Pengar är en ren energi som styr

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klFör att få vara med i studiegruppen måste man betala 25:- i månaden, och nu efter ett tag ser man tydligt att pengar är verkligen en energi, som i sin tur är kärlek, som är motsatsen till rädsla.

Det har vi köpt till hälften i vår kultur dvs vi ger folk vi tycker om uppskattning i form av födelsedagsblommor t.ex. Vi har inte riktigt köpt än att rädsla skapas av att du själv inte ger ut kärlek. De flesta tror att om man ger nått blir man av med nått, och det är precis tvärtom.

Tidigt sa medlemmar att de blir lugnare av texterna, och nästkommande månad  – då de hade betalat 25:- – kom den känslan att öka givetvis just för att pengar är energi, och de ”beställer” lugn.

När du sätter intentionen att nu ska jag betala min månadsavgift, logga in, få klarhet i en massa saker som gör mig lugnare så har du själv ”beställt” den utvecklingen.

Vad händer om vi tar bort den symboliska avgiften?
Då är inte intentionen värd din energi. Du behöver inte längre arbeta ihop 25:- i månaden, för att få vara med här, och då blir det möjligen tidsfördriv men energiutbytet har upphört.

Skärmavbild  klMänniskor som har låga frekvenser förstår inte det här alls, och Sverige präglas också av att allt ska vara gratis, och ju mer gratis man har infört desto fattigare och ihåligare känner folk sig, och det blir givetvis resultatet eftersom pengar är en energi.

Jag har spånat till och från i gruppen vad det är som leder till att medlemmarna känner sig lugnare, tryggare, förstår vad som händer i en kaotisk värld, och det är inte bara texterna som analyserar, för det blir bara tydligare och tydligare att det handlar om energiutbyte.

Vad händer med mig som skribent om vi inte hade medlemsavgiften?
Skärmavbild  klJag skulle tvingas att uppleva ofta att läsare inte kommer ihåg mina texter.

De kommer aldrig, hur bra de än är, att prioriteras av läsarens hjärna eftersom det inte skett ett energiutbyte.

En vanlig syn i den 3:e dimensionen
En ytterst lågfrekvent man skrev till mig att han ville ”sitta med på din lista”, och sen kom ett nytt mejl två minuter senare där han skrev ”jag ser att det kostar pengar, så intresserad är jag inte att jag vill betala för det”.

Jag svarade mannen; ”Det är för att jag bara vill ha läsare som förstår att pengar är en energi.”
Skärmavbild  kl
Vi hade just då börjat ställa frågan varför mina texter lugnar, och jag fick en hel del mejl om det. Vad en med låga frekvenser aldrig tänker på är att det är inte mig enbart han skriver till utan han riktar sig till precis all energi som omgärdar honom själv.

Han säger; ska jag ha något ska det vara gratis!
-Bra, säger universum, då behöver du inga pengar heller! Lenas typ av texter är inte önskvärda, okej då ska vi se till att du skonas ifrån ALL information av den typ som hon håller på med.

Vi får nämligen alltid in det vi själva beställer 
Mina läsare kommer omvänt att ”av en slump” springa på ännu mer av den typ av information och fakta som vi sysslar med. Läsaren blir således ännu lugnare, och den lågfrekventa mannen, som inte kopplar pengar-energi-kärlek – lär bli ännu mer frustrerad över världsläget.

Jag lägger frekvensschemat längst ner
Den nu omskrivne mannen befinner sig längst ner, och han tillhör givetvis den grupp som på allvar tror att man avgiftbelägger texter därför att man är typ girig, dvs han skulle säga det om du frågade. I verkligheten gillar han att passivt aggressivt visa alla människor att de är värdelösa. Men blir blåst, därför att det du ger ut är också din egen ”beställning”.

Jag har också ”beställt”; läsare som förstår att pengar är energi
Mina läsare befinner sig med automatik högst upp i frekvensschemat, och förstår energimekanismerna, vilket borgar för en dramaqueen-fri grupp och det i sig skapar ännu mera lugn men på ett socialt plan.

Pengar är en energi-filmer

Förståelsen att pengar är en energi kommer nu in i väst ifrån Asien som så mycket annat
Mannen talar hindi, och är indier.

nymaskulin

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

18 kommentarer

 1. Jag tycker att först och främst gör man saker för att man inifrån tycker att de är roliga att göra och att dessa stämmer överens med ens inre – andliga väsen om hur man vill skapa och uttrycka sig i denna värld. Bara då är man berikning för andra.
  Allt annat skapar bara lidande på sikt.

  När man väl skapar från sitt inre så har man också en klar bild om hur man vill få in pengar och vad man vill begära från omgivningen för sitt skapande. Pengar skapar nämligen en så kallad villkorad tillvaro p.g.a. att incitament för att skapa dessa är baserad på brist så att somliga kan berika sig med resultat att de lämna inget annat än misär efter sig.

  Den rätta incitament för att skapa pengar är nämligen endast tiden. Den tid som en människa ägnar åt gemensamt bestämda uppgifter så att samhället som helhet kan fungera. Sedan går man och köper någon annans tid i form av artiklar, eller hantverk – helt enkelt det som berikar en själv, men som man inte är kapabel att åstadkomma själv för att alla har vi olika färdigheter.

  Jag känner ett tjeckiskt medium som hade ont i ena armen och förstod inte varför tills en person sa till henne att hon tar för lite betalt. Underförstått var hon rädd att om hon tar mer betalt för sina tjänster så kommer inte några människor. Undermedvetet byggde hon sin prissättning på rädslan. Hon höjde priset ganska avsevärt med tjeckiska mått mätt. Jag tror typ 500 CZK. Människor kom ändå i lika stor antal. Varför? Därför att hennes inspiration var äkta och kom inifrån, men även hon har omkostnader i denna villkorade tillvaron. Även hon har rätt till livet och dess förverkligande, inte bara den som skruvar ihop skoda bilar.

  En annan tjeckiska fick fråga om det är rätt att ta betalt för healing. Folk tycker att det är en gåva och man ska absolut inte ta betalt! Hon svarade att hela sig själv kan varje människa och därmed är det ingen gåva. Att människor är lata och inte vill forska om livet på djupet i sitt innersta och förverkliga sina egna möjligheter till helandet är deras problem. Självklart ska de betala för healing och den tid som en person ägnar åt dem.

  Slutligen har vi Lena Holfve som en av alla dessa exempel. Hon ger oss inspiration till att vi kan ha ett rikare liv med flera infallsvinklar. Det ger möjlighet till människor att utvecklas så att livet blir äkta med energi som strömmar från själen. Tack vare sin utveckling slipper man kanske framtida sjukdomar just för att man har läst något i texten som förmådde till att finjustera något i sitt inre. Själens liv och inspiration består alltid av mjuka värden och man måste vara mycket duktig på meditation för att kunna följa alternativa vägar på sin tidsaxel och vad dessa kunde leda till om man inte ändrade något just då och där.

  Gemensamt för alla dessa exempel är den inre inspirationen som de delar med sig av och vi som tar del av detta gör det av fri vilja och för att det berikar oss på något sätt och i sin tur ger vi det som är begärt tillbaka i form av pengar som vi fick för att med vårt arbete berika andra. Därmed är cirkel sluten på denna nivå.

  Sedan finns det andra nivåer och i dessa kommer medel till livet från helt oväntat håll, från helt andra källor som man inte känner till i men som ändå finns där.
  T.ex. En kvinna som heter Marcella (Marcelka på tjeckiska) ville skiljas men vart ska man ta vägen? Äktenskapet fungerade inte och två barn som inte var ens i tonåren.
  Hon skilde sig och resultatet blev att hon bodde i två år under en gran i skogen. Barn bodde där också. Alltid såg hon till att hon är ren och aldrig har hon gått ner i energin. En gång väntade hon på bussen och en dam sa till henne att hon behövde en sömmerska till sin affär. Så småningom hade Marcella återigen en liten lya. Hennes innersta väg pekade åt ett annat håll än att vara sömmerska. Hon skulle bli en andlig lärare och inspiration för andra. En gång promenerade hon i skogen i slovakiska berg och en okänd man sa till henne att hon inte ska promenera här på ett halvt år för att han ska plocka ner skogen men hon är välkommen om ett halvår igen. När tiden har förflutit och Marcella promenerade där igen mötte hon mannen och han sa till henne utan att veta något om henne att han har byggt ett litet hus åt henne på en av sluttningarna…

  Här sätter jag punkt. Detta inlägg var låååångt… ☺

 2. Tack för det intressanta inlägget Ivan! Och självklart till Lena som med hjälp av hennes inlägg har jag själv kunnat slappna av då jag befann mig på en helt annan nivå av min utveckling! Idag håller jag med om att jag är beroende av denna lugn och väntar med spänning hennes nya artiklar som kommer varje dag. Hennes gedigna jobb är värd mycket mer än 25 kr i månaden och jag har tur som är en del av detta studie sällskap. Ha en trevlig söndag!

 3. Ja, dina läsare fattar men det är värre med resten. De har inte en susning. Man brukar säga att man inte ska ge bort saker utan ta en symbolis summa eftersom detta ger föremålet värde, även om det monetära värdet är lågt. Det gör att man värderar föremålet på ett annat sätt. Är det gratis är man inte rädd om det. Tyvärr är majoriteten fixerad vid det monetära värdet och de ser egentligen inte vad de köpt eftersom de inte förstår att de ofta köpt ren skit. Det blir en slit-och-släng-vara som inte har någon energi öht. Jag har några saker som, för mig, är värdefulla men för andra är det skräp. Har virkade dukar från mormor och farmors handgjorda keramikmugg samt hennes pelarbord. Allt skulle slängas för ingen såg energin i sakerna utom jag.
  Det pratas mycket om energi och det skrivs mycket i veckopressen men jag ser att de missuppfattat hela grejen. De förstår inte att energin ska delas med andra. I Sverige ska man ha den för sig själv. Det är mycket märkligt. De har inte förstått energins verkan.

 4. Jag håller helt med Rodi, (de övriga med för den delen) Lenas lazerskarpa artiklar är helt outstanding och väl värda betydligt mer än 25:-/månaden. Som jag tidigare sagt, en dag utan Lenas artiklar är en ”usel” dag. Keep up the good work Lena.

 5. Det kommer ett nytt spel i mars som jag har väntat på i snart 15 år. Handlingen flyttar från LA till just Seattle. Det var mycket det jag reagerade på. Spelet lever mycket på att hajpa Gehenna. Återstår att se vad som händer. Om nåt händer kan jag mycket väl tänka mig att utgivningsdatume skjuts upp. Kan ske mer än en gång eller att man lägger ner helt, för att folk som drabbats kan känna sig kränkta.Jag kollade in trailern igen och såg inget om rymdnålen. Dock syntes pariserhjulet och det förekom mot slutet en gigantisk tsunami av blod som är på väg in över Seattle. Just nu känner jag mig mer taggad än någonsin. Ska bli kul att leta efter NWO-symbolik förutom själva spelandet.
  https://www.youtube.com/watch?v=rosryusFumM

 6. Tack för en påminnande belysande artikel om pengar-energi-kärlek. Om jag förstått rätt så är ca 96% av alla pengar digitala, tillväxtekonomin innebär att mängden pengar hela tiden måste öka, och den verkar bara kunna öka genom ökad skuldsättning(?) Ja, många känner nog till det, ytterst dysfuntionellt. Men pengar som sådant, ett medel för energiutbyte är ju ok. Men jag har lite svårt ibland men dessa två aspekter på pengar, ohållbar tillväxt respektive bra energi. Någon som vill kommentera!?

 7. Också: Du blir en helt annan läsare om texten är avgiftsbelagd än utan, och du lär förmodligen minnas dem bättre, därför att du gör ett aktivt energival. Du väljer att arbeta ihop 25:- i månaden hit. Jag blir en helt annan skribent då jag måste serva kunder eftersom det finns ett leveranskrav då texterna är avgiftsbelagda i förskott. Du får nog den effekten så om vi hade 1:-. Nu tar Paypal 9:- så det kan vi inte ha.

  Ohållbar tillväxt rör väl mer prylar än tjänster?

  https://www.angelic-guides.com/2013/03/27/money-is-simply-the-transfer-of-energy/

  https://rikatillsammans.se/likheter-mellan-pengar-och-energi/

 8. Håller med, minns dina texter väl. Trivs bra här, uppskattar din positiva/konstruktiva omvärldsanalys i en privat sfär. Syftade på, med tillväxt, att planetens tillgångar förbrukas för fort pga. tillväxtmodellen, som också bygger på onödig konsumtion av vilsna människor, men detta är ju ett rätt stort ämne.. brukar säga att en nöjd människa är en dålig konsument. Tack för länkarna.

 9. Lite kort om tillväxtmodellen från min synvinkel.
  Planeten skapar allt i överflöd och därmed råder det ingen som helst brist. Allt tillverkas inne i jorden hela Dimitrij Mendelejev periodiska systemet så även olja är inte fossil (påhitt av Rockefeller) men den är abiotisk.

  Jag har läst om illuminater och såg en hel del filmer om hur man bränner ner diamanter, hur man kastar maten m.m. Detta är inte bara illuminaters fel, det är det allmänna mänskliga tänkande om ”sakernas värde”. En gång vet jag att ett företag ville sänka priset på kristall. Folk som redan köpte kristall och investerade i den protesterade för att de skulle förlora i värde. Huspriser är en annan sorgligt kapitel. Jag tackar omständigheterna att jag inte lyckades sälja ett enda hus med förtjänst då jag blev tvungen att sälja p.g.a. livets omständigheter.

  Illuminater vet alltså att materia är komprimerad tomhet. De är mycket medvetna om att den egentligen inte har ett annat värde än det värdet som tjänar människans egen andliga utveckling och förståelse. Allt är skapat i grund och botten av samma energi som egentligen är tomhet. Det är bara tomhet som möjliggör skapandet. I en full skål kan du aldrig lägga in något annat. Det är tomhet/rymden som möjliggör detta.

  Illuminaters agenda är alltså att vi ska jobba maximalt för att kunna köpa något. Det ironiska är att det man köper är tillverkat så att hållbarheten är begränsad genom inprogrammering så att man blir tvungen att köpa nytt efter ett tag. Människor har vant sig vid att köpa nytt p.g.a. begränsad livslängd som initierade detta. Idag köper man nytt fast det man har fortfarande fungerar. Den så kallade ”hållbar utveckling” är en förtäckt mantel för total förstörelse av planeten. En skog t.ex. behöver vara 100 år för att ha ett värde för liv och för att leverera något och då ska man inte ta ut mer än 30 % av de äldsta träden resten ska man låta bli. Visst skulle skogsråvaran räcka till om man tillverkade kvalitetsprodukter som håller livet ut, men idag tankar vi bilen med skogen och det kallar vi hållbart!

  Det finns fri energi som Tesla kom med, men detta beslagtogs och missbrukas mot oss. Det finns en liten apparat som du har i huset och du har obegränsat med energi. Allt detta är gömt för att mänskligheten inte är mogen för detta. (Källa: Jan Van Helsing)

  Nikola Tesla sa att om man använder denna energi fel så kan man klyva jorden i två delar. Att använda den fel är samma som hände i Atlantis. Någon ville bestämma över andra och skapa sig fördelar som ledde till katastrofen. Fri energi är alltså inte farlig, men allt kan man använda på fel sätt.

  ”Dagens forskare tänker djupt istället för klart. Man måste vara frisk för att tänka klart, man kan tänka djupt och vara ganska galen.”

  Nikola Tesla

  ”Den dagen vetenskapen börjar studera icke-fysiska fenomen, kommer den att göra större framsteg på ett decennium än i alla tidigare århundraden av dess existens.”

  Nikola Tesla

  ”Innan många generationer har passerat, kommer våra maskiner att drivas av en kraft som är tillgänglig vid varje punkt i universum. …
  Överallt i det fysikaliska rummet finns energi.”

  Nikola Tesla
  Länk: https://www.bitchute.com/video/cl53Pfdxq4zO/

  Till detta ska läggas att jorden växer med ungefär 4 cm i omkrets. Källans (Guds) natur är att uppleva mera av sig själv, allt expanderar, växer. Att påstå att jorden är överbefolkad är ytterligare en myt för att skuldbelägga människor.

  Gaddafi i Libyen ville använda jonisering för att skapa tillräckligt med regn i Afrika. Han använde underjordiska vattenkällor s.k. primärt vatten som finns i överflöd! Just jonisering efter Wilhelm Reich forskning vände sig Amerika emot för att detta skulle gå stick i stäv med tanken som skapar ständigt brist. Därför har de bombat Libyen och det första som förstördes var vattenkällorna!

 10. Jag uppskattar IVANs inlägg väldigt mycket. Tack för dessa. Håller kanske inte med 100% alla gånger, men ofta till stor del. Ivans inlägg är en del att tänka till. Tack Ivan!
  vänlig hälsning
  Ove

 11. OveM, jag håller med dig, och intressant är att jag har sett ett foto på Ivan, som det bara strålar om, dvs hela han är energi – så han lever som han lär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.