Du får komma ner till oss, pronto!

porkÄven MSM kör på… här i TRNC säger vi Happy Christmas, och julen är megastor, mycket, mycket bullrigare och gnistrande än i Sverige.

Man firar dock inte Jesus födelse, gör ju inte vi heller längre, utan det är en enda stor familje- och vänskapsfest.

Borgmästaren delar ut en julklapp till alla skolbarn…

Min skinka är beställd och betald, och chauffören hämtar den 22:a. Pris 30 sek för den hämtningen, en halv mil bort, där The Pork Shop är belägen.

Och vad gör ni där uppe?
Ni badar, marineras, i propaganda… de hatar julen, hatar hundar, alla går i tält, kvinnor har det gräsligt…  Jag skulle näppeligen bo här om det fanns en stavelse sanning i det hela. Det är en ww2-repris; förra gången var det judarna.

Min närmsta stad förra året

Konstsnö….

Spread the love
Om Lena Holfve 10157 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.