Ögonöppnare igen!

Årets julklapp till alla som är helt slut är ljudboken ”Utmattad”.

, Ögonöppnare igen!

, Ögonöppnare igen!Hej Lena!
Jag vill berätta för dig hur mycket jag uppskattar dina artiklar och tips på ytterligare information.
Det har blivit viktigt för mig att läsa vad du skriver, oberoende av ämne. 
För mig har du betytt tillgång till annars för mig okänd information och tolkning.
Otroligt givande tankar får jag av dig. Du kan , som få, ge ett helikopterperspektiv och en ogrumlad syn på hur vi utsätts för massiv påverkan och mer eller mindre famlar omkring i förvillelser. 
Jag vill tacka dig och önskar att jag kunde återgälda.
Med vänlig hälsning
NN

Återgälda kan ni alla
Enkelt! Genom att be era bibliotek ta in mina nya produktioner  så får jag deras hjälp att hitta sjuka. Det är för mig viktigt, och mina UMS-medlemmar lär nicka instämmande.

, Ögonöppnare igen!
Klicka

 

Ni kan tipsa vänner som har IQ om vad vi sysslar med inom lenaholfve.se-domänen som inte får så mkt Googlehjälp.

Mer privat kan man det genom att ta ett vanligt kuvert, och lägga i en Käck, sötlakrits, salta fiskar, lakritsrullar och skicka ner.

Adressen finns på medlemssidan
Jag blir alltid överlycklig då det kommer lakrits, och räkna med att det tar tre veckor ner, och det räcker med 100 gram som går ner i ett vanligt kuvert eftersom portokostnaden blir hög annars.

En ny produktion planeras
Högst upp har jag lagt en bild föreställande då gatuhunden Skalman lämnar min terrass genom att hoppa ner minst två meter.

, Ögonöppnare igen!Hans existens, samman med andra gathundars, har gett mig en idé som nu ska manifesteras.

De ögonöppnare läsaren ovan skriver om ska jag delvis lägga i Skalmans, och min egen hund Ludvigs, munnar.

Det skrivprojektet känns ungefär som bilden till vänster dvs jag känner mig ynkligt liten i förhållande till utmaningen.

Men jag har inget val
Jag har skrivit för många ”vanliga” böcker i mitt liv, så ett nytt sådant projekt kan inte tända den viktiga passionen. Men det kan det nya projektet och utan passion blir det aldrig en hel produktion / bok.

Jag behöver något riktigt svårt att bita i även om det var en rejäl utmaning att skriva för folk som har hjärndimma och som knappt kan läsa.

Jag kommer att fortsätta skriva här, så ni lär inte märka av det speciellt mycket. Det blir dock paus i morgon, och alla söndagar framöver.

Kantara Castle/ Castle in Karpas Peninsula
, Ögonöppnare igen!The best vantage point on the Karpas is from this Lusignan Gothic castle, one of three in Cyprus. Kantara Castle is the furthest east and the lowest in elevation at 690m. It has a 360-degree view of the region and on a clear day, you can see the coast of Turkey and even Syria.

The castle’s documented history dates back to 1191 when Richard the Lionheart seized it from Isaak Komninos, the Byzantine emperor of Cyprus.

 

 

 

 


The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Årets julklapp till minst en femtedel av svenskarna är boken ”Sömnlös” som e-bok.

Bli först med att kommentera


Warning: Illegal string offset 'email' in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2440

Warning: Illegal string offset 'email' in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2437

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2437

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.