Sverige kör i 200 km i timmen på en illa sladdad grusväg utan ratt och bromsar

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

 

En finsk spegling:
Stormakter har en tendens, kallad imperial overstretch, att gapa efter mer än resurserna tillåter. Det svenska moraliska imperiet saknar vision, mål och medel för att hantera en storskalig utomeuropeisk immigration. Sverige är sämst i Europa på att integrera nyanlända. Arbets- och bostadsmarknaderna är inte anpassade till lågutbildade med stora familjer. Uppehållstillstånd och bidrag strös ut på lösa grunder. Myndigheterna vill eller kan inte räkna långsiktiga kostnader och effekter på rättsväsendet och välfärdstjänster. Därför spelar man förvånad när det inte tycks finnas resurser till akut- och äldrevård i ett rikt land med höga skatter.  Läs mer

Omvärlden håller koll på Sverige, och det bör vara miljoner som vet om hur mycket det ljugs, vinklas och myglas.

Jag ska ge ett bra exempel på det som börjar likna vansinne; ”Alla” känner till att regeringen vill släppa in 9000 afghanska individer, som saknar asylskäl, till Sverige, och att flera domstolar liksom Lagrådet har sagt blankt nej. Nu senast Migrationsdomstolen… struntar man också i.

Det är inte en invandrarfråga
Det har skrivits spaltmil med texter om dessa afghaner, och om jag frågar  Svensson vad det rör sig om lär jag få svaret; invandrarfråga!

Om inte statsministern eller regeringen gör något, bör i stället riksdagen aktualisera en misstroendeförklaring mot statsministern. Uteblir den ena eller den andra reaktionen befinner vi oss på ett sluttande rättspolitiskt plan där våra demokratiska institutioner inte längre följer rättsstatens principer” Läs mer

Det har säkert skrivits spaltmil om F-kassan som struntar i domar också, och det blir lätt till en sjukförsäkringsfråga.

Det är ingen sjukförsäkringsfråga
Båda händelserna visar att vi har lämnat rättsstaten, och då kan precis vad som helst hända.

Myndigheter som SKV gjorde det redan för många år sedan, rena genrepet, men nu är det ”normalt” att strunta i lagar och domar. En dom är inget annat än en tolkning av rådande lagstiftning. Domstolen sitter inte och hittar på egna lagar!

I klartext!
Det betyder att de lagar som den lagstiftande församlingen Sveriges riksdag har klubbat igenom körs över av ett gäng som kallar sig för ”Sveriges regering” och då kan de omöjligt jobba åt Sverige. De kör efter någon annans regelverk, inte vårt eget.

Alternativmedia har blivit ”lösningen”
Det kan bara hända i en kultur som har en kontrollerad press. Det är inte jag som ska påpeka att vi numera är en offentlig bananrepublik som skrämmer grannarna. Det ska DN, SvD, med flera göra, på löpen.

Mannen som drev Blueshift har skapat alfheimr.is för att samla a-media på ett ställe och där hittar vi t.ex ”Fria sidor” som drivs av en människa med IQ.

Fria Sidor behövs för att regimmedia sedan länge inte utför sitt uppdrag. Man har sedan länge slutat att granska makten. Istället hänger man ut medborgare som ställer frågor, är nyfikna och söker svar. Fria Sidor kommer aldrig att låsa fast sig i en ståndpunkt utan låta sanningen styra. Fakta, bevis, vetenskap, sunt förnuft och sanningen är ledstjärnorna.
Läs mer

Utomlands finns mycket starka författare och en av dem är David Icke som har 464 527 videoprenumeranter och när han framträder drar han fulla hus.

David Vaughan Icke, född 29 april 1952, är en brittisk författare, föredragshållare och före detta språkrör för det Gröna Partiet i Storbritannien. Sedan 1990 har han koncentrerat sig på frågan ”vem eller vad” det är som kontrollerar världen, vilket också är huvudämnet för hans böcker och föredrag.

I Tales From The Time Loop (2003) argumenterar han för att de flesta organiserade religioner, särskilt judendom, kristendom och islam, är skapade av lluminati för att splittra mänskligheten och så frön till ändlösa konflikter.

Man ser svenska texter ibland som (givetvis) går ut på att han är nuts.

www.davidicke.com

 

David Wilcock, född 8 mars 1973 i Rotterdam, New York, är bland annat forskare, författare, föreläsare samt filmskapare i Los Angeles, Kalifornien.

https://divinecosmos.com som (givetvis) också anses vara nuts men foliehatts- och rasistkortet är numera utslitna.

Det blir en effekt då man själv är en sån foliehatt och nuts att man kör över sitt eget lands lagstiftning.

Intressant! Wilcok lämnar GAIA

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

 1. Dagens Sverige.
  Men det fanns också fals­ka pro­fe­ter i Is­ra­els folk, lik­som det även bland er kom­mer att fin­nas fals­ka lära­re som smugg­lar in fördärv­bring­an­de kätte­ri­er; de kom­mer till och med att förne­ka den her­re som har friköpt dem och störtar sig därmed i fördärvet.

 2. Dagligen får vi nu klara bevis på att Zveriges regim är olaglig, kriminell! Hela omvärlden känner också till det! Ändå vidtar zvenska folket inga åtgärder!
  Det finns klara bevis i Jan Millds Vitbok!
  Det är bara till att sätta igång att organisera de personer som ser verkligheten i Folkdomstolar och sätta upp en Riksrätt!
  Svårare är det inte!
  Ställ de ansvariga illgärningsmänniskorna till ansvar!
  Landsförräderi har alltid dömts med döden!

  http://www.vitbok.se/

 3. Ett annat bevis för att vi har lämnat rättsstaten är fallet med tandhygienisten Bernt Herlitz. Som bara gjorde som han blivit instruerad, att anmäla asylanter som ljugit om sin ålder. Efter det startade en crazymaking av guds nåde.Han blev sparkad från jobbet och polisanmäld för att ha brutit mot patientsekretessen. I första instansen blev han frikänd men domen blev överklagad. Han hade plötslig en skuld på nära en halv miljon som kron-kalle hade drivit in om inte stora delar av svenska folket gjorde en insamling 3-4 dagar som täckte skulden med lite råge. Herlitz oroade sig för att bli hemlös, funderade även på självmord. Men dessa galna kvinnor ger sig inte. Nu har han blivit polisanmäld igen och dom nöjer sig inte bara med böter den här gången. Nu yrkar dom även på fängelse. Detta är en rättsskandal utan dess like.

1 trackback / pingback

 1. Jag har en synd att bekänna - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.