Nu öppnar sig en helt ny värld för vakna

Skärmavbild    kl

nJag lyssnade på en video av David Palmer; Confronting Your Fear of Paradise och i den tog han upp hur livet och världen förändrades då industrirevolutionen blev ett ”paradis”.

Jag har hört talas om då man fick centralvärme och vatten… bilar och vägar… – och jag har läst rätt mycket om den tiden.

Vi har exakt samma energier på väg in nu
Revolutioner som skapar paradis – och jag vill be dig fundera i 20 sekunder på vad du / vi vet om pyramiderna. Jag har funderat en timme, och kom fram till att vi vet inte ett skit om pyramiderna förrän nu, och nu är det dags att gapa och bli helt mållös:

An international research group has applied methods of theoretical physics to investigate the electromagnetic response of the Great Pyramid to radio waves. Scientists predicted that under resonance conditions, the pyramid can concentrate electromagnetic energy in its internal chambers and under the base. The research group plans to use these theoretical results to design nanoparticles capable of reproducing similar effects in the optical range. Such nanoparticles may be used, for example, to develop sensors and highly efficient solar cells. The study was published in the Journal of Applied Physics. Läs mer

Jag gissar att de visste mer om energi då, än vad vi vet idag, och jag blir inte förvånad om de visste mer om precis allting än vad vi vet.

Vi vet inte speciellt mycket – vi tror att vi vet

Nu öppnar sig en helt ny värld för vakna</a></p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Ivan skriver:

    Sergej från Ryssland har gjort analys av pyramider och i sina videor betonar han ofta att det finns energier som vi inte känner till. I sina videor pratar han om det som går att mäta och bevisa. Vidare betonar han att det är viktig med en högre medvetenhet hos mänskligheten. Hittills har jag översatt 5 stycken videor på tema energi och pyramider på följande videokanal: https://www.bitchute.com/channel/ivanbjorn/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.