Uppdaterad; Polariseringen kommer att framstå som löjlig?

Vi håller på med energier av alla de slag, och en sak man konstigt nog aldrig nämner i Sverige är solstormarna. Förrförra året var det en liten en, men kännbar i februari, och en lång period i augusti. Förra året smattrade det av dem, och nu har det varit lugnare. I Indien t.ex. har de information om dem på förstasidan i pressen, och under det vanliga vädret och guldpriset. Vår press tiger, som vanligt.

Eftersom jag har mycket med sjuka att göra har jag noterat att de blir oerhört mycket sämre då det är solstormar men åker de till akuten lär inget hända mer än att de får ännu mer psykofarmaka. Ett sätt att undkomma dem hyfsat är att hålla sig inomhus, helst i betonghus, och dricka mycket vatten.

Polariseringens mål är splittra för att härska
Som vi alla vet pågår det polariseringar av alla de slag, och jag har hört flera energimänniskor säga att de har pågått sen 1990 ungefär och trappar nu av, mot alla odds. Det ska onekligen bli intressant att få se hur deras tes slår. Du kan testa på dig själv. Det min citerade FB-kontakt säger ovan får dig att nicka instämmande? Du förstår att det pågår en ren krigspropaganda mot Iran? Agenter talar ut om hur det är där… Backar du bandet ”såg” vi det inte avseende Irak. Visst! De har massförstörelsevapen! Vapeninspektör Kelly, som sa sen att de har inga såna, dog snabbt i sitt hem och inte ens Aftonbladet gick på det fullt ut.

Solen styr mycket av det vi kallar för ”humör”
Under den långa period av solstormar, som var i augusti 2017, noterade jag rätt mycket kaos så långt att jag läste i olika forum att folk som varit gifta i åratal plötsligt blivit osams och skulle skilja sig. Just nu, sen ett par dagar, har det varit kraftiga energier mot jorden, och när BBC samt NASA fått stå på ett tag och lära ut kommer vi att förändra vår syn helt på en rad områden.

Jag har pluggat dem i tre år ungefär, kan fortfarande mycket lite, men är absolut påverkad och skulle du säga mig idag att du ämnar slänga ut din man eller fru sen 30 år tillbaka skulle du får svaret;
-Vänta med beslut nu, ta dem i slutet av mars.

Ungdomar t.ex. som är slöa, har de ADHD?, lär inte få psykpiller i framtiden utan de lär uppmanas att vistas i solen minst en timme om dagen samt äta riktig mat.

Det låter givetvis heltokigt nu, men vi påverkas enormt av solen och dess krafter, och i vår kultur kallas det för ”jag är låg”, ”jag är på dåligt humör” eller ”jag är helt slut” , och så tänker vi att det måste vara socialt, psykiskt eller arbetsrelaterat. Vi lever i en extrem ego-kultur; jag måste ha sovit för lite, jag har nog ätit fel…

BBC kan en hel del om dem och vill du lära dig på djupet finns t.ex spaceweather.com
Under filmen ska vi börja röja i frågan om de påverkar det vi kallar för åsikter.

 

Den energi som resulterat i polariseringar kommer ge med sig med start från nu, säger energifolket
Vi hade energimässigt en liknande period 1983-84, då mängder med människor skilde sig, och det var mycket bråk. Plötsligt var ”alla” fäder incestpappor, och på ”alla” arbetsplatser fanns det sexuella trakasserier. Sen blev det rätt tyst om dem, och i nutid kom metoo-rörelsen och den dånade in då det var i princip exakt samma energier som 83-84.

Forskarna har inte slagit fast än att vårt medvetande styrs så pass av dem att man kan förutspå att nu kommer ”alla” att anse…  Men vi kommer dit, tror jag. Det vi kallar för ”det kollektiva medvetandet” styrs i princip av energier som kommer utifrån.

Ovan har vi en FB-vän, med ett utländskt namn och inte helt otroligt ifrån Irak eller Iran, och som känner till väl att man sprider en enorm mängd propaganda för att göra opinionen mogen för krig. Idag kan de nog inte upprepa cirkusen som blev efter den elfte september.

Iran är det nya hatobjektet
Jag läste en del kommentarer på FB och det är konstigt att folk inte får hjärtinfarkt. De vet precis hur hemskt kvinnor har det där. Nåväl, det nya hatlandet är möjligen Iran, i Sverige, men utanför är det nog inte sällan Sverige. ”Alla” vet hur hemskt det är där för kvinnor, och resevarningarna duggar tätt. Thailands ambassad varnar för brottslighet i Sverige: ”Chockade … Britterna, USA, Kina har dem väl också, Turkiet varnar rätt ofta och online har vi mängder med folk som numer meddelar omvärlden, även på engelska, att vi behöver hjälp. De jobbar alltså gratis åt krigsindustrin.

Det är krig – vi måste acceptera det nu, skrev Aftonbladet år 2010
Vi fick veta att vi skulle sända Jas Gripen till Libyen ”för att flickor skulle få gå i skolan”. Det var främst guldet man var ute efter, och olja.

Sju år senare:
Unicef: Halv miljon libyska barn i nöd

Idag?
De verkar inte få igång nåt krig mot Venezuela och blir det ett mot Iran?

Rent energimässigt kommer de inte att kunna det, de får inte ens igång sitt världskrig,  därför att vi har frekvenshöjningar av stora mått, och det kallas i hela världen för att ”folk vaknar”. I Sverige verkar uttrycket enbart röra migrationsfrågan.

Enda landet i hela världen där det är så???
Inte helt otroligt. Vi har sett förra året att USA började med att arrestera folk ur socialgrupp 1+2 t.ex. en domare som hade ett barnlik mer eller mindre på sitt tak.

Calling for MASS ARRESTS of deep state criminals – Brighteon
Sociologin håller på att falla, åtminstone i USA, och sker det där kommer det till oss lite senare. Tesen som går ut på att kriminell kan ingen bli om man inte är fattig vilket är nys givetvis. Det lär märkas den dag man har gripit lejonparten av de kriminella inom den offentlig sektorn. Backar vi bandet bara tio år var alla som jobbade inom den med automatik goda.

Victor i film två reder ut ett av de energiskiften som är på ingående vars effekt vi ser i film ett dvs jakten på den djupa staten pågår för fullt. Förutom att de nu jagas, påverkas den här typen av människor enormt av de frekvensskiften som är nu, vi ska nog räkna med självmord här och där inom den gruppen.

Vår svenske energiman Siwert skrev i sin bok ”Folksjäl – som i en filterbubbla” att hela väst förändras som över en natt. Vi får se om han får rätt. Jag själv har studerat energier tillräckligt länge för att säga att nått stort ww3 blir det ingalunda. Vi går mot en tid där folk tvärtom kommer att bli uttryckligen snällare, och den energin finns redan där jag befinner mig nu. Otippat!

Men det lär ta tid innan den når upp mot norra halvklotet
För nu sju, åtta år sedan kom ett nytt ljus, alla färger blev mycket djupare, och jag noterade det först i Indien. Efter två år ungefär kom samma fenomen till Cypern, och efter ytterligare två år såg jag det sommartid i Sverige. Vi får se hur denna förväntade stillhet sprider sig framledes.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.