Behovet av sanning är gigantiskt

[:sv]Nobels medicinpris 2017 gick till forskare som visat oss kroppsklockan.[:]

Bloggens läsare ska få en lång artikel som du kan fundera över och utreda under hela juni om så önskas. Det är inte ens meningen att du ska läsa hela snabbt. Se den som en kort novell i ämnet från lögn mot sanning.

“Ett litet steg för människan, ett stort steg för mänskligheten”, sades för 49 år sedan
Apollo 11 var den första bemannade rymdfärden som landade på månen, höjdpunkten i NASA:s Apolloprogram. Det har tagit mänskligheten nära 50 år att ifrågasätta om en amerikansk flagga kan vaja på månen som saknar vindar. Det har tagit oss 50 år att rucka på:

Vem höll i kameran? 

“Staten den är god, staten den är vi”.

Förr hade man en väldig respekt för statens alla tjänare, och idag tänker många – om vi får syn på en – och hur mycket ljuger du då?

Vi är på många sätt yrvakna brottsoffer. Om jag hade knystat 1969 om att en flagga kan väl inte vaja… hade jag nog kunnat bli insydd på mentalsjukhus men nu står vi i dörröppningen mot en helt ny värld. Lögn efter lögn kommer att rivas isär. Upp stiger nya världsbilder. Jag är mycket förtjust i den tid vi lever i nu. Ingen behöver ha tråkigt direkt.

Jag har inte på något sätt utrett om vi har, eller inte har, landat på månen
Jag har däremot noterat att det finns folk som anser att vi inte har det. Jag minns att amerikanarna betalade 5-6% skatt före och jag kan tänka mig att Apolloprogrammet blev ett av flera övertalningsmedel för att radikalt höja alla skatter. Ser man brett över fältet ser man tydligt att det är i de fall man kan komma över stora skattebelopp som korruptionen tycks vara värst.

Amerikanarna har aldrig varit lika förtjusta i staten som vi förmodligen därför att deras stat gav dem tio års fängelse om de inte lämnade över sitt privata guld till staten under den stora depressionen på 1920-talet.

Big Pharma har uppenbarligen många i sin hand
Institutionell korruption inom läkemedelsbranschen – Riksdagen  /  Stor korruption i läkemedelshantering – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio. Trots det petar folk fortfarande i sig t.ex. influensavaccin som är verkningslöst men som innehåller metaller. Men korruptionen är upptäckt.

Vi får se vart det leder
Möjligt att denna kriminella och ytterst korrumperade bransch går mot sitt slut snart. Det blir spännande att få se inom 20 år om även de som skyddat dem ställs till svars? Vilka har fått betalt? Vilka är enbart nyttiga idioter?

Pharma Death Clock
Antidepressant Review Shows Big Pharma Covers Up Links to Suicide
Stop Suicide By Helping Big Pharma, Says Shady Suicide Prevention …

Vi går absolut mot nya medicinska tider
Sist jag var uppe i Sverige såg jag en man som flera gånger i veckan gick till Coop, och därifrån bar han hem 5-6 2-liters Coca-Cola, ett par bärkassar chips. Han gillade att stanna till där jag satt på en terrass och han beklagade sig över att alla hans extremt tjocka barn hade ADHD samt att hustrun var mystiskt sjuk och satt i rullstol. Hela familjen medicinerades med psykofarmaka. Vad jag såg åt ingen av dem någonsin riktig mat.

Det är 1,6 miljoner svenskar som äter psykpiller här och nu
Många för att de har ångest. Men den är leverns språk. No more panic attacks, anxiety, depression or medication!  Vi har gott om svårt sjuka inom UMS som hade ångest då de började men den blir de av med rätt snart. Många vaknar också stup i ett på nätterna i början vilket sker då man t.ex. har metaller i sig.

Det pågår en revolution bland skolmedicinare fristående
De har kommit på en hel massa själva, och då jag skrev boken “Mögelförgiftad” hittade jag namninsamlingar i tusental med idel skolmedicinare som protesterar. I den boken talar världens främste mögelexpert ut, och han är medicine doktor dvs. skolmedicinare.

Västläkarna vet idag att nästa stor grej i väst blir näringsbrister. Folk är tjocka, därför att kroppen binder in gifter i fettceller, men de lider också av näringsbrist. Den dagen alla förstår hur det fungerar går bantningsindustrin i konkurs.

Toxins Stored In Your Fat Cells Make You Fatigued And Swollen …
Fat Cells and Toxins – Liver Doctor
16 Warnings Signs There Are Toxins TRAPPED in Your Fat Cells | The …

Förskrivning av psykofarmaka till barn ökar starkt
ADHD anses vara väldigt genetiskt, socialt, “psykiskt” – olika bud från olika intressegrupper – och vad jag förstår av modern forskning rör det sig främst om näringsbrist. Det kan man inte säga hur som helst till folk med ADHD därför att många värnar sin spännande diagnos och skulle aldrig komma på idéen ens att de har nån form av eget ansvar. Det ska lidas, och det ska vara morsans fel.

Men längre fram kommer man att veta brett att hjärnan behöver bland mycket annat fett men inte socker. Den tål inte våra lightmargarintider parat med Coca-Cola och chips. Man kommer att se brett längre fram att levern behöver service och underhåll regelbundet och den tål inte gifter.

Artikeln fortsätter under filmerna varav en innehåller boten mot ADHD.

En ny bok ska skrivas
Jag kom att skjuta upp den då jag precis haft ett redaktörsbyte. Jag får tillbaka min ny-gamla redaktör som är ett geni samt doktor i svenska. Vi har jobbat ihop förr då jag byggde upp taltips.se och Kulturskolorna, som såldes snabbt då jag blev sjuk 2011-12. Han har bytt liv, slutat med språkgranskning, men tar mig ändå vilket jag är glad för.

De ny-gamla böckerna Utmattad, Sömnlös och Mögelförgiftad har nyligen släppts i en andraupplaga, och deras e-böcker dyker upp inom kort. Utmattad och Sömnlös kommer också som nya ljudböcker i ett stort nordiskt förlags regi.

Detta gigantiskt stora förlag nyproducerar också kriminalromanerna  Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa och faktaboken Är barn allt i år. Även Fyy 17 bör hinna ut i år. När jag är klar med den nya 8-boksserien som skrivs nu ska jag koppla av med just kriminalromaner men en helt ny typ vi aldrig har sett förr.

Jag håller på med en serie nu om varför man insjuknar i utmattning
Den första hette “Mögelförgiftad“, och den jag ska skriva nu handlar om parasiter, också en mycket vanlig orsak till “utmattning”. Parasiter förnekas i princip i vårt land. Drabbade sägs lida av “psykisk ohälsa” och de blir aldrig friska. Psykofarmaka biter inte på parasiter. Inte terapi heller.

USA har förnekat parasiter länge men påstår numera att miljoner är drabbade
CDC – Parasites – Neglected Parasitic Infections (NPIs) in the United …
US officials send warning over BRAIN-BURROWING parasite …
CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. – CBS News

Samtliga böcker, de ska bli åtta, kommer att handla om att riva upp medicinska lögner med roten. Jag har en stab av indiska läkare vid min sida, och näst nästa bok ska jag skriva på plats i Indien.

Mitt mål med den nya boken är att vi ska slippa sånt här på sikt och  i framtiden:

 

Jag är inte på något sätt ensam om att jobba med “mycket av det du fick lära dig i skolan kan du lägga ner för det är fel”
Vi är många, många miljoner över precis hela världen och det märks. Jag får indikationer dagligen, som visar att UMS-metoderna fungerar, och jag har samlat människors berättelser i utmattad.net. Många av dem har varit sjukskrivna i 5-10-15 år. En hel del av dem var sängliggande dygnet runt då de började.

Är vi idioter som har gått på för mycket och för länge?
Mitt svar är nej. Skickliga bedragare kan stå på länge därför att vi alla är fostrade att tro på vad folk säger. Det vore också olidligt om vi alltid utgick ifrån att det är en manipulerande bedragare vi har framför oss.

Men det är absolut dags att upptäcka en helt ny värld och kasta ut stora delar av den gamla.
Energifolket har sin syn bl.a. varför tiden tycks gå fortare och alla blir mer medvetna:

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

4 Comments

  1. Beträffande prisskillnaden på pillren ovan:

    Redan på slutet av 1990-talet, hade läkemedelsföretagen tillräcklig ekonomisk framförhållning, att de gick i vinst redan på första pillret (eller motsv.). Produktionskostnaden ligger på några få ören/piller, oavsett innehåll (sic) (ex. Xeralto 20mg, vilket är blodförtunnande, kostade 2015 20kr/tablett & 100st/förp. …). I alla kundpriser finns även, utöver mycket stor avans, även en egenförsäkring mot [dyra] stämningar …

    Prisskillnader ser vi även inom EU/Europa. I Sydeuropa (Italien & Grekland) finns samma produkter som i Sverige, inte ovanligt med annat namn, till klart lägre priser. Där går det även att hitta receptfria preparat, som i Sverige är receptbelagda. En helt annan syn på vård än i Sverige. Detta gäller även naturläkemedel och kosttillskott, där apoteken i Grekland har ett klart större utbud av de förstnämnda än i Sverige och att de sistnämnda är dyrare.

  2. Det är samma på Norra Cypern för att inte tala om Indien, mkt mkt lägre priser för samma preparat. Sen är ju apotekarna här för-doktorer. Har du en sjukdom du alltid måste mediciner behöver ju inte läkare skriva recept i ett här. Urinvägsinfektioner kräver inga läkare bra apotekare, med mera.

  3. Samma som i Grekland. Apotekarna har större befogenheter än i Sverige och avlastar som följd vårdsystemet för mindre åkommor.

  4. Ja, det känns obegripligt varför vi ska springa till en läkare om man har nått väldigt enkelt att diagnostisera typ urinvägsinfektioner, bihåleinflammation, halsfluss, osv.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.