Nu morras det, och SvD vilseleder, och Sverige bör se upp

Coronavirus: One new case reported in the north

Skärmavbild    klEn turk som flög in hit till Norra Cypern som tar emot folk utan karantän nu från 13 länder.

Vi får se hur det går för läkarna som stämt regeringen i rätten, och jag utgår ifrån att domstolen tar i frågan inom kort.

Problemet var löst här, och vi har haft virusfritt sen den 19 april, och nu morras det i kvarteret. Men vi har fortsättningsvis inga masker, ingen social distans, och vi får se vad domstolen säger.

Om man gör något udda och det lyckas kallas man för ”modig” och gör man samma sak och det går åt skogen kallas man för ”dumdristig” eller för ”galen” så det är utfallet som avgör, och facit har vi först om ett par år.

SvD vilseleder
En WHO man berömmer Sverige för att man ska utreda varför folk dör som flugor och då blir han glad eftersom man slipper driva fram det utifrån.

Jag räknade ut att Kerala i Indien har motsvarande 8 döda mot Sveriges 5.420, och där hade 1 200 insjuknat mot Sveriges 71.419, och Kerala är stort som Småland och hyser runt 34 miljoner. I verkligheten har de alltså 24 döda, och 3 600 insjuknade men är också tre ggr fler.

Kerala behöver alltså inte ”lära av Sverige” eftersom folk inte dött i mängder där. Det är Sverige ensamt på klotet som behöver reda ut det, och om inte lär omgivningen utreda uppsåtsfrågan åt oss. Du kan aldrig begå brott om du inte förstår att det är det du gör. Du måste ha ett uppsåt.
-Ville Sverige döda gamla?

Då får man kolla på läckage av denna typ:
matDet är inte flyktingmottagandet utan de allt fler äldre som sätter press på den svenska sjukvården. Det slår socialminister Annika Strandhäll (S) fast.
– Vi räknar med 300 000 fler 70-plussare till 2025, säger hon. Källa

Man får kolla på vad gamla får i matväg och hur många som flytt utomlands för att det inte går att leva på den svenska pensionen inrikes. En halv miljon?

Man måste skaffa sig en samlad bild, och sen öppnas dörren för internationella rättegångar mot Sverige avseende folkmord och vid en förlust kan vi dra ett streck över riket; ingen mer export, ingen mer import, ingen lär vilja ha med Sverige att göra på minst 50 år.

Så detta är ingen virusfråga alls.

Skärmavbild    kl”Sverige har gjort något mycket viktigt genom att starta en utredning för att förstå hur strategin fungerat.

WHO uppskattar verkligen detta initiativ, som även andra länder bör ta lärdom av, säger han med anledning av coronakomissionen som presenterades av statsminister Stefan Löfven tidigare i veckan.”

[…]

– Vi uppskattar hur Sverige öppet erkänner osäkerhet kring vilken strategi som är bäst för att bekämpa viruset. Det är ett synsätt som förtjänar respekt.

Vissa hävdar att länders strikta lockdown har drivits fram av politiska hänsyn snarare än vetenskapliga för att regeringar velat visa politisk handlingskraft. Mike Ryan säger att Sverige inte agerat på just detta sätt.

– Det är imponerande hur svenska beslut fattats baserade på vetenskapliga tolkningar av fakta och inte politiska tolkningar av fakta, säger han.

Men samtidigt har Sverige mer än 70 000 fall och över 5 400 döda vilket är bekymmersamt, konstaterar Mike Ryan. Källa SvD

WHO-mannen berömmer Sverige för att man uppvisar osäkerhet… Jag har kollat internationellt och det finns ingen som skriker ut att WHO tycker att alla ska göra som Sverige, karlen är främst artig, och det är vi ovana vid.

Internationellt rapporteras att Sverige är ”under fire” från bl.a. WHO.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.