Ni kommer aldrig få veta, locket på helt

barnäktendkap

Den arabiska familjen, som jag besökte och grillade hos, har en ung son som är insatt i det mesta, och han tipsade mig om; isis.liveuamap.com.
Där kan man följa den numera samlade kampen mot ISIS, och i den kampen har över 40 länder enats om att sopa ISIS av jordens yta. Irak sa sig vara ISIS-fria häromdagen.

De började i november 2017 och verkar väldigt inställda på att utrota ISIS-massmördarna
Sonen sa mig att en hel del av dem drar till väst nu, för att undkomma, men att ledarna hade sagt att man tar sig an dem också senare. Ordern är; hela världen, överallt, alla.

Man sa mig följande idag:
– Från början var det ingen som i sin vildaste fantasi kunde ens tänka sig att folk runt om i världen skulle koppa dem, galna knarkare och köpta män, samman med oss. Numera jagas vi på gatorna i Frankrike, Spanien, England, USA och alla tror att vi är ISIS och propagandan är enorm varför det inte finns någon annan lösning än att vi själva löser problemet eftersom det påverkar oss enormt. En vän nekades VISA t.ex. till Indien bara för att han var muslim. Jag har flera vänner som har misshandlats i Europa.

Givetvis var det en världsnyhet då de drog igång:
Nyheten att över 40 länder gått samman, och att målet är att avrätta massmördare samt fängsla övriga, är en megastor nyhet. Men den släpps inte i Sverige därför att man vill att alla ska tro att ISIS=muslimer, terrorister =muslimer, och det är också vad man bekymrat sa mig.

Artikeln fortsätter under filmen samt en där Australiens medborgare får veta av sin premiärminister:

https://www.youtube.com/watch?v=wTW01uFwtok

https://www.youtube.com/watch?v=h8cAiVpHm3k

https://www.youtube.com/watch?v=rYedKXpb5mo&t=3s

Det är skådespelare
Vi talade en del om all den sexualisering jag upplever  jämt, och som för övrigt ingår då man bygger en fascism, och de sa mig att det är skådespelare som talar ut i västmedia, typ The Arabian Prophet för att förklara ”verkligheten”.

Jag själv upplever att vårt land är väldigt illa ute
svenskorDelar av regeringen åkte till Saudi utspökade med stor sannolikhet för att de tror att det krävs, man ska se ut så. Vem har sagt dem det?
Muslim Brotherhood, tror jag, som numera sitter i SR och SvT och kör sitt race.

Deras uppdrag, eftersom den organisationen är klassad som en terroristorganisation, är att få dig att tro att muslimer är helt vrickade, elaka, monster, lever på 800-talet, fattar nada, omoderna… Regeringsfolket gick på det, och spökade som sagt ut sig.

Det säger mig att de har badats i ISIS-propaganda
De flyger således ner till Saudi för att träffa ledarna och landet leds av ebaecfbddbfbett kungahus, och är ett klansamhälle vilket de flesta
samhällen på jorden är, vi sticker ut, och där nere möter de då ledarna…

Helt säkert har de träffat den megapopulära prinsessan Princess Ameerah Al-Taweel.

Jag minns att då bilden kablades ut, hur de hade klätt sig, fick de på moppe för att de hade anpassat sin klädsel till vad man då tror dvs. snudd svarta tält.

Trots det tiger de, och nämner inte med ett ljud vad de har upplevt i Saudi.

Hemma smattrar artiklar av typen ”flickor får inte ha gymnastik” och ”flickor får inte visa benen”…

saudi
Baskettjejer i Saudi

Man knackar ner kors i kyrkorna för att inte förolämpa muslimerna… Nyss skulle regeringen införa  barnäktenskap! Försöker de med det här tror jag att de skulle arresteras.

Här på ön knackar man inte ner några kors, man måste vara 18 år för att gifta sig, och det blir tydligare och tydligare att ni har ett slags ”muslimer” där uppe som inte finns i verkligheten varken här, och detta är en muslimsk stat, eller i Saudi. Det är ju precis ISIS uppdrag det! Vilket förklarar varför mer än 40 länder nu går till storms på allvar.

Jag har funderat på om det var samma manus före ww2 avseende judarna
Tyvärr kan jag för lite om ww2, och hinner inte gräva i frågan, men jag skulle inte bli förvånad alls. Runt vår regering tycks det finnas rådgivare som får dem att klä sig som fågelskrämmor, och som möjligen fick Wallström att göra bort sig över hela världen, genom att påstå felaktigt att Turkiet hade legaliserat sex med barn.

Samma rådgivare ligger bakom att kors ska ner, barnäktenskap ska förekomma i Sverige?!?!
Förekommer främst på landsbygden bland fattiga i Afrika och Asien, vad jag får fram. Fakta om barnäktenskap – UNICEF Sverige känns inte som nån säker källa, men ändå. Det sades mig idag att FN är knökefullt med ISIS-folk.

Men även om regeringen är blåsta förklarar inte det varför denna megastora världsnyhet, som ”alla”, utom ni ungefär, vet om mörkas?

England vet:
More than 40 Islamic countries just met and vowed to wipe terrorism …
Saudi Arabia to destroy ISIS and defeat terrorists around the world …

Frankrike vet:
Saudis host first Muslim anti-terror summit – but without Qatar, Iran …

Israel vet:
Saudi Arabia vows new Islamic alliance ’will wipe terrorists from the …

Spanien vet:
IMCTC Ministers of Defense from 41 Muslim countries kick off …

Det som sägs allmänt är också att man släppt ut allt vad man har kunnat hitta av våldsverkare i fängelserna i Irak och Libyen och anställt dem som legosoldater. Människor som kidnappats har också vittnat om att förövarna vet knappt vad en koran är för något.

Saddam Hussein’s Interrogator: He Tried to Warn Us, but We Didn’t …

oPrinsessan talar ut nedan i en video, och under är en film om kvinnors rättigheter som på många sätt är väsentligt djupare i denna kultur än i vår. Jag ska studera saken ett bra tag till och spar det till en bok. Kvinnofriden är t.ex. total.

Ni har idioter där uppe som skriker ”hora” efter kvinnor, och en gjorde det här för några år sedan. Han fick sju års fängelse; han hade skrikit sånna ord, knuffat och bitit en studentska ifrån Ukraina.

Ni får lära er att det är normalbeteendet
Domstolarna börjar tala om att det är ”deras kultur”, man ger dem knappt böter för rapistvåldtäkter. Här är det minimum 7 års fängelse upp emot 30.

Vi hade nyligen en incestpappa som åkte in på 28 år, och han fick väl 7 år för det och 21 år för att han hade ”totalt berövat sin dotter hela hennes självkänsla”, enligt domaren.

Vad jag kan se är Sverige nerlusat med ISIS-folk
Men räddningen kan komma från söder, om jag förstod saken rätt idag, därför att om man tillåter dem i väst, kan de senare återvända, och ordern är;
hela världen, överallt, alla.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Bra skrivit , levde i Saudi under90 talet och trots att det då var mycket striktare var det så att flickor först efter puberteten hade på sig abaia. Det ansågs som ett yttre tecken att man hade blivit vuxen. Mitt intryck är att den politiska islam som man understödjer här i Sverige är inte den islam som jag lärt känna i det strikta Saudi. Kvinnor hade mycket mer rättigheter än man påstår nu och man accepterade bland många saudier andra religioner trots att wahabism hade stort inflytande. Jag som kvinna blev behandlat med respekt även på landsbygden, kanske därför att jag också respektera andra.

  2. Gissningsvis är det så att Muslim Brotherhood som är förbjudna i Saudi, här, Egypten osv har dragit till Sverige så svenskarna ser / hör inte normala muslimer uttala sig, de hör en terroristgrupp tala för det kan de inte göra i saudi t.ex. eftersom det är 20 års fängelse för att tillhöra terroristgruppen där. Vi har inga sånna här i TRNC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.