På denna sida kommer nyheter upp framöver då vårt IT-samhälle byggs ut vartefter
privatDet första som händer är att kommateringssystemet byts ut mot Disqus.

Det kommer att bli en livechat på försommaren när jag har utrett vilken som är bäst.

Det går att bygga ett nytt Facebook också
Jag har byggt i rätt många timmar… Det går att bygga ut hur mycket som helst.
-En databas kan göra vad du vill utom att stryka din skjortor, som min tekniker Håkan har sagt i snart tjugo år.

När man bygger om så extremt mycket som jag har gjort blir det alltid buggar i starten, och dem får du gärna rapportera, fyll i formuläret nedan.

Den slutna värld, som jag nu har byggt, är nog framtiden
Skärmavbild    klMänniskor sluter sig samman i mindre eller större grupper där de delar intressen t.ex. för samhällsfrågor. De megastora plattformarna har ingen större framtid på sikt. Inte när deras trubbiga robotar slår till och spärrar konton för ingenting. Jag måste skriva ra*sism, om jag vill skriva om ämnet rasism, utan att bli avstängd en vecka.

Inte när det står klart för var och en att ”inget privatliv” är ett NWO-mål, och att t.ex. Facebook och kändiseriet är skapat för att vänja oss av med just privatliv.

Jag kan omöjligt vara ensam i världen om att vilja ha egna system, och när många gör som jag utvecklas ett program där du har alla gemenskaper du är med i framför dina ögon. Vi måste bara skapa ett sån´t behov först.

 

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Latest posts by Lena Holfve (see all)