Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

Årets julklapp till alla som är helt slut är ljudboken ”Utmattad”.

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

För några månader sen sa energifolket att vi kommer att dela upp oss i en sanningsgrupp, som kommer att överleva, och en grupp som kommer få i princip ett helvete med start på allvar i sommar. Låg- respektive högfrekventa, och jag skrev artiklar som; ”Sista dagen att hoppa ombord på Ärlighetsexpressen”, och som publicerades i januari.

Klippet högst upp får symbolisera vad som är på gång bland högfrekventa; sanning
Det kommer att smattra sanningar ifrån den gruppen därför att deras frekvenser höjs. Det blir som att kliva ut ur en dimma, för den gruppen, och motsatt kommer den andra gruppen gå in i den verkliga dimman. Går vi till mig själv ”ser” jag sanningar tydligare här på Cypern än i Norrbotten därför att det är helt andra frekvenser här, och ändå är jag samma person – skiljer några timmar med flyg – se energischemat längst ner.

Vi ska studera hur det slår nu!
Den 23:e mars, bör starta den 22:a, stormar energier mot jordens magnetfält, se video nedan om den kraftiga storm som väntas.

Håll koll där du befinner dig!
, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!Om folk får utbrott t.ex. kallar vi det för socialt, psykiskt eller arbetsrelaterat i vår kultur och det kan bli mängder med möten på jobbet…

Lösningen är att sluta ljuga, supa, knapra piller, manipulera, dra på dig negativ energi, osv.

Den gruppen går mentalt sönder, och vi kommer att få se helt aparta händelser, utspel och påståenden som kommer att få vanligt folk att säga högt;

-Men Herre Gud, det där är galenskap!
Människan är ju helsjuk!
Han säger officiellt att han fantisiserar om att köra över barn med en bil… leendes!!!

De blir alltså TYDLIGA nu, så nu kan vi besvara läsarens fråga:

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

 

 

Det brakar aldrig ihop, rent energimässigt kommer det vara en omöjlighet, för de högfrekventa kommer AGERA och skapa lösningar och de lågfrekventa ”gör bort sig” sååå tydligt att en femåring förstår att de är sanslösa. När de inte kommer någonstans längre så kommer helt säkert enorma mängder av dem ta livet av sig för de står inte ut i den nya energin. Det jag kallar för medberoendesjälvmord.

Så här resonerar en vanlig läsare, just nu, för mina läsare är högfrekventa
Dvs läsaren ser galenskapen, och tror att den ska bli värre och värre kanske tills allt exploderar. De högfrekventa exploderar aldrig. De sätter igång och skapar.

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

 

 

 

Nu kom alltså en kraftig stormvarning så nu kan vi studera saken i realtid på lördag
GEOMAGNETIC STORM WARNING: NOAA forecasters say that moderate G2-class geomagnetic stors are possible on March 23rd when a coronal mass ejection (CME) is expected to hit Earth’s magnetic field – video längst ner.

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!Jag råkar ha, jag får alltid in vad jag behöver, en svensk energiexpert i mitt gästrum som låter hälsa ungefär så här:

-Jorden har en frekvens, och vi har – ska ha – samma magnetiska strålning som går ut ifrån varje cell, och lågfrekventa klarar inte när dessa ”anfall” kommer utifrån därför att de hamnar ur fas.

Folk som är i obalans normalt sett, det vi kallar för psykisk obalans, som de inte sällan får antideppmediciner för så de blir ännu mer förgiftade och får ännu lägre egen frekvens, går bananas därför att de är inte i fas med det yttre kontra det inre magnetfältet.

Stoppa in ett knäckt ägg, lägg det i en skål, och kör in i micron så kan den explosionen ge dig en bra bild av vad som händer dem mentalt när frekvenserna höjs.

Den andra gruppen högfrekventa får en medvetandeökning istället
De kommer börja tala sanning, och steget efter är att de säger att vi får nog ta och sätta stopp för galningarna som sprejar oss med gifter… De som sprejar erkänner det så glatt nu för de har inte längre koll på vad som är galenskap och inte.

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!OCH jag vill göra mina läsare uppmärksamma på att ”hela världen”, inklusive mina grannar från Kongo, talar just nu om Sverige.

När galningarna är TYDLIGT helgalna försvinner de
Så, Kablen faller, enligt författaren David Wilcock

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, Nu ska vi hålla ögonen öppna!!!

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Årets julklapp till minst en femtedel av svenskarna är boken ”Sömnlös” som e-bok.

Bli först med att kommentera


Warning: Illegal string offset 'email' in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2440

Warning: Illegal string offset 'email' in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2437

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /www/lenaholfve.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2437

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.