Nu ska vi göra ett hästjobb tillsammans, och sidan uppdateras vartefter

De av oss som är intresserade och / eller de som har funderingar runt att lämna landet. Jag anser, på avstånd, att vi nu glider in i en tydlig nazism, och de av er som är intresserade kan rapportera in företeelser anonymt till mig via e-brev till kontoret@lenaholfve.se när du upplever att det är / kan vara så eller kommentera här.

Min förhoppning är att vi inom sex månader ska ha bilden kristallklar för oss, vilket lär hjälpa de som tänker lämna, och kan få andra som inte tänkt det att också göra det, och få mig att hålla mig så långt bort ifrån EU jag bara kan tills det här racet är över.

Vi börjar med att bena ut skillnaderna mellan en fascism, som vi har nu sen 1975 då bygget började, och vad som skiljer. En fascism kan man överleva om man är smart men nazismen överlever du bara om du har tur.

Källhänvisningar till videon

History has been forgotten. Nobody seems to know what ’Fascism’ actually is, or was, or means. And the word has degenerated into little more than a slur. Today though I’m going to use historical sources to accurately define what Fascism was, place it within the context of history, and explain why there was a difference between Fascism and National Socialism, and what that difference was. I’ll be giving the technical definitions of both Fascism and Nazism, backed by references so you can double-check my work.

I’m NOT a Fascist, I’m NOT a Nazi, I’m NOT a Marxist, and I’m NOT racist or anything else. I do not support said evil ideologies and I’m not promoting them either. My goal here is to give as accurate an account of history as possible so that we may learn from our mistakes and prevent history from repeating.

 

Om Lena Holfve 18245 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Problemet är vart ska svensken ta vägen? De flesta är nog för fattiga för att kunna etablera sig i ett bättre land. Indien är det som står högst på önskelistan nu. Men jag vet för lite om Landet. Har funderat många år sökt information om många länder, men hittar iget som ”känns” helt rätt. Önskan är vänlighet,ärlighet samt fritt från korruption. Nord korea kanske 😉

  2. Indien är inte ett land, snorfattigt i nord t.ex. Ska man till Indien ska du kolla in Goa och Kerala för de är mest vana vid oss och gillar oss. Volontärarbete utomlands är en väg ut. Länder med ett starkt karmatänkande har mkt ärlighet. Det vi alltid har emot oss är den engelska prislistan, de tror att vi är rika. Egen chaufför är A och O bland annat pga den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.