Nu slår denna nya ”luftmetod” igenom snart

ums

SJUKVÅRD OCH FORSKNING. Professor Anthony Holland berättar att vissa frekvenser kan döda cancerceller med högre effektivitet än kemoterapi och helt utan biverkningar. Hemligheten är frekvenser som samverkar i resonans. Effekten blir att cancerceller kollapsar. Metoden kan även användas för att döda patogena mikroorganismer som multiresistenta bakterier.
Läs mer


Jag har just botat problem i ett ben med frekvenser, och vi använder dem inom UMS med stor framgång.

Nu kryper vi närmre den dagen då även UMS blir ”normalt”. Just nu har vi cirka en kvarts miljon som skulle behöva UMS-metoden i Sverige, och ca 13 miljoner inom EU.

Nu får de samtalsterapi och antideppmediciner, och enligt svenska forskare har ingen botats, vilket är begripligt, eftersom det inte biter på mögel-tungmetallsförgiftningar, parasiter, etc.

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.