Agenda 30 och öppna gränser

Klicka

Bilden ovan är hämtad ifrån ett blogginlägg.

Det är bestämt att ingen ska bo på landsbygden, och det införs då ”hinder”, de snor också mark rätt öppet, och folk luras eftersom det mesta sker via manipulationer.

 

 

Bland annat kör man sitt ”klimathot” som alibi
De som inte flyttar frivilligt lär få se sina gårdar konfiskerade längre fram. Var och en kommer att tilldelas en mycket liten yta, och man ser redan hur det är på gång via produktionen av minihus, möbler som är ihopfällbara, etc.

Ingen ska tillåtas att inneha några privata egendomar alls, enligt planerna, eller som jag har skrivit tusen gånger; man bygger en kommunism i botten med en ekonomisk fascism på toppen.

Just nu känns förvirringen total, detta är globalt, och styrs av agenda 21+30:s texter och inga beslut fattas ens i Sverige.

Jag ser det hela på norra Cypern som t.ex. har bestämt att alla som är 60+ får komma och gå som man vill, krävs inget visa, och andelen afrikanska studenter ökar för varje dag som går. FN har bestämt att en miljard afrikaner ska tryckas upp i väst.

En var nyss hos mig, och fick ordning på ett strulande simkort, och jag bor redan som FN vill att alla ska bo i framtiden eftersom det är bara jag, och en ny kille med sambo från Armenien i huset som är vita, och övriga är black people.

Vi kallar huset för ”lilla Afrika” och jag har inga problem alls med studenterna, men har fostrat dem en del – vilket de uppskattat att få veta mer om en för dem främmande kultur. De ska t.ex, hålla tyst efter 24.00 eftersom det är lag på det och numera är de tysta som små möss prick 24.00.

De frågar mig ofta om saker som för dem är nya, och de är mycket unga samt därmed formbara, no problem.

Jag ser det också via Karolinskas ”nya” rön att de har fått in kineser och indier i huset.

Det smartaste man kan göra är att sätta sig in i Agenda 21+30 på djupet.

Sverige torde vara världens mest materialistiska land, många mäter ”värdet” på sin granne via pengar, och de kommer att få det mycket svårt under de 12 år som nu återstår; bygget ska var klart 2030.

Liksom de som har köpt en mindre herrgård för 35 miljoner utanför Stockholm lär få det tufft när de längre fram anvisas ett minihus; 16-20 kvm per person.

Jag såg att en av Klarnas grundare bygger ett jättehus t.ex. så han har inte satt sig in i Agenda 30.

Privata bolag kommer inte heller att tillåtas och jag gissar att man slaktar ner dem brett via så kallade hitta-på-upptaxeringar. Du blir av med i princip allt över en natt.

De som har pengar på banken lär vakna upp utan, för deras valuta är väck, en ny världsvaluta infördes över natten, och din medborgarlön kommer den 25:e i en övergångsfas men på sikt ska pengar försvinna.

Nu har t.ex. USA sagt att de vägrar skriva på men oddsen att detta stoppas är nog små.

Får vi tro bibelfolket är det Guds verk och mening, vi ska göras egendomslösa. Varför? Jag kan bara gissa; nyttigt för själen samt att vi måste ändå flytta pga Fukushima. Det lär ju visa sig men var beredd på stora förändringar och undvik förvirring genom att plugga:

Globala målen /  Agenda 2030 – Folkbildningsnätet

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Agenda 21 var väl 1992 tänkt som ett utropande av den enväldiga världsregeringen. Detta till minne av bildandet av CFR 1921. Nu är spektaklet lite försenat och en multipolär värld lär inte kunna spika upp några hållbara teser på sin nedpinkade kyrkport. Skandinavien spelade en central roll när Bush43 skulle till att bomba Baghdad, en norra flank skulle troligen öppnas samtidigt mot ryssen. Nu blev det inget med det och förseningen innebar att hela projektet förskjutits. Tänk vilken katastrof om denna flyktingmottagning av IS skett parallellt med ett Sverige fyllt av Natotrupper som i Irak&Afghanistan. Just nu biter många globalister i gräset på andra sidan Atlanten. Den viktigaste frågan de närmaste blir hur vi här ska bli av med denna politiska och ekonomiska parasitering.

  2. Vi som vill leva våra liv i lungn och fred måste stå ut med detta elände.
    Det verkar som det sitter fast i det svenska kollektiva medvetandet.

    En snabb förståelse ibland befolkningen är ytterst önskat. NU TACK!

    ER andra som iaf vädrat frisk luft, ska ni emigrera nu?

Kommentera