Nu sätter jag i halsen…

energi

Avrättningen av George Bush Sr. och hans fru Barbara…

[…]

Israel känner också av värmen för att ”Turkiet får ryska S-400-flygplansmissiler för att bryta upp NATOs projektstyrka, skydda sin offshore-gas på Cypern och ställa Israel tillbaka i sin sandlåda”, säger Pentagon-källorna.

[…]

Inte konstigt, att man såg Angela Hitler svårt skakandes offentligt för tredje gången på tre veckor.

Tyska högerkällor säger om Merkel inte attackeras med elektroniska vapen, då ”hon har allvarliga hälsoproblem baserat på en neurologisk eller till och med neurodegenerativ sjukdom som Parkinsons sjukdom eller till och med en prionsjukdom som Kuru *). Allmänheten har rätt att känna till de exakta orsakerna till hennes skakningar, säger källan. Men det kan också vara bara stress.

*) Kuru är en mycket sällsynt sjukdom. Det förorsakas av ett infektiöst protein (prion) som finns i förorenad mänsklig hjärnvävnad. Kuru finns bland människor på Nya Guinea som praktiserar en form av kannibalism där de åt de döda människornas hjärnor som en del av en begravningsritual. Inom pedofilin brukar man dricka blod och äta barnens tallkottskörtlar (Källa: Wikipedia)

Källa:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/16/avrattningen-av-george-bush-sr-domde-jp-morgan-deutsche-bank-och-mekel-till-doden/?fbclid=IwAR1tNuXGZcoQJQTr7nuqDVQzU3oh5IpEZa69YYv2uHnBafAsdPLQuZwXXuY

Utredning:
Jag har sökt och funnit att damen i videon är tidsmässigt grundkällan till påståendet att paret Bush ska ha avrättats. Maken dog den 30 november 2018, vid 94 års ålder och han hade Parkinson. Han dog 8 månader efter sin fru, och hon blev 92 år och hade hjärtproblem.

Varför man ”avrättar” henne före honom förtäljer inte historien…

S-400 missile defense system
Turkiet har inte fått flygplansmissiler. De ryska s-400 är ett missil-försvarssystem. Turkiet äger ingen (egen) offshore-gas på Cypern. Det är snarare bråk om vem som äger oljan och gasen man anser finns runt ön.

Cyprus – Latest oil and gas news | Upstream

Merkel har själv sagt, liksom läkare, att hon skakade pga uttorkning vilket sker nu under frekvenshöjningarna om man dricker för lite vatten.

Ingrid Carlqvist sa mig att hon är orolig för alternativmedias trovärdighet.-Jag blir orolig då de sprider att jag ogillade att Kapten Klänning greps… Jag bad dem faktagranska, hitta källan var jag skulle ha skrivit det, men icke.

Begriplig oro, och jag tror att vi kan skriva upp en del som konsekvenser av frekvenshöjningarna och fler lär gå bananas.

Skärmavbild    klEpstein är säkert toppen på ett isberg, dramer produceras, och det försvinner skattemedel… så visst; det är skurkarnas tidevarv.

Ondskan blottas, och till den räknar jag uppenbara påhitt.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.