Nu leker de med ord igen…

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klI och för sig är det sant; klimatflyktingar… En miljard ska norrut där det förväntas bli ungefär ett 2 kilometer tjockt islager.

Det är bara att läsa EU-rapporten hur många som ska upp:

eu-com-final-report-relocation-of-refugees

Skärmavbild  kl
De vita har glömt sin historia
Skärmavbild  klJag är helt fascinerad av den tanke som sprids främst av alternativmedia att vi ska krossas. Vi har haft den totala makten obrutet på klotet, och inte sällan med hjälp av fuffens eller vapen.

Många känner väl till vikingarnas framfart men vi har alltid kört den stilen; rövat. Det är vi som brukar krossa, och ämnar göra det igen, om inte jag har läst av situationen helt fel, och det tror jag inte.

 

Men, jag tror inte att Imperiet går i land med folkutbytet hur smidigt som helst

Skärmavbild  kl

Det Brittiska Imperiet kanske kan tömma Afrika men Kina har kommit väldigt långt i sina projekt.

Planen förutsätter att afrikaner är helt rudis, och det är de inte.

Jag har ett superproffs, inom ett udda gebit, till väninna, som jobbar för EU på Cypern, och får jag tro henne är EU-tjänstemännen dryga, arroganta, dumma i huvudet, snorkiga, kontrollfreaks, lågfrekventa, elaka…

Skärmavbild  klDen gruppen vet nog att vi inte ska krossas, inte enligt planerna, men jag känner allt oftare att det är en tidsfråga innan vi får en kniv i ryggen pga vårt beteende.

Många, inte minst runt Medelhavet. är innerligt trötta på den vite mannen med fru, för att inte tala om deras vanartiga barn.

Vi får se om asiaterna kan fostra den miljard som ska ner sen; och hur det går för den vite mannens inträde i just Afrika och Asien. Kinas sociala kontrollsystemsbygge tyder verkligen på att de gör sig redo att ta emot oss – inte att vi ska få sno Afrika, se videos.

Upp med en miljard, ner med en miljard

Skärmavbild  klNär man bygger en fascism, du klarar nog inte detta gigantiska folkutbyte utan, så jublar alltid folket när det blir hårdare tag.

Då har man släppt på kriminaliteten maximalt för att få folket att skrika hurra när polisstaten iscensätts.

Men de har ingen susning om att de tungt beväpnade poliserna på Bäckby tränar nu för att hålla just Svensson i schack längre fram när befolkningen ska delas upp i två generella grupper; de som reagerar och de som kan skapa och agera. För att få den insikten krävs att man läst historia, och den slaktade de i våra skolor av begripliga skäl, vi ska inte fatta.

De sistnämnda som kan agera sitter i hemlighet just nu i sina garage och snickrar på sin plan, bygger sig en flyktbåt, eller nått. De förstnämnda läser alternativmedia, och blir uppenbarligen vilseledda, och jag förstår inte riktigt deras populäritet eftersom de känns som organ för just förvillare som sällan har en enda siffra rätt.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Det går inte att läsa alternativmedia i Sverige längre. De har bindel framför ögonen och hörselkåpor på. De kollar inga källor och de börjar likna MSM i allt större grad. Det enda som skiljer är vilka ämnen som tar upp och hur dessa för fram. Jag är så innerligt trött på att behöva leta källor så jag struntar i all svensk media nu. Det är lögn, förbannad dikt och statistik till 100%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.