Nu går vi in i helt skilda världar

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klDet här blev ju prekärt. Migrationsminister Morgan Johansson meddelade i söndagens Agenda att regeringen nu utökar möjligheterna till att få uppehållstillstånd i Sverige. Uppehållstillstånd ska även ges till dem som är ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta” enlig den leende ministern.

Jag tar mig för pannan. Med ett penndrag har Sverige härmed försett majoriteten av jordens befolkning med skäl för uppehållstillstånd. Det krävs inte mycket arbete för att en person ska kunna placeras i någon av ovanstående Skärmavbild  klkategorier, är man inte väldigt sjuk /gammal /ensam /fattig själv, så finns det säkert någon i hushållet som är det. Källa

Vi går nu in i två helt olika världar, på en rad områden, och ett är migrationen, och det lär bli två väsensskilda syner på afrikaner…

Jag förstår nu varför man inte underhåller infrastrukturen, tågbanorna och varför man struntar i att Boverket och WHO anser att upp emot hälften av alla bostäder kan vara mögelskadade.

n

Man kommer jobba hårt!
Vi kommer att få se hur många projekt som helst för att få upp svaga, sjuka, sköra, kriminella, handikappade etc till det norra halvklotet där de sen ska stängas in.

Det lär skölja IQ-tester över oss i mängd och trängsel och ena dagen står det på löpet ”Du dör av influensavaccinet!” och därefter ”Socialstyrelsen uppmanar alla att skyndsamt vaccinera sig!”

 

Mitt eget arbete med sjuka kan inte vara speciellt poppis…

Skärmavbild  kl

Eftersom NASA bekräftar att kylan kommer, och tillräckligt många som kan det här också gör det, räknar jag med den utvecklingen, och jag hälsar en tillfällig Världsregering välkommen.

Vi som kommer ifrån Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Polen etc lär inte ha några egna regeringar om våra landområden blir obeboliga. Det blir bra många miljoner som står utan regering som kan betala ut pensioner t.ex.

Vi får se om Kinas nya sol löser problemet. Möjligt att de tiger om den i svensk press därför att de vill följa sin plan?

nJag börjar också förstå det sinnrika i FN:s texter om förenklad migration, och jag får ihop Kissingers påstådda uttalande; ”Ja, många kommer att dö när
NWO etableras men de som överlever får en mycket bättre värld.” (Jag har inte kollat källan.)

Myndigheter kommer köra stenhårt
Förvänta dig fler filmer ute i världen som handlar om hur många bidrag man får om man tar sig till Sverige. Målet är väl att få varenda lat människa på hela klotet att bege sig upp. I skenet av dessa tankar är det inte direkt konstigt att jag har skrivit rätt länge; ”Sverige är byggt av kriminella för kriminella.” Nu lär man lägga i den femte växeln.

Man kommer absolut att försöka trycka upp en miljard afrikaner och jag ”förstår” USA:s krig i Mellanöstern…

Varför?
Svaret tror jag att vi hittar i litteraturen dvs i Alexander Solzjenitsyn text därför att alla -ister hatar svaga.

Skärmavbild  klDe fiskar alltid röster ifrån dem de ser som ”svaga grupper” men i vårt land har de under hela min livstid alltid gjort dessa grupper svagare och mer och mer beroende av makten.

När Sahlin sa det hon gjorde kände hon med stor sannolikhet till att den väntade kylan lär upplösa staten Sverige, och skingra folket över klotet.

Folk som ogillar floden av främlingar har tagit för givet att Sahlin menade att det gör inget om de tränger ut svensken i Sverige.

Folk påpekar rätt ofta att svensken blir sämst behandlad, och det ser jag som en provokation för att få de starka att ge sig av.

Igår fick jag in en kommentar jag lär få se och höra länge
Skärmavbild  kl
Folk tror att jag skojar då jag skriver om den förväntade kylan vilket är begripligt eftersom alla är marinerade i klimattjafset som med stor sannolikhet är ett IQ-test, det också.

Fascister, kommunister, socialister, feminister – alla -ister – älskar styrka, och hatar svaghet och svaga, och så har det alltid varit. Problemet med dem är att de i allmänhet är rätt spåniga, och enkelspåriga, och de tar inte in att du kan aldrig ens känna dig frisk om du inte vet vad sjuk är. Du kan aldrig känna dig glad, om du inte vet vad ledsen är.

De vill ha fram den perfekta världen och människan, som alla andra världs-herravälde-dårar före dem. Eller, som mamma alltid sa; ”Passa dig för alla -ismer.”

“Ni måste förstå. De ledande Bolsjevikerna som tog över Ryssland var inte ryssar. De hatade ryssar. De hatade kristna. Drivna av etniskt hat, torterade och slaktade de miljoner ryssar utan minsta ånger.Oktoberrevolutionen 1917 var inte det ni i Amerika kallar ”Ryska Revolutionen”. Det var ett utländskt övertagande. Fler ryssar drabbades av fruktansvärda brott än något annat folk i människans historia. 

Bolsjevismens brott var ojämförligt den största mänskliga slakten genom tiderna. Det faktum att stora delar av världen inte känner till detta är beviset på att media är i händerna på förövarna.”– Aleksandr Solzjenitsyn (1918-2008), Nobelpristagare i litteratur, historiker och offer för Bolsjevismen 

Tvärtom
OCH glöm inte bort att de som kallar sig för anti-rasister är de verkliga rasisterna, och anti-fascisterna är de verkliga fascisterna. Man är super av båda epiteten om man vill tömma Afrika, för att erövra deras mark, och de jobbar med tvärtomspråk, som vanligt.

Du ska tro på att följande görs av godhet: 
Skärmavbild  klUppehållstillstånd ska även ges till dem som är ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta” enligt den leende ministern. 

Motståndarna ska kalla dem för ”godhetsknarkare”, och sen ska det debatteras, men det vi ser i verkligheten är brottsalibin. Det ser ut som om mitt ord ”brottsalibi” flyger in i musiken, vilket glädjer mig. Jag blir alltid glad då musiker inspireras av mina texter, har hänt förr, eftersom jag gillar musik.

Det känns som om jag har förstått det mesta
Det som har varit ”konstigt” eller ”ologiskt” förefaller kristallklart nu, och mkt av mitt bloggande har handlat om att förstå vad som sker. Puzzlet känns faktiskt löst, och är det så lär jag nog lämna ämnet Vad-händer-i-Sverige?!? Jag förstår till och med varför bankmannen Reinfeldt säger; Framtiden finns i Afrika och varför Borg blickar mot Afrika – DN.SE.

Vi får se. Det här kan bara sluta på ett sätt, även om det tar 50 år, årslånga rättegångar i Haag och enorma mängder människor som ska in på kåken längre fram. Vi får hoppas på Kinas nya sol, och funkar inte den lär driftiga ta sig nedåt. Det ryktas om att Tyskland skaffat sig nåt liknande. Tiden är den bästa domaren.

https://www.youtube.com/watch?v=BMKt1APsBpY

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Och vad händer/hände idag, Lena?

  Hittills för mig en vanlig, galen dag … då jag inte blivit klokare än jag var igår och min tillit till Universum är densamma – det som sker det sker.

  Men tackolov slipper jag bo i det stora ghettot Fjollträsk – det har väl räddat mig än så länge. Och egentligen har jag nog levt i en helt annan värld sedan lång tid, kanske sedan tonåren för hundra år sedan.

 2. Världsförbättrare måste lida av Moder Teresa komplexet. Utstuderat eller pga en ett sjukligt mentalt tillstånd. Vet ej. Både aparatchiks och den sk Moder (en korrumperad dödsängel) kommer från den mörka sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.