Orättvisor är mina fiender

Alla mina böcker är skrivna för att jag har retat upp mig på någon lag oftast, och de har också ändrat på lagar och författningar. Numera är det för mycket som är sinnessjukt varför jag inte ens har vetat i vilken ände man skulle börja om jag valde att skriva böcker igen.

Men, en dag upptäckte jag hur Sverige hanterar de så kallat ”utmattade”
kobra
Då vaknade kobran… Jag skrev en artikel om saken, och den kom att delas av tiotusentals, och jag förstod att människor i Sverige ville veta mer.

Det ledde till att jag byggde en utbildning; utmattningsskolan.se och i den har vi 1897 sjuka inskrivna den 11 augusti -17.


Det strömmade in utsatta och svårt sjuka:

CAROLA2

 

 

 

 

Under ett år har jag ställt frågor till hundratals sjuka kvinnor varje vecka, vi har en del män också i skolan, och jag har utrett och grävt.

Den 6:e september 2017 släpptes min första bok i en serie som lär bli så lång som det behövs för att få stopp på det som pågår i landet, och inte minst på politisk nivå.

Den humanistiska stormakten
Medlemmarna i skolan är självfallet glada för det, men jag är minst lika glad, eftersom de gav mig en ytterst meningsfull uppgift. Deras öden gör mig i och för sig upprörd rätt ofta men varje gång jag ser uttrycket ”den humanistiska stormakten” blir jag riktigt upprörd.

De manglar ut det där uttrycket ofta, ofta, ofta för att göra det till en sanning?
Det ska vi bli två om!

20864244_10154953355691317_1655248761_n

 

 

 

 

Nomenklauturan räknar jag till folkets värsta fiender
Den vi har styr bakom kulisserna och det visar jag i den första boken. En av våra ambassadörer, som gått lite vilse, tvingades av mig att käka ät-så-mycket-räkor-du-vill på Hotell Malmen tidigt 80-tal, och han gick normalt sett bara på Grand.

Jag tvingade honom att klä ut sig som luffare en hel helg
Nåväl, då vi lämnade Malmen passerade vi skatteskrapan och det var ett stort hål i huset högst upp. Det var Bombmannen Tingström som varit i farten, men vem gärningsmannen var visste ingen just då.
– Det är inte du som har gjort det där, visste ambassadören.
– Va?!? Hur vet du det?
– Huset står kvar.

Han vet att jag välter berg om jag går ut i krig, och nu 2017 är det krig.

Jag tänker rätt ofta på Tingström
bombmanHan skrev till mig då jag jobbade som yrkesförfattare. OM nu ”Bombmannen” Tingström var skyldig, jag är inte så säker på det,  Det kan  vara på det viset att en åklagare i Stockholm kärade ner sig i Tingströms sambo, och samme åklagare åtalade sen Tingström.

Det får han inte, till att börja med – jäv!
Tingströms liv krossades av åklagarens polare inom SKV-maffian, som härjat i 60 år minst i vårt land, och som innehåller en ytterst kriminell grupp människor.

Ibland ruttnar folk på dem
Det betyder inte att jag stöttar våldsbrott, det gör jag inte, men jag blev inte förvånad då Skatteskrapan bombades.

Det vore på sin plats om hederliga ämbetsmän rökte ut dem snart. Internt. De krossar också människors liv. Humanitär stormakt?

Hårda ord om egna verket

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)