Olaga hot släpps igenom därför att det har flera syften

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Hota folk kallas för olaga hot, och hota att döda folk kallas rätt snabbt för grovt olaga hot. Det brukar vara en kraftigare påföljd för olaga hot än för en misshandel. Varför?

Slår jag dig gör det ont i tio minuter till nått dygn rent fysiskt, de psykiska reaktionerna kan sitta i på livstid, men om jag hotar dig att jag ska skada dig sen… Ja då får du leva med ögon i nacken i dagar, veckor, månader eller i år. Jag behöver inte ens leja nån som slår dig för att få dig att sluta röra dig i samhället och sitta bakom lås och bom hemma eller tvinga dig att flytta.

Vilka utför sånt?
Jag hade en parant 70-årig dam som hyrde ett rum av mig för några år sedan vars son plötsligt sa mig utan anledning och rätt otippat per telefon att han skulle spöa mig om jag var dum mot hans mamma.

Om du tillhör en ickekriminell familj kan du fråga din ev. son hur ofta han kontaktar dina bekanta eller affärsvänner och meddelar att han ska ge dem stryk om…

Din son lär svara;
– Aldrig! Aldrig hänt! Kommer aldrig att hända!

Nej, för det är bara i kriminella kretsar man har den (o)vanan. Du är välkommen att fråga precis hela din ickekriminella bekantskapskrets och alla kommer att säga; aldrig hänt!

Tillhör du den kriminella grupperingen, och förvånansvärt nog läser mina texter, kan du göra samma sak och du lär få svaret; Ofta!

Det var en av de händelser som ledde till att jag förstod att den paranta damen från socialgrupp 2 kom ifrån en ytterst kriminell familj.

Mannen som gapar på bilden högt upp är således kriminell
Det händer ”ingenting” i väst och här på Norra Cypern skulle han åka in med huvudet före. Sist de hade en större utvisning var då tre studenter utvisades på livstid för att de hade startat ett slagsmål. En arab knuffade, bet och skrek könsord mot en student ifrån Ukraina, och han åkte in på sju år.

Klicka

Det är nolltolerans mot all form av våld, och poliserna har inte ens batonger, vilket leder till att de har mycket få våldsbrott, för det är ingen som vågar, då konsekvenserna är så enorma.

Hos oss är det, som alla vet, tvärtom, och om vi nu  anser oss se att man bygger en kommunism i botten och en fascism på toppen måste det fram en polisstat.

Detta därför att Svensson måste hållas i schack senare när man ska förvandla medelklassen till ett proletariat som inte får äga något och som inte får ha ett privatliv.


Hota folk är alltså uteslutande ett kriminellt beteende
Det är kriminaliserat i alla stater jag känner till. Ändå får de stå på; i USA, i Sverige och det beror på att det är meningen. Vi ska tro att det är ”muslimer” som hotar folk t.ex. judar, och så sker dagligen och inte minst i Malmö.

Damen vars son ringde upp mig sa själv lite senare, då jag hade meddelat att jag ville avsluta kontakten, att hon skulle skada mig… ”men jag ska bida min tid”. Det är nu inget att förvåna sig över eftersom barn gör som vi gör och sonen var en hörbar gangster vars far hade mördadats i en gangsteruppgörelse  upptäckte jag lite senare.

Du kan fråga dina affärsvänner hur ofta de brukar köra olaga hot på folk…
– Aldrig, säger vanligt folk.
– Ofta, svarar kriminella.

Jag skulle kunna beskriva dem så här; vita, kristna, blekingebor och det är sant
Men det föreligger ingen lag mot att vara vit, kristen eller blekingebo utan det olagliga ligger i själva hotet. En korrektare benämning på mor och son blir alltså; kriminella som idkar olaga hot.

5 § Om någon lyfter vapen mot någon annan eller annars hotar med brottslig gärning på ett sätt som är ägnat att hos den hotade framkalla allvarlig fruktan för egen eller annans säkerhet till person eller egendom, döms för olaga hot till böter eller fängelse i högst ett år. Om brottet är grovt döms för grovt olaga hot till fängelse i lägst nio månader och högst fyra år. Lag (2017:332).


Så, varför grips då inte kriminella som hotar att de ska ha ihjäl t.ex. alla judar?
Eller för all del gemene man. Man behöver ju bara gripa och åtala 2% av dem så lägger de andra ner.

Nej, i en fascistisk stat sätts alla lagar ur spel och man använder bara de man vill ha för att statuera exempel och driva mål av politiska skäl.

Man lägger rutinmässigt ner allt som inte kan ge två års fängelse hos oss i Sverige varför det är fritt fram. Samtidigt släpper man in t.ex. gatubarn från Marocko, som måste försörja sig via brott, och det kan de göra riskfritt. Deras uppgift är att utföra så mycket kriminalitet som möjligt för att senare motivera en polisstat.

Martin Timell ska åtalas för en våldtäkt, han ska ha utfört för tio år sedan, och vi tror oss veta att hans hand tog sig in under bikinitrosan på en tjej i en badtunna. Det är ett brott som förr hade kallats för sexuella trakasserier men idag kallas det mesta för våldtäkt varför vi inte längre kan höra på brottsrubriceringen om det är en extremt våldsam krigsvåldtäkt som pågått i sju timmar eller om det är en Timellare. Därmed inte sagt att det han anklagas för är lagligt. Hans advokat säger sig vara ”förvånad”, och det är inte jag.

Tjejen till vänster fick sitt fall nedlagt tre gånger, och första gången för man saknade en gärningsman.

Den fann hon via Facebook, och anmälde igen, och nu las det ner för att man inte kunde bevisa att gärningsmannen ville skada henne…

I filmen säger kvinnan att hon aldrig mer kommer att använda sig av rättsväsendet, och hon kommer med automatik att tillhöra de som med fog vill ha ordning och reda.

 

Det är inte misshandeln av henne som avgör om det ska åtalas eller inte utan vilken statistik man vill eller inte vill fylla på av politiska skäl.

Vi har sett redan hur folket säger:
– Så här ÄR det!!!
– Inte alls! Det är du som är rasist!

Sex månader senare:
– Det är så här… vi har varit naiva…

När polisstaten väl är på plats, nu säger riktiga poliser upp sig, polishögskolans platser gapar tomma, och i sinom tid kommer EU-poliserna, så kommer precis allt man vill åtala av politiska skäl också att åtalas.

Kvinnan, vars mål lagts ner tre gånger, rivs upp om gärningsmannen är utlänning – om man behöver ha fler sånna dömda – eller så rivs målet upp om gärningsmannen var svensk – och man behöver få fler sånna dömda.

Vill man ha lite koll på det här ska man följa SvT därför att de tycks leda vad man får och inte får säga. Plötsligt är det som för ett år sedan ansågs vara rasism vardagsmat och man tutar ut våldtäkt efter våldtäkt.

Vi har haft våldtäkter i alla tider men de har aldrig behandlats som under senare år;
– TYST! Dem talar vi inte om!
För att ett år senare publicera varje övergrepp som sker…

Klicka, filmen ligger nedan

Hur vet man det?
Det är bara att läsa historia och kolla in hur ”rättsväsendet” användes i gamla Sovjet, Francos Spanien, DDR, o.s.v.

Samtliga kriminella, som far omkring i Sverige, ska egentligen tituleras ”nyttiga idioter” på samma sätt som all allmänhet som håller på att explodera nu på grund av handlingsförlamningen bör tituleras ”nyttiga idioter”.
De vädjar om att få en polisstat som senare kommer att gripa dem samt straffa dem hårt om de äger sina kalsonger olovligen.

Privatlivet ska upphöra
Båda lägren jobbar på för att motivera en polisstat, och om vi nu backar bandet så har kändiseriet använts i ungefär 30 år för att avliva privatlivet.

Folk vet numera mer om Carola än om något väsentligt, och det är helt okej att veta allt om Carola och Kicki Danielsson, och döma dem… om de sagt nått eller gjort nått fel. Ingår i skolningen!

När veckopressen kom, och det gamla statarfolket hade råd att köpa dem, handlade de om smarta tips. Det tog sen inte lång tid innan kändisen skapades, och då skulle vi lära oss smarta tips av dem.

Familjen Schollin Wahlgren, Lill-Babs, etc användes också i vanlig reklam för produkter.

Jag följde detta skifte på nära håll, då jag är dotter till en av landets absolut första reklammän, och jag är en av de första skribenterna som Marabou och Tändsticksbolaget använde som copywriter. Jag var väl åtta år då jag skrev mina första texter.

Innan kändiseriet skulle planteras stod mamma i tidningarna, och höll i en stekpanna med Findus fiskpinnar i, och jag höll henne i kjolen och då var jag väl fyra år. Men sen var det enbart kändisar som skulle användas, och där jag befinner mig nu existerar det inga på vårt sätt, och det finns inga löpsedlar alls. Jag ser skillnaden dagligen och i vardagen.

Runt 1990 slutar kändisen att visa oss, hur man lagar mat bäst eller stickar enklast, och vi börjar ta oss in i deras privatliv på allvar.

Idag har vi den situationen att svenskar, utan att blinka, kan lägga sig i varandras privatliv och gränserna för vad som är ditt och mitt är utsuddade allt mer och djupare.

Skvaller och förtal är vardagsmat för en svensk, och alla som sysslar med det här kan vi också kalla för ”nyttiga idioter” därför att målet är att ingen ska tillåtas att nån som helst form av privatliv.

Idag reagerar folk då banken t.ex. kräver att få veta varifrån du har fått pengarna om du ska sätta in kontanter men det lär ingen reagera över i morgon. Få gnölade då lägenhetsnummer infördes, och ännu färre då hitta.se skapades. Det lär bli värre. Mycket värre om det inte sker mirakler.

Ett av Agenda 30:s mål är att avskaffa privatlivet, och ett annat är att ingen ska tillåtas att äga något, men de skriver inte rent ut att medelklassen ska förvandlas till ett egendomslöst proletariat ägt av storbolagen för då skulle det bli protester.

Långsamt, långsamt manipuleras vi…  
Men få lägger ner tid på att försöka se igenom dessa kriminella människors alla manipulationer för ”alla” är upptagna av en liten, liten delbit. Man blir upprörd över att våldtäktsmän inte döms eller att tjejen som misshandlades inte fick tillstånd nån utredning, eller att mördare inte utvisas, och det menar jag ingår i konceptet samt att olika grupper ska kriga med varandra; söndra för att härska, som det kallas.

Man har mycket medvetet skapat ett kortsiktigt samhälle därför att du inte ska se långsiktigt.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.