Uppdaterad; I morgon spelas astroidkortet ut?

Skärmavbild kl

https://www.youtube.com/watch?v=1_VR8FvrRek

Skärmavbild klOch glöm inte bort att de äger Hollywood, se video 3,  och i princip alla TV-kanaler… och enligt uppgifter från NASA kommer det smälla i morgon.

Energifolk sa i november att alla kommer att bada i rädsla, efter jul och en bra bit in i januari, och de kan nog få rätt om astroidkortet spelas ut.

Trump kommer bli väldigt handlingskraftig, kan jag säga, på rak arm.

 

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10794 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Vad spännande. Är inte det minsta rädd. Om den nu måste slå ner så kan den ju välja en plats med så mycket idioter som möjligt. I synnerhet globalistiska sådana. Kanske rakt rakt ner i FN-byggnaden, Pentagon eller Vita Huset. Eller varför inte City of London eller Vatikanen. Och sedan rakt ned i kolkällaren för dom som drabbas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.