Partier kommer snart att förbjudas men först rensning

Skärmavbild klKonsekvensen av det är att människor felaktigt döms för våldtäkt, till långa fängelsestraff och ett liv av stigmatisering, utan substantiell bevisning. Så för att besvara Hanna Cardells fråga, ja det finns all anledning att känna oro för att vem som helst kan dömas för våldtäkt utan substantiell bevisning. Läs mer

Historien upprepar sig, och vi ska nu mot en sen länge planerad enpartistat. Maktens fiender ska oskadliggöras och målet mot kulturprofilen börjar kännas som ett genrep eller som en utskickad signal.

Det är inte så att de som skriver en massa adjektiv på Facebook är maktens fiender, och inte heller de siter som utger sig för att vara det, utan maktens fiender finns inne i statsapparaten.

Eller för att citera Calle Lidbom efter mordet på Palme:
– Mordet blir aldrig uppklarat därför att starka krafter inom statsförvaltningen inte vill det.

Men det finns potentiella fiender i form av generaler, höga ämbetsmän, m.fl.
Skärmavbild kl
Jag tror att de har klart för sig vad som gäller framöver.

Nu kommer man att med olika manipulativa medel införa enpartistaten dvs en administration och alla regeringar ska enligt planen vara borta år 2030.

Folk inom statsförvaltningen kommer att upptäcka det mer och mer, och skribenter kommer att fortsätta att peka på ”förvaltningskrisen”, men protester kommer inte att tillåtas internt. De som bjäbbar från och med nu lär anklagas för sexköp, våldtäkter eller sexuella trakasserier, eller få ett kilo kokain i bagageluckan, eller en segelbom i huvudet.

Det var först nyligen jag förstod kristallklart varför vi har fått så ”konstiga” nya sexlagar, som vi är ensamma om i hela världen. Du som har ett jobb som går in i kugghjulet, som inte får brista nu, och som är orolig får två filmer av mig, och artikeln fortsätter under dem.

 

Skärmavbild klGanska snart kommer rensningar där man gör sig av med folk man tror kan sätta käppar i hjulet, och partier kommer att förbjudas och först ut är givetvis sd.

C och L förintar sig själva, Fi är redan borta, och många skriver nu att C+L kommer att straffas av sina väljare. De ska upphöra.

Sd:s väljare tror att de är emot den nuvarande makten men i verkligheten röstar sd som s i riksdagen. De är en kontrollerad opposition, och för att få igenom dessa nya lagar har man nu planterat absolut rätt kvinna i HD:

Skärmavbild kl

FB-vän: Cecilia Renfors. Som politisk aktivist, feministisk mångfaldskramare, kanske den för Sverige farligaste personen under det kommande årtiondet, i och med att hon utnämnts till ledamot av Högsta Domstolen.

Som i praktiken oavsättlig kommer hon där att kunna fortsätta verka för aktivism, allt från att med domstolsprejudikat införa Global Compact, till att islamofobi får den vida tolkning som den hon argumenterade för som JO och att gymnasielagsamnestin ska tolkas så vitt och brett som möjligt, istället för att upphävas. Hennes medverkan i Lagrådet gör att hon dessutom har dubbla roller och kan medverka till att fler olagliga lagar kommer till, för att sedan fastslå deras laglighet genom utslag i HD.

Genom att inte ha nån officiell regering alls får man igenom såväl Global Compact samt gör en revolution i HD.

Flyttskatten ska tas bort
Skärmavbild klSer ju tjusigt ut men lagarna som behövs för att stjäla folks gårdar, mark, hus etc är redan på plats och genrep är kört.

Man vill också underlätta för äldre att sälja och lämna landet av skäl jag skrev om nyligen.

Ingen privat egendom ska tillåtas från 2030 och man kommer lägga beslag på massor framöver och skylla det på ”flyktingar”. Med stor sannolikhet kommer man försöka hämta upp så många man kan ifrån Afrika. Man har dillat i folk i alla år att de är fattiga där, och vi är rikast, se video längst ner.

Denna utveckling är lättast att dra igenom i väst som inte är klansamhällen. De lär stöta på motstånd då de kommer längre ner på klotet.

Efter att Hitler hade utnämnts till rikskansler den 30 januari 1933, och den 23 mars 1933 – tog tre månader – antogs Hitlers fullmaktslag i riksdagen. (Den snickrar de på just nu.) Den nazistiska regeringen fick därmed diktatoriska befogenheter och de demokratiska rättigheterna upphävdes. Den 14 juli 1933 förbjöds alla andra partier och all politisk aktivitet, förutom nazismen. Tyskland blev en enpartistat. Vi lär få se en repris, och såväl USA som Sverige lär gå in i en öppen diktatur ungefär samtidigt.

Skärmavbild klTrump uppgavs först vara redo att utlysa undantagstillstånd och sen gjordes inte det men…se video…  och utvecklingen i USA förklarar också varför man plötsligt kan bilda en regering nu.

Sverige upphörde formellt som egen stat 2002, är en del av EU, men är i verkligheten en ren lydstat till USA.


Officiellt avskyr väl SL Trump?
Man ska inte bry sig om vad det här gänget säger utan titta på vad de gör.

https://www.youtube.com/watch?v=dbSwpfzkdTQ&fbclid=IwAR1jXbhHqzRzagXG5hxHB73Tr84iL6fvf_duNmubw2822lllirzGhsjiaWc

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.