Oljebolagen får pengar… och vi har fått en ekonomiman på allvar

fascism

Mannarino säger vad han ser, oljebolag får pengar, och småbolag kommer slås ut. Mannarino kan fascism, och fascistisk ekonomi, och ser ”the merger” – sammansmältningen – mellan stat och stora bolag.

Han säger också att den som inte läst historia kommer inte få ihop bollarna, och att det är en nationalsocialistisk ekonomisk politik nu… New America! De högermänniskor, som är Trumps huvudsakliga väljarkår, och som lyssnar på Mannarino idag kommer nog att sätta i halsen.

Jag gissar att det går upp ett ljus snart; presidenten är en socialist som bygger en nationalsocialism – på steroider.

Det är så, känner jag, att de som inte har läst historia, inte kan fascismen, är inte mycket att lyssna på från och med nu, vad det än gäller för ämne, när hela västs lokomotiv USA störtar in i detta nya styre. De andra kommer enbart att vara förvirrade – så den här killen ska vi behålla som vår ekonomilärare.

Jag ska se över alla andra lärare vi använder oss av, och det är möjligt att nån av dem får sparken just för att de hörbart inte kan varesig historia eller fascism. Det märker vi snart för jag utgår ifrån att de lär bli förvirrade i samma takt som allt nationaliseras och förstatligas.

Det blir intressant att få se om vänstern i Sverige ska fortsätta att ”hata Trump”  dvs vi får se hur lång tid det tar innan de snappar att han bygger en socialism nu på steroider.

Vi behöver heller inga som bara kan reagera, vi behöver enbart folk som hjälper till att se verkligheten.

 

This Is A Culling.. And The New America (X) Welcomes You

 

fascismschemaskiss

 

”Allt inom staten, inget utanför staten, inget mot staten” (Benito Mussolini 1928)

 

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 Comment

  1. Han är otroligt kunnig, och förklarar mycket bra för de som inte är uppdaterade. Tyvärr är han hotad, eftersom han säger sanningen. Det är tur han bor i Las Vegas, för den stan lär de inte röra, så mycket pengar som höjdarna tjänar på dessa casinon

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.