Plutokraften, och nuvarande värmevågen är förklarad

Skärmavbild    kl

Om ungdomar, som deppar och tror att vi ska gå under, n eförstod Plutokraften skulle deras oro lägga sig rejält.

Det är smartare att lära sig hur Plutokraften slår än att stirra sig blind på exempelvis korruption. Den kan vi vanliga människor inte göra mycket åt men det kan Plutokraften, och det är på gång nu. Det är i princip Plutokraften som avlivar Imperiet slutligen.

Jag gillar Pluto…

Varmt ett tag nu sägs det
Nu under dessa kommande dygn är vi precis mitt i The Galactic Center – Vintergatans absoluta centrum – och det har meddelats att nu kommer därför en värmevåg.

Vi lämnar 12 000 svåra år bakom oss, och går mot 12 000 ljusa år, kort uttryckt, och vi har kulmen nu i detta centra som startade upp år 2012 i december. Det vi allmänt kallar för ”dårhuset” lämnar vi bakom oss, långsamt men säkert.

En läsare tog upp vädermanipulation idag och jag har letat, och hittade just uppgiften om en värmevåg som kommer in nu, se video 3. En annan läsare tog också upp vädermanipulation som en möjlighet i en kommentar häromdagen, och HARP-ämnet är absolut för stort för mig.

Men denna gång är det inte ev. HARP som spökar utan centrat
Det skulle helt säkert ta två år att sätta sig in i HARP-teorierna på djupet, och innan jag är klar har Imperiet ändå rasat ihop, och med dem många manipulativa människor.

Dessutom finns det numera starka indikationer att det ligger en hel del pengar i klicken
Skärmavbild    klJag kan förstå att jag kan få betalt för att titta på sensationer, vi säger en halv dollar, om programmakaren får det dubbla… och skräck, rädsla säljer nog avsevärt mycket mer numera än vad sex gör.

Inslagen handlar väldigt ofta om att nu ska vi grillas, nu ska vi dö allihopa, och i varje generation finns det en ny skräck.

Denna kvinna förklarar plutokraften väl, och Pluto finns åtminstone. Los Angeles Times om bl.a. Pluto.

Jupiter conjunct Pluto 2019-2020: Dreaming a New World into Being

 

 

GFS STRATOSPHERE WARMING FORECAST

https://www.youtube.com/watch?v=8KIodWvYgvg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.