Pengar, och bli den ändring du själv vill se i världen


Det var en som sa om mig en gång; ”Hon får mig att tänka”, och nu ska du får nått att tänka på, länge!

Jag ska skriva nästa bok till UMS, min käre gamle redaktör doktor Thorwald (han är doktor i svenska) ska ha manuset i juli och boken ska ut den 31 augusti.

Det faktum att 1,7 miljoner är sjuka på grund av mögeltoxiner vet min omgivning, TV 4 samt Folkhälsoinstitutet. Samma 1,7 miljonersgäng, och några till, är sjuka på grund av parasiter vars existens i princip förnekas helt i sociologins Sverige där allt är ”psykiskt” eller ”socialt” eller helst arbetsgivarens fel. Skälet till att de mögelförgiftade ofta får parasiter också beror på att mögeltoxinerna slår ut hela immunförsvaret slutligen.

Metoderna är använda av svenskar i snart två år, och det börjar bli dags att skriva boken så jag får ut att ont i leder och muskler behöver inte till 100% var arbetsgivarens fel därför att det är parasitsymtom. Sjukgymnastik, och psykofarmaka hjälper inte.

Medan jag skriver en ny bok kan du klia dig i huvudet hela sommaren:
Som jag har nämnt förut började jag utreda energifolket för snart 40 år sedan, och jag är inte klar än, och det har varit en riktigt rolig resa. Jag har inte ägnat heltid åt det, men då och då, och det finns en hel rad saker som jag har upptäckt på vägen som gripit in i mitt liv.

Det verkliga värdet av energilärorna är att förstå våra cykler av själstillväxt: inte förutsägelser. Men när man förstår cyklerna uppstår ändå en möjlighet att förutsäga vad nästa cykel lär bli, och det är vad  Armstrong Economics | research the past to predict the future sysslar med.

Som man ropar får man svar
Enligt Svenska Akademiens ordbok (SAOB) betyder ordspråket helt enkelt ”man får samma slags svar / bemötande som man själv brukat till ngn”.

Det vi kallar för jantelagen, du ska inte tro att du är nått, som jag upplever blir starkare för varje år som går, leder med 100% säkerhet till en kraftig resursminskning. Du kan analysera svenskens syn på rika människor, men inte de som har vunnit pengar utan de som har uppfunnit något som gett stort klirr i kassan. Vi tål, och säger grattis, om någon vinner pengar men sällan om någon tjänar pengar. När vi morrat färdigt om den saken morrar vi över alla som går på bidrag. Utifrån gängse energilagar kommer vi att få fler som spekulerar, och färre som uppfinner och arbetar, och tredubbla de som går på bidrag.

I allmänhet är attityden avseende pengar negativ, och gräver du lite i vår kultur hittar du många exempel på att ”pengar är fult”, ”pengar är ondska”, ”pengar leder bara till elände”. Det är inte enbart vi som ofta har den attityden. Jag har lyssnat på flera indier som ansett sig vara spirituella och därför ”emot pengar”. Svenskar vill i allmänhet ha allt gratis, och har snart inte ens mat inrikes…. Samband?

Föreställ dig ett litet barn som befinner sig i ditt blickfång, och som är ditt yttersta ansvar även om ungen tultar omkring själv just nu, och så får du klart för dig att detta barn anser att pengar (resurser) är hemskt. Du ger inte ett barn nått som barnet uppfattar som hemskt – alltså ställer vi in alla utbetalningar. Det här kallas för Lagen om attraktion.

Vi får mer av det vi ”ropar om”
”Jag är så fattig!!!” Det leder till att du blir fattigare. ”Jag börjar bli rik och är tacksam för det!” Det leder till att du får in mer resurser, och som vi alla vet anses vi ha fördelningsproblem på jorden!

Vi försöker lösa det genom att anställa en miljon administratörer och vi har en gigantisk hjälpindustri till alla som säger; ”jag har så många problem!” Ju oftare du säger det desto fler får du.

De rika blir bara rikare, och de fattiga blir bara fattigare
Du kan studera män som anser att alla kvinnor är si och så…  och åren går, och slutligen börjar du tycka att det är konstigt att han bara träffar sånna?!? Och visst är det konstigt att en del kvinnor bara tycks träffa våldsamma svin! Hela tiden!!!

Ännu konstigare är det att Lena Holfve har publicerat 20-25 000 artiklar, gamla bloggen hade 185 000 läsare i månaden, och har aldrig fått nått näthat på sig. Inte ett enda, och andra får tusentals. (Det finns faktiskt en rätt invecklad energiförklaring varför som en indisk guru visade mig.

Om du slutar betrakta mig som en människa, och uteslutande ser mig som en energi, och du tänker dig att det finns en massa dörrar in i denna min energi så är anfallsdörrarna helt stängda sen jag föddes och det varar livet ut.

Den som försöker anfalla mig på mitt arbete får den energin, som man försöker slunga mot mig som en bumerang tillbaka, in i sitt eget fält. Jag är sedan några år tillbaka mycket medveten om det, och ”alla” skulle säga att jag är ganska svårprovocerad.

Det är en sanning med modifikation
Det är snarare jag som vet om att om någon börjar bråka med mig, och jag ger mig in i en sån kamp, kommer vederbörande att bryta samtliga fötter av sig eller reser sig aldrig mer. Man kan fråga sig oroligt varför jag har utrustats med detta skydd och en tanke är väl att det krävs om man ska skriva de böcker jag nu gör. Flera läsare i månaden har varnat mig för att skriva dem då de ser framför sig hur läkemedelsindustrin ska mörda mig ungefär.)

När människan får kläm på hela energifrågan förändras allt, och dit är vi på väg 
En läsare skrev i en kommentar i dag att skiftet rör teknologi, och visst kommer det in robotar t.ex. men ekonomi blir den största stenen som lär vända på sig liksom egenvärdet – Jantes motsatts. Det kommer stå klart att girighet och snålhet ger dig en hord lycksökare efter dig men här och nu är den bedragne enbart ett offer. Den som behandlar sig själv ovärdigt meddelar ”jag saknar värde” och förbigås. Vår sjuka vård behandlar ofta sjuka mycket illa, och de får således ännu fler sjuka… och nu har de så många sjuka att snittväntetiden på akuten påstås vara sju timmar.

Hälsa är ett annat gigantiskt område just via frekvensmedicinen
Nån dag lär någon forskare ställa sig frågan hur UMS databas har kunnat bota tusentals som varit sjukskrivna i åratal?!? Folk tror förvisso att det är jag, som gör det men jag botar ingen. Jag har förklarat sammanhang via texter; 2+2=4.

Som du ropar…
En sak jag noterar, så snart jag har med svenskar att göra eller är i landet, och det är bristen på tacksamhet samt ansvar. Du kan sätta dig på en T-bana eller en buss, ett tåg eller flyg, och avlyssna människorna och räkna hur ofta de säger ”tack” respektive ”jag är tacksam” och när du är klar med det kan du räkna hur många som tar ordet ”ansvar” i sin mun. Få, mycket få uttrycker det, så ser det ut som det gör också. ”Jag ska ha” och ”jag vill ha” är mycket vanligt – de får aldrig in vad de önskar den vägen.


Därefter kan du ta dig till Asien, som växer så det knakar, och avlyssna samma sak

En indisk 30-årig man kan säga ordet ”ansvar” (om sig själv) tio gånger i timmen. Hundratusentals svenskar skriver just nu spaltkilometer om vilken korkad statsminister vi har, och det lär ge oss en som är ännu mer korkad; som du ropar får du svar.

Om du säger till folk att du ska inte ropa efter fler korkade politiker lär folk inte förstå vad du menar eller, som man ofta gör där uppe, tokförklara allt utanför åsiktskorridoren. Men det lär komma Nobelpris runt energifrågan framöver och då blir det nya modernt trots att det varit så i alla tider. När det sker lär -ismerna dö med automatik liksom ideologipolitiken.

Du kan fundera på vad feministernas manshat ger oss…  
Försäkringskassan ska ha ut sjuka i arbete, och det enda som tycks hända är att fler och fler blir sjuka, och politiker vill lösa arbetslösheten, och den löser man i princip bäst genom att ta bort allt PK och sluta blockera folk, och den bara ökar, givetvis.

Just nu tror politiker att man ska fixa problem genom att skapa en underklass samt dumpa löner längre fram, det är vad ett kommunist- och fascistbygge går ut på, och det lär inte lösa problemen alls.

De kan aldrig vinna det heller eftersom det är emot energilagarna
När vi tar dem intill oss brett kommer precis allting att vändas upp och ner, och det är också vad energifolket säger kommer att hända nu under sju år framöver.

Vad som kommer att hända just i Sverige blir spännande att följa därför att det är den enda nation i hela världen, som jag vet om, som går emot i princip allt vad naturlagar heter t.ex. tror man att man kan avliva gamla utan konsekvenser. Jaga svårt sjuka cancerpatienter utan konsekvenser och en har vi redan sett; tjänstemännen säger upp sig, och gissningsvis leder det inom några år till att F-kassan läggs ner helt.

7 tips för attraktionslagen

Lagen om attraktion fungerar när du följer de här två stegen

Discover the Money Energy Cycle™ in Your Life

Working to Live: Path to your best self includes dealing with the messy issue of money

TIME, ENERGY, MONEY

The #1 Reason You Are Not Making More Money

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera