Panta rei; ”allt flyter”

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag hade ett samtal med en tjej född 1991, vars farbror bott i ett mögelhus i 30 år, och såväl han som frun har en massa psykiatriska diagnoser, och är numera extremt förvirrade.

Strax efter det samtalet berättade en medlem i UMS att hon, och den sjuka sonen, bott i sin mögellägenhet i 25 år. Jag får väl dra slutsatsen att problemet är mycket gammalt men möjligen numera på ett slags akutnivå eftersom de ”utmattade” har blivit så många. USA-studier har visat att 93% av ME-patienterna var mögelförgiftade.

Det ”alla” meddelar mig är att mögel är ingen stor grej, och det underliga är att ”psykisk ohälsa” är det, och ändå kopplar man inte ihop möglet med just ”psykisk ohälsa”. Det man har gjort är att man har halverat symtomlistan, och allt det ens luktar ”psykiskt” om har man lyft ut t.ex. att du hör röster, blir aggressiv, deprimerad, inte kan tänka, får hjärndimma. Man måste gå till de internationella symtomlistorna för att få klart för sig hur farligt mögel är.

Åter till ett motsatt system
Jag ska flyga ner inom kort till norra Cypern, och det blir som att hamna på en annan planet, och det jag alltid saknar då jag är i Sverige är männen. Jag brukar säga att det finns inga män alls i Sverige.

Igår sa jag till min chaufför sen åtta år tillbaka att han ställer till problem för mig, nu när han går ifrån tillvaron som taxikille över till TV-stjärna, och mycket troligt ett liv som först senator och sen minister. När jag säger det lär han lyssna därför att män får inte ställa till med problem alls. De ska lösa problem.

De är problemlösarna och ett samhälle kan inte överleva utan problemlösare
Nu hade jag lösningen själv eftersom en pensionsförsäkring lösts ut, men jag behöver ändå hans hjälp, så i vår får han ta med sig mig till en bilhandlare han känner, och ge sig in i en tuff förhandling före, och innan jag träder in på scenen. Han får åka dit och dricka the… för det är hans nya livsval som lett till att jag inom kort står utan chaufför. Han kommer alltså inte få betalt för den resan till bilhandlaren, no way, och han får – minsann – ta fram all förhandlingskonst han förfogar över.

Skillnaden är synbar och helt enorm
Mitt bestående intryck är att den svenske mannen är solo, har noll koll på sin omgivning, ser ofta frånvarande samt deppig ut, ser ofta ner i sin mobil, och han har inget som helst ansvar knappt för sig själv, betraktas också som ett barn om man får tro TV-reklamen, och han saknar livsuppgift, och är i princip enbart besvärlig eller halvkriminell; nu senast har me too-rörelsen visat det.

Det kan inte jämföras med de team jag är van vid där du bara behöver nämna ordet ”problem” så drar de igång.

Man ska tänka sig för mycket noga innan man nämner ordet ”problem” därför att det blir pådrag direkt.

När ett samhälle har effektiva problemlösare slipper precis alla en massa, massa problem jämt
och det jag ser här är att för många går på knäna och det känns som om folk existerar men inte lever.

En sak svenskar ofta tror är att bara för att männen har makten över problemen betyder det att kvinnorna är förtryckta, och det är precis tvärtom. Det är i allmänhet kvinnorna som bestämmer vad som är problem.

De kvinnor och barn jag ser på gator och torg mår i allmänhet kanon vilket inte är så konstigt eftersom de aldrig drunknar i problem.

Man tar tillvara på könsskillnaderna
Kvinnan ovan är en egen företagare med nio anställda män, och hon äger en frisersalong. Men hon klipper aldrig själv eftersom hon är kvinna. Det är bara män som får klippa och frisera därför att kvinnors kroppar klarar inte av det yrket. Det finns engelska salonger med friserande kvinnor men inga lokala.

1995 skrev DN: Frisörer lever farligt  och det problemet är fortfarande inte löst, och det är 30-35 år gammalt eller i vart fall känt sen 1995. Frisörsalongerna kommer att fortsätta producera kvinnor med förstörda axlar och ryggar för i Europa löser man aldrig problem; man samlar på dem, precis som SÄPO-chefen på ön har sagt.

På banken jobbar bara kvinnor, och mannen i bild är ingalunda banktjänsteman. Han säljer försäkringar.

För att göra ett gott bankarbete krävs kvinnlig intuition och ser man ut över västvärldens banksystem är man rätt snart redo att nicka instämmande.

Här ska alla vara lika
Finns ett aber med denna svenska önskan och det är att män och kvinnor är mycket olika och inte minst är våra hjärnor det.

Män är suveräna problemlösare, som ett exempel, och kvinnor ska inte stå hela dagarna och frisera folk och det är inte smart att ha 25-30-åriga unga män med makt på bankerna.

Men nu vill man hur som helst göra en hen även
av Jesus, och mitt bestående intryck är att man då tror att man är modern. Det finns ett hysteriskt behov i Sverige av att vara just ”modern”.

Utomlands har man en massiv marknadsföring av det svenska systemet i tron att andra länders män inte bryr sig om sina barn, vilket är nys.

De umgås väldigt ofta och mycket med sina barn och barnbarn i hela Asien men där finns en medvetenhet om att män inte ”ser” barn på samma sätt som kvinnor gör. Därför ska de inte ha huvudansvaret för småbarn men väl tonåringar.

Den svenske mannen ovan har ett barn på armen, men han har ingen som helst kontakt med barnet, och studerar vi min chaufför har han ett barnbarn på armen, som han inte har nån kontakt med för han står väl och pratar problem med nån kompis.

Mäns behov av att få vara i fred ifrån småbarn har man då löst genom att skapa en helt ny typ av barnvagn, som alltså är felvänd, och den som drar den har garanterat ingen som helst kontakt med barnet som i princip kan kvävas utan att vårdaren upptäcker det.

Barnets synfält torde vara främlingar, bilar, bussar, hundar med mera och inte en leende vårdare som har ögonkontakt med barnet.

Det säger sig självt att man kan inte köra omkring små barn i felvända barnvagnar, och ge dem stads- eller förortsmyllret som synfält istället för vårdarens ansikte, utan konsekvenser.

Man lär inte kunna strunta i mögel och råttor heller utan allvarliga konsekvenser.

Men jag har förstått att det finns en svensk irritation över att ”dummerjönsarna” inte köper de svenska idéerna, och den irritationen har nog nått ut – vilket har medfört att man granskar Sverige allt oftare – och domen är inte sällan mycket hård; allt ifrån ”hycklarnas land” till huvudskakningar.

Det är ju inte speciellt märkligt eftersom mycket är ren galenskap och ofta manipulationer av typen; ”det finns inga skillnader mellan könen, det är bara sociala konstruktioner”.

Sök på ”gender + brain” och studera de tonvis med utredningar som finns ang. våra helt olika hjärnor.

Utrett är att Sverige står utan problemlösare, och att problemen då hopar sig, och så kommer det att förbli eftersom kulturen befinner sig i en handlingsförlamning som kommer att bestå så länge som man förtrycker maskulin handlingskraft, vilket man gör.

Sverige kommer att vara en pratkultur ända tills man börjar ta tillvara på just den maskulina handlingskraften, och vad jag kan se kan det ta tio generationer innan den är återställd och så länge överlever inte den svenska kulturen. Den går under pga mögel, råttor, störda ungar uppväxta med avgasare som synfält istället för sin mor med flera feministkonsekvenser.

Jag återvänder upp till Sverige i vår och jag är 100% säker på att friseringarna förstör kvinnors kroppar på löpande band även i vår, på det femtioelfte året i rad, och att ännu fler felvända barnvagnar löper amok på gatorna, och om jag får tro en erfaren mögelskadad är många 90-talister på väg att lämna landet.

Jag frågade varför
– Den enskilde svensken vill säkert bli botad ifrån t.ex. mögelförgiftningar men makten kommer inte att vilja det därför att konsekvenserna är så enorma om man bestämde att vi ska ha friska bostäder. Jag och min pojkvän har flyttat flera gånger på grund av mögel, och det går snart inte att hitta en enda bostad utan, så 90-talister som är rätt miljömedvetna talar allt oftare om att flytta utomlands.
– De har mögelproblem även på Cypern ibland, sa jag, men de förnekar dem inte och de halverar inte symtomlistan!

INTERNATIONELLA SYMTOMLISTAN FÖR MÖGEL
1. Andningssvårigheter: känslighet i halsen, andfåddhet, du flåsar för ingenting.

2. Sinus: bihålorna känns trånga, näsan rinner, du känner ett tryck och smärta och har ofta huvudvärk.

3. Psykiska reaktioner: ångest, panik, ”konstiga tankar”, slöhet, depression, disassociation, du hör röster.

4. Matsmältningsproblem: halsbränna, tarm- och matsmältningsbesvär.

5. Synen: du har suddig syn, svårighet att fokusera, kliande ögon, rödsprängda ögon.

6. Hud: klåda, stickningar, domningar, utslag, sår som inte läker.

7. Neurologi: domningar, som elstötar som går ner i benen.

8. Hjärnan: brist på koncentration, oförmåga att utföra uppgifter, minnesproblem, hjärndimma.

9. Kroppen: ledsmärta, muskelstyvhet, muskelsmärta, förlust av styrka, ödem, du fryser hela tiden, förhöjda levervärden.

10. Udda symtom; konstig smak i munnen, vaknar ofta under natten för att kissa, nattsvettningar, tolererar inte mediciner, kemisk känslighet, mat du plötsligt inte tål, hormonobalans, hjärtklappning, sömnlöshet.

Adlibris har UMS bok om mögel, och Folkhälsoinstututet anser att 1,7 miljoner är drabbade. I boken finns ett handlingsprogram hämtat främst ifrån skolmedicinare i USA.

Petrea Karlsson är en av de som har fått livet åter, och som talar ut i boken.

 

Does Mold Affect Your Brain? – 7 Types of ADD, Depression, Anxiety …

Mold Toxicity: A Common Cause of Psychiatric Symptoms …

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.