Nu lär mångas psyken vurpa, men inte i den här studiegruppen

Källa bilden ovan

Vi har sett förr hur läkare bytts ut, sist var det Trumps påstådda livläkare som synbart bytts ut mot en skådis. Nu används en död läkares namn.

Det påstods att ”presskonferensen” tas ner från YouTube hela tiden om man försöker lägga upp den, och det är nys.

Den ligger ute sen den 23 september och är sedd 161 gånger vilket visar att alla de miljoner som delar sånt här, jobbar gratis åt fascistbyggare, inte ens kollar grundkällan.

Det finns inga åhörare närvarande, inte vad jag kan se, det är ingen presskonferens, de är några gubbar som håller låda, och jag hörde graverande faktafel redan under snabbsyningen igår.

Denna video är uteslutande delad bland alt-medias konsumenter, en renodlad crazymaking och psyk-op, och det är meningen att de ska bli tokiga, gå ut i strid där de avlivas eller begå brott så de hamnar på kåken.

Det är meningen att de ska tro att det är sant, eftersom MSM inte tar upp det, de har granskare som kollar innan de sprider nått, och det här sprack på två minuter, och av skäl jag noterade redan igår.

Om någon i gruppen mår det minsta illa, av den här senaste aktionen, så ser jag det som en personlig förolämpning, efter snart 60 års studier av fascismen.

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.