Pojkkrisen och mäns våld

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

En svenska reste upp till Sverige,  och strax efter ankomsten skrev hon; ”Lena! Det finns inga män här!!!”

Efter en vecka var hon i det närmaste helt slut på grund av servicebristen. Hon hade haft problem precis överallt, och vi som kan Sverige vet redan att man inte kan posta brev på posten, med mera krångel, och som för en främling ter sig mer än märkligt.

Hon var då van vid att se män och unga grabbar som utstrålar närvaro, resurser, service, styrka o.s.v. vilket bland annat leder till en kärleksfull utstrålning och tillika energi.

En av de första företeelserna man noterar, egentligen redan på Arlanda, är bristen på mäns närvaro och därefter den totala bristen på service. De svenska männen ser ledsna, rent deppiga ut, och de förefaller inte ens som om de är närvarande alls.

Rätt många kan dessutom ha en uttalat kall och mycket hård blick, som känns skrämmande, och det är som om de har en aura av aggressivitet runt sig.

De fäder jag har intervjuat vägrar att delta i sina barns moralbildning och de är därmed ingen värdefull förebild för sina söner. Som skäl anger de att ”det blir bara bråk med mamman”.Pojkar är ofta hänvisade till filmstjärnor, musiker och superhjältar på TV för att skaffa sig förebilder. Faderlösa barn är utsatta barn också pojkar. I dagsläget är det få vuxna som är ens medvetna om att de är förebilder eller borde vara det.

Feminism skapar våld
Jag har tidigare konstaterat, i denna miniserie att feministerna uppnår det motsatta, vad jag förmodar att de önskar, t.ex. får de mer våld mot kvinnor, och i värsta fall även ett ww3. De har antagit att om man feminiserar män blir de mindre våldsamma.  Det är precis tvärtom. Man antar dessutom att just aggressivitet är manligt. Det är precis tvärtom.

Jag är helt säker på det efter många års vistelser i samhällen där feminismen inte existerar alls. Det finns heller inga kvinnor som vill ha det systemet, och väst har väl visat vägen att man bör hålla sig så långt ifrån feminismen man bara kan om man vill behålla kvinnofrid t.ex.

Den rampanta sexismen är helt grotesk

Pojkar matas med hårdporr via nätet, och runt sig har de inte sällan vulgärt klädda kvinnor. Hur är det att vara åtta år, se en blå penis målad på en fasad på Kungsholmen och sen få veta att den raskt ska målas över. Det ”konstverket” är garanterat målat av en feminist som skiter fullständigt i barn. Jag har aldrig under hela mitt liv stött på en enda feminist som ens bryr sig om barn. De är i allmänhet helt hänsynslösa och en förebild är väl Schyman, som eldade pengar till omvärldens förskräckelse.

Även om pojken på 14 år inte förstår utmaningen, eller att hans uppfattning om mänsklig sexualitet har blivit helt perverterad och förvirrad av den sexism som vräkts över honom sen barnsben, måste han hantera enorma mängder skam förutom sina hormoner.

Hormoner – pubertet och stress


– Jag har rätt att klä mig som jag vill, säger samtliga tjejer. Men det är nog bara i Sverige man kan marknadsföra sex så hårt som sker på gator och torg där t.ex. barn vistas för att sen förneka att det är sin sexighet man vill förmedla.

Jag har sett rätt många chockade lättklädda svenskor bli rejält omskakade då polis utomlands ber dem vänligt men bestämt ta sig till bordellerna om de vill sälja sex, och till gigoloklubbarna om de vill köpa sex.

Marknadsföring av sex på stán är inte tillåten
Jag har inför denna artikel frågat poliser på Norra Cypern om svenskorna förstår varför de blir tillsagda att lämna det offentliga rummet, och de säger att de förstår aldrig att det rör sig om hänsyn d.v.s. att de ses som hänsynslösa.

Har vår tänkta 14-årige pojke otur ser även fröken, grannfrun, damen i Coop – alla –  ut som om de är på väg till en strippklubb.

Det verkar som att alla gör allt de kan för att göra tonårspojkar hormongalna även om de kräver att de kontrollerar sig själv. Men de får inga verktyg för att utveckla självkontroll samtidigt som hela huvudet är som en hormonbomb. 

Pojken får inte känna vad han känner; sexuell attraktion
Och även om pojken har den nästan övermänskliga moraliska hållning, som krävs för att bibehålla kyskhet och renhet mitt i den sexistiska dimman, kommer han ändå bli utskälld om han så mycket som kastar en blick mot de halvnakna damerna.

Han ska ”respekterar kvinnor” och ”kontrollera sig” men de ska inte respektera småpojkar och de behöver aldrig kontrollera sig?

Manliga förebilder existerar nästan inte
Barn görs faderlösa från börjanNästan alla barn har mödrar, och i de första stadierna i skolan är lärarna oftast kvinnor.

Även om pojkar har en far, någelunda närvarande, är det få fäder som utövar den maskulina energin; beskydd, styrka, intiativ, service, närvaro och resrursrikedom i söners närvaro just därför att även vuxna män och fäder är så feminiserade som de är efter 40-50 år med feminism.

Skolan är byggd av kvinnor för flickor
Det finns skäl till att flickor överträffar pojkar i skolan. Pojkar har mycket mer fysisk energi och klarar sämre att sitta still och fokusera på en teoretisk uppgift under en längre tid. Den typiska nutida klassrumsmiljön är ren tortyr för en pojke. Skolan straffar honom hela dagarna just för att han är en pojke. De får sämre betyg, och kanske värst av allt, pojkar kan snabbt diagnostiseras med ADHD.

Maskulinitet förnekas och förtrycks
Feministerna kör upp sexiga bröst ​​i smågrabbars ansikten, men de får inte känna sexuell attraktion, vi berövar dem förebilder och tvingar på dem ett utbildningssystem som behandlar dem som en sjukdom. 

När vi är färdiga med dem har vi skapat unga män, som utsätter andra istället för att beskydda, som är svaga istället för starka, och som inte kan få tummen ur eller ta ansvar och de fixar inte att serva och ge till en partner och de saknar närvaro och ser sig inte som en resurs.

Feministerna ser inget större värde i moderskapet
Det har resulterat i att moderns ställning är mycket svag vilket lett till att för många växer upp utan nån som helst respekt för sin mor.

Eller som en afrikan sa mig:
– Era män lever som ormar, de har inte ens respekt för sina egna mödrar.

Har inte män det har de inte respekt för nån annan heller, och med dagens pojkpolitik kan vi räkna med att vi kommer att få ännu fler som utsätter istället för beskyddar.
Våldet, inte minst mot kvinnor, kommer att explodera längre fram då alla som plöjts igenom genusdagis börjar agera ut på allvar.

Resultat när man feminiserar män:
Flicka misstänkt våldtagen på nattbuss – ingen ingrep 
Många såg våldtäkt – men ingen ingrep
Angelicas son misshandlades på bussen – ingen ingrep
Rasist dödshotade Peters dotter på bussen – ingen ingrep 

 

Modern parbildningen är enbart byggd för kvinnor
Service är en maskulin energi, och män utvecklar djup kärlek då de ger vilket är naturligt eftersom resursrikedom och service är maskulin energi. Men de flesta män i väst har sex utan att vara det minsta kära och sex limmar inte ihop en man med en kvinna. ’

Det är kvinnorna som ”limmas fast” med män de har sex med via hormonet Oxytosin. Sex kan driva en förälskelse i arton månader… sen måste det till väsentligt mycket mer än en delad säng för att paret ska hålla.

Nedan har vi, som så ofta, en feminist som antar att pojkar eller män = våld
Skribenten anser att man inte ska sörja döda pojkar. En man, som hade skrivit samma sak om flickor, hade med stor sannolikhet fått sina barn omhändertagna.

”Det vanligaste våldet är mäns våld mot kvinnor i heterosexuella parrelationer. Mer än var tredje kvinna i Sverige har någon gång utsatts för våld eller hot om våld någon gång i en parrelation.

Under 2011 anmäldes 22800 fall misshandel mot kvinna från en bekant person, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå).

Men mörkertalet är stort. Enligt Brå:s uppskattningar anmäls bara var femte fall av misshandel till polisen.

Varje år dör cirka 100 personer i Sverige efter dödligt våld. Ett 30-tal av dessa är kvinnor. Cirka 16-17 av dessa beror på våld i nära relationer.

Var tionde barn i Sverige har upplevt våld mot närstående i hemmet. Cirka hälften av dem utvecklar allvarliga bestående men. Kommitten mot barnmisshandel SOU 2001:72/ATV Norge

Brottet Grov kvinnofridskränkning är nytt i brottsbalken sedan 1998. År 2007 anmäldes drygt 2500 fall av grov kvinnofridskränkning.” Källa

Många pojkar växer upp med manshatare
Samma där; byt ut ordet ”man” mot ”kvinna” och jag är rätt säker på att fäder, som sjunger vad kvinnorna får ur sig  i videon nedan, fick sina barn omhändertagna. 

Jag är mycket förtjust i likhet inför lagen; kallas jämlikhet, och det är nått jag gillar skarpt.Tyvärr brinner jämlikhet inne om feminism råder.

Blir nog nobben utomlands
Nu har den svenska regeringen hotat världen med att den ska exportera svensk feminism vilket jag inte tror går bland annat för att Sverige saknar trovärdighet idag.

Det är dessutom rätt känt ute i världen att feminism leder till elände. Det är också för många främlingar som har varit i Sverige, och som har snappat att svenskarna är inte lyckliga och att staten Sverige har enormt många problem.

De säger att de längtar hem för de ser ett land i förfall, ett land med människor utan hjärta och integritet.
De säger att de kan se att vi inte är lyckliga här. Källa

Integritet är en egenskap som innebär att någonting är väl sammanhängande (integrerat) och motsägelsefritt inom ramen för vissa principer. Ju bättre detta någonting hänger ihop och har färre motsägelser (interna fel och konflikter) desto högre grad av integritet har det.

Pojkkrisen måste stoppas” | SVT Nyheter

Pojkkrisen måste tas på allvar – Hallandsposten

Samhällets kris – en pojkkris? | Polistidningen

Pojkarna blir skolans förlorare – Bohusläningen

Kriget mot pojkarna går vidare | Ledarbloggen | SvD

 

Feminism skapar ansvarslösa män och galna kvinnor
Jag har mycket svårt att tro på att omvärlden skulle vilja gå Sveriges väg, och idag exporteras
helt säkert insikter via t.ex. våra ministrar i knytblus. De har goda chanser att bli världsberömda.

Nedan har jag lagt en del intressanta videos som berör ämnet
Den första visar kvinnor som sjunger om män, och du kan fundera på hur det är att som son sitta i publiken, 14 år gammal, och se sin mor på scen sjunga det hon gör.

De andra ger aha-upplevelser om inte annat visar de att det finns ett starkt motstånd
i väst även om det saknas helt i Sverige.

Där är det tydligen supermodernt att vara feminist. ”Alla” är det!

Det tror jag inte riktigt på därför att Sverige kan inte enbart bestå av hänsynslösa människor som inte kan tänka.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Pojkkrisen och mäns våld – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.