Pengar, samt bara för att du ska förstå allvaret

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

När vi talar om ”kriminella” tänker de flesta på män ifrån socialgrupp 3-5 eller ligister utifrån.

Jag har tidigare skrivit om att de får i princip livstid från debuten i tonåren och den riksbekante busen Christer Pettersson uppförde sig illa i sessionssalen varpå rättens ordförande satte gränser för honom.
– Herr Ordförande, tilltalar man en arbetsgivare på det där viset, undrade Pettersson vilket kanske visar oss att han var helt på det klara med vilka det är som avlönar hela rättsapparaten.

Klicka

Det är meningen att vi ska ha dem i åtanke, och sociologin lär också ut att kriminell blir man enbart för att man är fattig så absolut ingen ifrån socialgrupp ett eller två kan ens vara det.  Vi behöver därför ingen lag mot t.ex. korruption.

Klicka

Sån´t som socialgrupp ett och två sysslar med ska i allmänhet kallas för godhet.

Adoptioner är ett bra exempel, och till dags dato har jag väl träffat tio indier som adopterats i väst, och som hittat sina familjer hemma i Indien, och nio av tio var stulna och sålda från skumma barnhem.

Man är god om man hjälper flyktingar. Vem skrämde dem? Krig kallas i allmänhet för ”befogade” och för man ska ”hjälpa” – fredsbevarande! – och jag tror inte att jag behöver göra listan lång för att poängen ska gå fram:

Sociologin är skapad av riktigt smarta kriminella människor, och den har gett dem frisedel under hela mitt liv.

När vi talar om pengar är det meningen att du ska se en bunt sedlar framför dig t.ex. din lön. Du känner väl till att om du trycker pengar blir du åtalad för sedelförfalskning.

Regeringar kan trycka pengar, och det gör de också, och ökar penningmängden får vi inflation vilket gör dina mindre värda. Du blir rånad medan du sover.

När jag var barn kostade en Expressen 25 öre, en ridlektion kostade 1,25 och min första hyra, en trea i Fruängen utanför Stockholm, kostade 340:-.

Du kan alltså inte utöka din bunt pengar genom att trycka sedlar
Du kan arbeta mer, och få mer i lön eller hitta på nån uppfinning, men stjäl du pengar är det också olagligt. Du är medveten om att för pengar kan man köpa saker men du tänker inte med automatik att du kan köpa människor mer än möjligen tillfälligt via sexhandel.

Det pågår handel med människor över precis hela klotet, och att fånga afrikaner, binda ihop dem i en bunt och sälja dem som arbetare vet vi är människohandel. Vi känner till den omfattande organhandeln som har sin rot i mördade barn i krigsområden t.ex.

Vad som är svårt att ta intill sig när vi talar om en fascistisk ekonomi är det faktum att du och jag är en affärstransaktion. Jag förstår att jag är det då jag ger min värd hyran. Jag förstår det då jag handlar min mat, och jag kan förstå att jag är en kund då jag besöker doktorn om jag går till en privatläkare.

Jag förstår att många har tjänat sitt levebröd på mig då min bunt pengar är slut denna månad.

Vad som är väldigt svårt att ta intill sig är just kombinationen staten + storbolag = rövare
Vi är lärda att staten den är god. Staten det är vi. Så nu får du ta fram din fantasi! Du avlyssnar ett möte, som hålls på Coca-Colas högkvarter, där man bestämmer att de ska ta över all mjölkförsäljning via en kemisk mjölk.

Coca-Cola tar fram en kemisk mjölk kallad FAIRLIFE  och om det stoppade där vore det bra… men de vill ha monopol och det finns en konkurrent som nu ska avlivas och det är kon.

Plötsligt sätter alla korrumperade regeringar igång med att avliva mjölkbönder på löpande band.

Men först dillar man i dem att mjölkpriset kommer säkert stiga ”sen” varför de belånar sina gårdar…  som de förlorar.

Sen att mjölkbönderna tar livet av sig är inget man bryr sig om på allvar mer än att nån skribent i varje land oroar sig;  As Milk Prices Decline, Worries About Dairy Farmer Suicides Rise.

Varje land isoleras, med hjälp av lokal media, varför alla mjölkbönder i Sverige tror att det är bara i vårt land man måste lägga ner mjölkproduktionen.

Men surfar du i precis alla västländer ser du snart att det är samma visa överallt samtidigt som det finns gott om människor som på allvar tror att ”bönderna äger ARLA!”. En del slår sig samman och startar nya mejerier, och de vädjar att folk ska köpa deras lokala mjölk för att rädda bönderna, och de har givetvis inte en susning om att det kommer att bli tio års fängelse om du äger en ko framöver.

Du kanske sitter med en stor bunt pengar men det behövs bara ett beslut liknande det Modi i Indien fattade så förbjuds ditt och dutt eller de och de sedlarna, det blir förbjudet att äga guld t.ex. Under storkrisen på 20-talet fick du tio års fängelse om du inte lämnade in ditt guld till staten.

Det är redan bestämt att det ska skapas ett egendomslöst proletariat
Allt det här börjar med att just bönder slår sig samman för att avlöna en lärare till barnen. Kyrkan och dess verksamhet drev man redan via ”tiondet” som var ett slags skatt. Man gav kyrkan 10% av skörden. Det var den ”offentliga sektor” man hade. Då jag var barn sköttes hela Sverige av cirka 270 ämbetsmän!

Har vi tur har energifolket rätt då de säger att vi nu går ur 12 000 usla år och mot 12 000 mycket goda år. Det är möjligt att vi kan göra oss av med samtliga rövarband? Men vi måste börja med att ens se dem!

Sluta rapa:
– Kriminell blir man bara om man är fattig och kommer ifrån socialgrupp tre till fem…
– Staten den är god, staten den är vi!

Ett skäl till att de släpper på den vansinniga kriminalitet som är på gatorna nu beror med stor sannolikhet på att du inte ska se de riktigt stora rövarna.

Nu är vi snart där att Coca Cola kan beordra alla skolor att de ska servera deras nya mjölk, och gör inte rektor som han blir tillsagd väntar hårda straff. Sen att man vet redan att den mjölken är värdelös gör inget därför att sjuka barn är ytterst lönsamma. Officiellt är den inte värdelös utan bäst! Man vräker ut reklam om den saken. Läkare köps in, som säger det, o.s.v.

Slutligen får du dina barn omhändertagna om du inte ger dem den mjölken. Innan blir du mobbad av nån hysterisk politisk grupp…

Vill du ha ekonomisk koll kan du lyssna på Amstrong, han brukar få rätt förmodligen för att han lutar sig mot historia. Jag har inte lusläst honom på länge men han räknar förmodligen med att de ska krascha US-dollarn och euron ska avlivas i första rycket???

Målet är fortfarande; Agenda 30; skapa ett egendomslöst proletariat
Medelklassens småsmulor ska nu sugas upp för det finns väl inte så många länders guldreserver kvar att stjäla? Planen är att förvandlas alla till en vara på allvar.

Iraq demands return of $17bn missing oil money ’stolen by US after …

Who Stole 143 Tons of Gold From the Libyan People?

Egenvärde för mig i dessa tider är att tacka nej till alla människor som är kriminella allt ifrån bedrägliga manipulörer till en vägran att köpa t.ex. produkter som har samröre med den internationella kriminalitet som pågår.  Min taxichaufför här på norra Cypern brukar säga att good people måste hålla ihop och sätta ner foten mot bad people och det gör vi i nuläget bäst genom att inte köpa deras varor eller idéer alls samt se igenom spelet.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.