Nu ryker härskarklassen

Den nya Sverigebilden levererad av Reuters

Jag skrev häromdagen om mina simturer i en pool i Indien samman med en av de högsta Reuterscheferna och att han och jag hade ungefär samma världsbild.

Det kunde man inte tro, med tanke på att Reuters alltid teg… Han sa mig att allt det där jag ville att de skulle meddela ”kommer sen”. Jag tolkade det som att Imperiet måste börja falla lite först, och om inte hade han väl råkat ut för en olycka.

Det är inte bara stölder av trillioner dollar det handlar om utan hela den västerländska sociologin som har förstört nästan hela väst. Den stipulerar att kriminell kan man bara bli om man kommer ifrån socialgrupp 3-5 därför att det blir man bara om man är fattig. Sanningen är att kriminella är precis som vilka affärsmän som helst, och de kalkylerar risker precis som sina bröder och systrar på andra sidan staketet.

Köper man den sanningen, som jag vet är sann efter många år i domstol, så måste man också köpa att momsblanketten är för krånglig, och att det är för lite förtjänster om man säljer korv i nåt gathörn. Ju krångligare momsblankett och desto svårare det är att tjäna pengar vitt desto fler kriminella kommer man att få.

Du kan läsa hur många undersökningar som helst så lär du komma fram till samma sak; det finns nästan inga kriminella i samhällsklass 1-2 mer än möjligen mördarbröderna Lyle and Erik Menendez. De höll på att klara sig, de också..

Ska man gripa folk som har snott trillioner måste man först slakta sociologin
Man måste börja leta högre upp efter gärningsmän. När de är gripna, har fått sina domar, så kan vi utreda dem också, och då lär vi finna att det finns visst kriminella i socialgrupp 1+2. Men du kan inte göra dessa utredningar innan de sitter inne. De måste, så att säga, gripas först!

Nu meddelar Reuters en viktig sak, och då gissar jag att det tar max tre år men sen ser vi samma sak på svensk mark i departement efter departement, organisation efter organisation, som är finansierade med skattemedel:

$21 trillion of unauthorized spending by US govt discovered by economics professor
The US government may have misspent $21 trillion, a professor at Michigan State University has found. Papers supporting the study briefly went missing just as an audit was announced.

Two departments of the US federal government may have spent as much as $21 trillion on things they can’t account for between 1998 and 2015. At least that’s what Mark Skidmore, a Professor of Economics at MSU specializing in public finance, and his team have found. Läs mer

https://www.youtube.com/watch?v=x801SZrURmU

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.