En militärutbildad läsares syn

Kubakrisrepris???

OM det stämmer att ryssarna mobiliserar alla soldater de har talar vi om totalt 3 miljoner möjliga. De har haft 100 000 igång i Ukraina, och ökade med 200 000 häromdagen.

Det som talar för att det kan vara sant är Putins eget uttalande att de ämnar rädda världen, igen. Det förvånar mig lite att de ens gitter… Men de kan mycket väl anse att de misslyckades förra gången. Eller författaren Snyder har rätt; ww1+2+3 är samma krig samt att de vet att de invaderas själva annars.

Det som också talar för det hela är Kinas ”polisstationer”, som är iscensatta ute i världen, och slutligen att båda kan fascismen och nazismen i sömnen. Dumans höjda försvarsanslag till 30% av hela statsbudgten talar också sitt tydliga språk.

Om väst invaderas från minst två håll lär det ske en natt, och gissningsvis natt mot fredag-lördag, då minst 15-20% av västbefolkningen är utslagna av alkohol.

Folk skulle givetvis få hjärtslag, och snabbt hamna i extrema förvirringstillstånd, vilket jag inbillar mig inte sker med mina läsare. Vi har åtminstone en med oss som ser det komma, och det man ser komma chockar aldrig.

Jag själv räknar inte riktigt med att det sker i nuläget, därför att asiater är smarta, och långsiktiga, och tänker också alltid ekonomiskt och på karma. Jag ser inte en stor fet bomb som landar i Vita huset framför mig utan mer 1 000 specialutbildade militärer som tar sig in, och tar över. Det avgörande är nog hur infiltrerat östblocket är av vapenindustrierna.

Men i nuläget skulle inte jag åka långt bort från mitt hem och närmsta skyddsrum. Flyga, det går bort för mig just nu.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.