Nu kan alla sluta debattera Trumps mur

Trumps mur dök upp redan 1990, i ett seriehäfte, och texterna i det häftet bekräftar vad jag har skrivit förut att den ska byggas för att stänga in amerikanarna samt att psykopater är kända för att meddela sina planer kryptiskt.

Det finns skäl varför man tog bort historie- och i princip hela samhällskunskapsundervisningen också. Redan nu vill många att den svenska gränsen ska stängas, och den kommer att stängas längre fram och sen kommer ingen ut. -ister har i alla tider stängt in folket, för annars travar det iväg, och då har man ingen att utöva sin kommunism eller fascism på.

Under videon om muren kommer en med historikern och författaren Edward Griffin som förklarar hur man kommer att krascha ekonomin, och det kan vi vara säkra på kommer.

Griffin är duktig, också på att lära ut vad man ska titta på. De tar också upp hur media spelar med och in nu.

What is the real purpose of Trump’s wall
Trumps Wall is to keep you in

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Trackback / Pingback

  1. Det är vad det går ut på, och det ”ser” alla som tänker efter - Författare Lena Holfve

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.