia, som i sin tur sponsrar ett engelskt fotbollslag. Det är i sig ett urtypiskt medberoendebeteende, se symtomlistan nedan.

Det genuina blir extra åtråvärt
Ett annat skäl är att slutet på deras utvecklingskurva, finns en bra sån beskriven i boken ”Kvinnor som älskar för mycket”, är alltid mord / självmord. Alltid! Det falska självet bryter slutligen igenom i ren destruktion. Om du känner att du ”inte finns” är det inte underligt att det genuina och äkta lockar. Vi ser det överallt; köp hemlagat, köp svenskt, köp honung av en biodlare, köp eco… äkta!

Detta är en åsikt i väst. I Asien är detta ett bevis på psykisk sjukdom.

Införa en kommunism är självmord
Vp kan man lätt betrakta som ett parti just för medberoende liksom hatet – de ska dö! – mot ”vita män” är ifrån samma frösådd.

Bristen på ett genuint och äkta självt skapar slutligen det våld som krävs OM man inte får stopp på det tillstånd som kallas för medberoende.

Du kan roa dig med att klicka upp Symptomlistan för medberoende och läsa rad för rad och se om du tycker att den raden stämmer in på Sverige som stat.

Hur många ”Ja!” får du?
Kunskap är makt, och medberoende ska bekämpas just med kunskap. Drabbade inser inte alltid att det är ett allvarligt livshotande tillstånd. (Vill du veta mer beger du dig till bottenupp.net.)

Som två helt olika planeter
Det kommer att bli enorma problem den dagen Asiens folk förstår hur FN – Agenda 30 – vill mixa världarna. Möjligt att de sätter ner foten?

Nedan har du en film som visar hur flygplatspersonal i Brasilien, som är enormt väst-influerat som synes, hanterar andra människors ägodelar / väskor och under brasilianarna har du en japanskas attityd.

Bättre än så här kan man inte gestalta skillnaden mellan oss och Asien.

Artikeln fortsätter under filmen och med goda nyheter

Västvärlden bygger på politisk korrekthet och den kan man se på som en strypsnara.

Idag sa en Svensson i en klädbutik:
– Jag tittar aldrig på nyheterna för de bara ljuger.

När ”alla” har slutat att titta är MSM slut och en ny ton föds som attraherar västmänniskan direkt därför att den är genuin och uppfattas som äkta. Detsamma borde gälla den populäre Trump; han säger som det är – som han uppfattar att det är.
(Jag vet att han inte är poppis i Sverige men vi är nu inte ens en procent av jordens befolkning.)

 

Denne man nedan har väl två gånger större publik än ”Aktuellt”?
Professorerna är säkert glada, eftersom de aldrig eller sällan intervjuas i PK-media, som inte vill ha fakta utan just bara PK-åsikter.

Det vi ser är fröet till det jag är helt säker på kommer; en folkvandring mot riktiga kunskaper.

Faktaförfattare har en gyllene framtid och boomen kommer så snart en bred massa uppfattar att det är frågan om genuina fakta = äkthet.

Här är ett intressant samtal om västs kultur som PK-folket just nu förringar, inte minst den vite mannen, och förmodligen för att de i botten inte sällan är rasister. Så långt att afrikaner jag har talat med anser utan undantag att all form av särbehandling är rasism. Kan du inte skälla ut en dum afrikan, och det kan inte PK-folket, men du skulle ha skällt – om vederbörande hade varit vit – så är du i verklig mening rasist.

Dessutom är PK-folket i Sverige extremt omoderna därför att det pågår en omfattande process runt black people, white people, rasism, etc.

Är vi utom räddning?
Inte alls. Det är inte vi utan ondskan som ska gå under och steg 1 är att den blottläggs. Västkulturen är på många sätt utsatt av falska pålagor som PK och sociologin, och ju mer lögner och falskhet desto mer lär genuina människors energi locka också om de är bankrånare.

Möjligt att diverse stater har bestämt sig för att avliva FN?
Utan FN lär det inte bli nått Agenda 30…

I mina ögon är kommunism regelrätt ondska
Ju fler som tänker till desto färre hjälper till att införa den, och får vi tro Victor badar jorden i goda vibbar som kommer att leda till ännu mer av det som kallas för uppvaknandet.

På sikt lär ”politik” liksom religion försvinna eftersom båda är pådyvlade på oss för att skapa trubbel; söndra för att härska. Hundra år dit? Kan gå fortare.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Det måste vara bråttom nu. Bara drygt 11 år kvar tills det skall vara klappat och klart. Inställning av valet, undantagstillstånd och full diktatur krävs nog om dom skall hinna med. Folk skall avlivas i närmast på löpande band och utan att det märks för mycket internationellt i andra länder som ännu kommit lika långt med sina respektive diktaturer. För var dag som går blir jag mer övertygad om att värmeböljan är manipulerad med dom svenska haarp-fälten i Kiruna och Växjö. Men jag drar mig också till minnes din astrolog Siwert och hans onda demon. Den skulle väl försvinna 2020? Försvinner demonen om max 1½ år så kanske globalisternas plan går om intet. Det är väl det som är det stora hoppet. Men fram till dess kommer säkert alla galna svenskar och medberoende härska oinskränkt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.