Om Indien tar rodret efter Modi så kommer detta

Skärmavbild kl

Vi ska plugga det nya lite framöver men som jag ser det måste det nya asiatiska imperiet ha sina rötter i Vedic Civilization.

Vi lämnar 2000 års lidande, det brittiska imperiet går nu under framför våra ögon, och vi går mot 2000 års upplysning så i framtiden använder vi t.ex. rutinmässigt den metod som Lambertz beskrev idag runt Palmemordet.

Jag lägger upp en ny kategori idag; Vedic Civilization.

Då förändras allt, brukar ske vid Imperieskiften, och all vetenskap ändras, de artiklar jag lägger upp om den framtida medicinen är Vedic medicin och som UMS använder, med stor framgång, och vi börjar med matten idag:

Spread the love
Om Lena Holfve 10217 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.