Nu tänker de skrämma skiten ur folk igen…

media

Jag kan inte doktorera i ämnet mässling, men nästan, och det beror på att mitt döva öra Skärmavbild    klhärstammar ifrån den gången då jag hade mässling strax innan jag fyllde två år.

Går man upp ur sängen för tidigt, och de kunde väl inte binda mig i den, kan ett toxin utvecklas och som i mitt fall gav sig på hörselnerven. Det sker typ en gång per miljonte insjuknad… du får oftast öron- eller lunghinneinflammation om du får en följdsjukdom.

Mässling är en virussjukdom, som räknades till gruppen barnsjukdomar, oSkärmavbild    klch när man är igenom dem har man ett immunförsvar som är topprustat.

Föräldrar släpade ofta hem sina barn till sjuka för att man skulle få mässling, kikhosta och scharlakansfeber så tidigt i livet som möjligt, ju tidigare desto bättre, och desto lindrigare blev de. Får man barnsjukdomarna som vuxen blir de ofta väsentligt kraftigare i sina uttryck.

Infektionen ger bland annat hög feber och utslag på kroppen, och du blir helt prickig av röda små, små utslag. Vill man undvika virussmitta tvättar man händerna ofta och petar sig inte i munnen, näsan, ögonen.

Numera kör man ut den i media som om den vore ebola, och det ska Skärmavbild    klvaccineras… som jag ser det skapar man människor utan immunförsvar när man håller på som man gör.

Det påstås bli fullt pådrag nu… bli rädd, bli rädd, bli livrädd… under lägger jag en video med David, som jag ska se nu, och via titeln ser jag att han anser att september blir extrem.

Ja, ska de köra ut mässlingen som om den vore ebola lär det nog bli extremt… om nu väst kan bli mer extremt än vad som redan är fallet?

När jag ser skyddsutrustningen nedan börjar jag fnittra…  och jag är ändå ett ”mässlingsoffer”, förmodligen det enda du hört talas om. Mycket, mycket ovanligt med några följdsjukdomar alls. Gå inte upp ur sängen för tidigt, that´s all.

Dunderkur mot virus

https://www.youtube.com/watch?v=zcKB9uAoyJk

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. De vill införa obligatorisk vaccination och registrering i ett nytt register. De vill göra varenda människa sjuk och slav under läkemedelsbolagen. Dessutom får man inte bota sjukdomar via något annat än skolmedicinen. Inga naturläkemedel får användas för botande behandling. Det är så sjukt så man mår illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.