Vi synar oppositionen i Sverige

Skärmavbild    kl

Opposition är i princip då man säger emot. Vi har sett mp säga ”emot” den rådande ordningen och mp vill avskaffa bilen. Fel. Det är redan bestämt att bensinbilen ska bort. Mp säljer in en av Agenda 30:s käpphästar. Vp-ledaren sa att vp ville förstatliga det mesta. Fel. Det är redan bestämt att privat egendom ska väck. Han bara säljer in en av Agenda 30:s käpphästar.

Centerledaren ville i princip slakta alla bönder. Fel. Det är redan bestämt att alla ska in i smart citys, och ingen ska få bo på landet. Kon ska väck, och vi ska dricka Fairlife; Coca-Colas kemiska mjölk. Lööf bara säljer in en av Agenda 30:s käpphästar.

Jag har lagt ut fyra filmer om Agenda 30. Utan att sätta sig in i Agenda 30 kommer man att få det avsevärt svårare framöver att förstå vad som händer här och nu.

Hur kan alla världens ledare ha skrivit på?
policeDe är mutade samt hotade, sägs det. Genrep är i princip helt genomfört i Venezuela där det är fullt kaos, ingen har mat på bordet, och folk flyr.

Via dem kan vi studera varför en polisstat ska inrättas hos oss nu. Den är inte till för att ta hand om ligister utan det kommande protesterande folket.

Kommunismen har bara valts av folket på ett enda ställe på jorden, och det är i Kerala i Indien, och de valde ingen ”riktig kommunism” utan mer en Kerala-kommunism.

gamlaÖvriga kommuniststater har blivit det efter stats-, militär- manipulationskupper, som nu via Agenda 30, och det har alltid gått åt skogen samt att ledarna alltid dödar sitt eget folk och inte sällan miljontals.

Bara Mao dödade 70 miljoner kineser
Kommunister liksom fascister är mördare, inget annat. Rånmördare, och argumentet är alltid samma:
– Jag ska ta av de rika och ge till de fattiga, vilket aldrig sker.

För att driva fram Agenda 30 effektivt måste det först skapas en demokratur som sen glider in i en diktatur innan någon helst hinner fatta vad som skett.

Det var sd:s roll i vårt land
Om vi utgår ifrån att bloggaren Jan Milld, som var med i sd:s start men vände dem ryggen, har rätt i att sd är en regelrätt kontrollerad opposition så får man fråga sig om vi har någon verklig.

Med politisk opposition avses regeringens motståndare. Sd har röstat med s i princip hela tiden i riksdagen, och det som tyder mest på att de är en kontrollerad dnopposition är att det försvann 10% röstande över en natt. De får inte bli för stora, helt sonika, för då är de inte en kontrollerad opposition längre.

Det är detta faktum att de inte har röstat emot regeringen som nog ligger bakom att DN ser en demokratur nu.

Sd-folk skriver ofta; ”Vi är den enda oppositionen!”
Det var ett önsketänkande.


Gränskontrollerna – Den tysta revolutionen i tyst samförstånd

Läs mer

FB-vän om den saken: Sveriges gränsskydd och skydd mot terrorister har under flera år monterats ner, trots löften om motsatsen i tyst parlamentariskt samförstånd. Detta samförstånd spänner över blockgränserna och inkluderar även Sverigedemokraterna. 

Sd:s egna väljare har inte tagit reda på hur partiet röstat i riksdagen, och därmed har man kunnat skapa en demokratur i Sverige, och givetvis bakom deras medlemmars rygg utom de som upptäckte det och lämnade.

demosdsOm alla hade utrett frågan hade de sett att sd och s är på verkstadsgolvet i princip samma sak.

Men sd är också en folkrörelse, och den tror jag kommer att attraheras av ”förändring på riktigt” dvs. Agenda 30, som kommer att säljas in med mördande reklam.

FN kommer helt säkert att presentera det mesta som att man ska slå mot de rika. Det knepet går alltid hem.

 

fnKampanjen har precis börjat i Sverige och det känns som om de vill haka på det stora samhällsengagemanget.

Sd var i princip knäpptysta under valrörelsen
Oppositionspartierna har som uppgift att invända och rösta mot, kritisera samt analysera regeringens agerande och beslut.

För ett sunt politiskt liv är opposition nödvändig då den innebär ett korrektiv mot maktmissbruk. För att en demokrati ska fungera måste oppositionen kunna organisera sig på samma villkor som regeringspartier. Auktoritära, odemokratiska regeringar kan upprätthålla sin makt genom att förstöra för oppositionen. (Wikipedias text.)

För att bygga sd snabbt har man valt att mobba dem, ”förstöra för dem”, och samma manus användes då man byggde s mycket snabbt. I det fallet gick man så långt att man fängslade deras ledare. Läser man Ulf Nilssons bok Sverige en sluten anstalt är det nog inte fel att påstå att även s har varit en kontrollerad opposition i långa stycken. Utan en äkta opposition får man fram en demokratur.

Ska denne författare ses som en opposition?
studenterKänd psykiater: ”Genus-teorier är kvacksalveri”
”Vanföreställning”, ”kvacksalveri”, ”genusmardröm?” – i sin nya bok ”Det stora könsexperimentet” går psykiatern David Eberhard till hårt angrepp mot genusvetare. – Om man ignorerar biologi, då är man ute och cyklar totalt, säger han i Studio ett. Läs mer

Det blir alltså en ”stor grej” då han säger att män och kvinnor är inte biologiskt lika, och jag svär på att om du påstår att könen är lika utanför skruvade väst lär du klassas direkt som helt mentalsjuk.

”Alla” vet att män har spermier och kvinnor ägg, mäns muskelmassa är väsentligt större liksom blodomlopp, de har en penis och det har inte vi, de båda könen har helt olika hjärnor, osv. Men hos oss är det uppenbarligen en ”stor grej” och det säger en hel del om det dårhus vi kallar för Sverige.

Inte ens han behöver vara någon äkta opposition utan inneha rollen att förvirra de unga ytterligare därför att det är A och O att så sker. Därför slaktade man historieundervisningen och planterade in åldersföraktet t.ex. De ska tidigt lära sig att aldrig lyssna på äldre, som inte sällan vet vad kommunism och fascism är för nått.

Mindre smärtsamt!
Vi kan bara ändra på oss själva, och vi ändrar i allmänhet aldrig på någonting om vi inte utsätts för smärta. Det blir för dyrt att göra si, så då gör vi så!

idiotiDär är mänskligheten nu varför all framtida ”opposition” måste handla om att ändra på oss själva. Vi måste opponera mot vår egen kultur. Vill man ha färre brott får man sluta beundra rövare, som ett exempel.

Vill man ha fler jobb måste man börja hylla entreprenörerna, ett annat bra exempel.

Vill man ha färre ungdomsfyllerier får de vuxna sluta supa, ett annat lysande exempel.

(Muslimernas omskrivna mång-äktenskap är ett exempel på en smärtsam styrning, och jag vet inget som misstolkas så grovt i sexiga Sverige som det, men de går ut på att du får visst skaffa dig en fru 2, som vi får genom att skilja oss och gifta om oss, men du måste behandla fru 1 exakt lika som nya fru 2. Teoretiskt sett kan män skaffa sig hundratals barn, vilket en kvinna inte orkar föda fram, varför denna sociala ordning är stenhårt styrd mot männen.

Hos oss sexualiseras det här direkt men det är en social ordning som innebär att en man aldrig kan överge fru 1, och de gamla barnen, när han gifter sig med fru 2 och skaffar nya barn. Får de nya barnen en boll ska de gamla ha en… får fru 2 en bil ska fru ett ha en…  bor fru 2 i en villa ska fru 1 bo i en villa.

Få, mycket, mycket få muslimer praktiserar detta därför att det anses svindyrt vilket det givetvis är också. Vi sexualiserar det och tror att det rör sig om gruppsex. Det sägs att 430 000 barn lever utan sina pappor i Sverige, så vi skulle behövt månggiftet eller något liknande som i förrgår.)

Gamla världen rivs nu ner, och en ny ska byggas
Jag är ingalunda främmande för att författare kommer att spela en stor roll speciellt i väst vars skola är ett haveri utan dess like. Jag är helt säker på att ”alla” kommer att rusa efter riktiga kunskaper längre fram. Faktaförfattare är nog ett framtidsyrke. Ideologiförfattare efterlyses, som ett exempel på våra behov, och nedan presenterar jag en.

chaiosHederliga ämbetsmän bör ha utsikter framöver, och speciellt om den frispråkige journalisten Benjamin Fulford får rätt att maffian som styr världen kollapsar.

Har vi tur och den kollapsar kanske världens ledare drar tillbaka sina underskrifter av Agenda 30 som är världshistoriens största planerade rån.


Det som möjligen kan rädda oss är en kommande revolt i Kina

Kinas befolkning bör förstå vad Agenda 30 innebär, och Trump tar hem arbetstillfällen till USA vilket bör leda till en rejäl ekonomisk nedgång i just Kina ganska snart. När maten inte står på bordet lär kinesen peka med hela handen mot kommuniststyret. I Venezuela blir det mer kaos och förvirring modimöjligen för att de inte förstår vad som händer. Kineser vet det via sina minnen av Mao t.ex. Utan Kina blir det svårt att iscensätta Agenda 30 över hela världen.

Vi får se om indierna förstår i tid. Just nu ser det inte ut som om de gör det alls. Modi har inga större problem med att ösa ut kreditkort över folk.

Möjligen kan Brexit rädda oss?
”Alla” kommer att säga att pundet lär rasa, engelsmännen svälta, allt kommer gå åt skogen då de lämnar EU men i verkligheten blir det precis tvärtom. Det lär bli en chock i vart fall för Europas folk utom möjligen för småföretagarna och bönderna som är de som har lättast att se att ett regelverk som stryper allt och alla är aldrig bra för varesig producenter eller konsumenter.

Om inte ska vi följa i Venezuelas fotspår

Men bara i max 20-30 år för sen brakar systemet samman; har det alltid gjort.

En i Pentagon ska ha sagt: “The Cabal has been deaf and blind for over two weeks, so big things should happen after Brett Kavanaugh’s Supreme Court confirmation.”

Vi får se, tiden är den bästa domaren, men en sak kan jag utlova; folk lär  bli visare och ”alla” kommer på djupet att förstå att styret är uppfunnet av Karl Marx på order av Rotschild, och varför.

Här är en författare som har tänkt till och som sägs ha skrivit den viktigaste boken på jorden:
The WORLD TRANSFORMATION MOVEMENT (WTM) is a not-for-profit organisation dedicated to transforming the individual, the human race and thus our world through bringing psychologically relieving biological understanding to the underlying problem in all human affairs of the human condition — which is our species’ extraordinary capacity for what has been called ‘good and evil’. In particular, the WTM recognises the breakthrough biological explanation of the human condition put forward by Australian biologist Jeremy Griffith in his various publications, especially his 2016 book FREEDOM: The End Of The Human Condition. Read more about the WTM as an organisation.

www.humancondition.com

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qZjYQ_EWOAc

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.