Nej, det blir inte som förr, och det är dags att tänka

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klVi såg nyligen Mikael H skälla på folk för att de inte vågar yttra sig,  och det är klokt att låta bli det.

Fascismen bygger alltid på att man blåser unga
Åldersförakt, familjesplittring, hjärntvättsskolor ska ta fram en individ som går på i princip vad som helst. Unga, dumma, hetsporrar får sen leva från 40 års ålder med dåliga samveten ofta.

Fördumningen, införandet att djur har mänskliga rättigheter men inte vi, slakten av skolan etc ingår och här vill jag sätta starten till år 1975. Jag hamnar ofta där; 1975.

Föreställ dig att du skulle bege dig in i en massa, som omfattar en halv miljon unga, som skriker som vansinniga, och säga emot…  Du kan lätt bli slaktad. Det är uppenbart.

Vad som är mindre uppenbart är att du nu ser det stora skiftet föräldrar-barn

Skärmavbild  klDet har länge varit så att de svenska barnen har varit föräldrar, och de har varit barnen. I många familjer har barnen bestämt semesterns resmål, vilken mat som ska köpas in, etc. Om vi ser det hela som en vågskål så har föräldrarnas skål sjunkit för varje år som gått, och nu lär den tippa än mer. Du ser detta fenomen tydligt vid besök i Sverige. Ju mer föräldralösa barnen har blivit desto otryggare har de blivit.

Inom kort kommer barn att bestämma att nu är det slut med flygandet, kött får inte inhandlas, osv. När barn bestämmer för mycket skapar det känslan i dem att du kan inte skydda mig. Greta har just påpekat att du dessutom vill ta livet av dem.

”Därför flyttar jag från min älskade stockholmsförort” är en artikel som nämns i Malcolm K:s artikel som läsaren nedan skriver om, och den läste jag för några dagar sedan. Den beskriver den rädsla hon känner väldigt väl men vi vet inte riktigt om den är ”sann”.

Män stirrar på henne…
Efter åratals sexualisering är det ett direkt hot, och backar jag bandet 30 år stirrade män men jag uppfattade dem aldrig som några hot. Hon skriver också om en man som blev arg då han fotades, och backar jag bandet bara tio år fotade du aldrig någon utan att be om lov först. Mycket ohyfsat! I den gränslösa tid vi lever i nu gör folk det och om någon reagerar, och sätter gränser, blir det megastort för ingen har satt gränser för dagens 15-35-åringar förr…

nMin indiske chaufför Shan skickade ett kort med rosor till en femtioårig svenska han kört och hon gick i taket och blev fullständigt hysterisk. Shan skickar samma kort till mig, barn, gamla, män, kvinnor… och han gör det rutinmässigt då folk fyller år, de har sagt eller gjort något bra.

Han är numera av mig totalförbjuden att skicka kort med rosor på till svenskor utom två, som han också har kört, som inte sexualiserar hans kort. Killen är väl 23… har aldrig haft sex, ska gifta sig då han är 35 år. Han fattar ingenting, men gör som jag ber om, eftersom jag är Lena Mom, och alla som får titeln Mom är Gud dvs klok, vis, och vill honom alltid väl.

Nu spelar det ingen roll om artikelförfattarens rädsla är korrekt eller enbart ”svensk” – för hon upplever det så – och vill nu till en småstad, och det lär nog inte hjälpa nämnvärt. Flyttar hon hit hjälper nog inte det heller om vi betänker den gången då jag åkte en gammal rostig Ford hem en söndag. Hon hade gissningsvis uppfattat den gamle mannen som farlig?

Jag reagerar avseende den här typen av berättelser därför att äkta farliga människor visar sig aldrig
Du hinner inte ens uppfatta dem innan de agerar ut. Som exempel kan nämnas att Svensson blir rädd då det kommer en riktig biff på parkvägen men känner ingen som helst oro om det kommer en liten, spinkig och nästan feminin kille på samma parkväg. De flesta våldtäktsmän, äkta överfallsvåldtäktare, är små, spinkiga, inte sällan är de synbart feminina och får vanligt folk att tänka att ”den där är ju inte ens en karl, han kan inte vara farlig!”. Biffen hoppar sällan eller aldrig på kvinnor.

Skärmavbild  klKvinnan som är rädd, som skrivit artikeln, har ett par små barn och i nuläget har hon inte en susning om att det mycket väl kan bli de personer i hennes liv som blir riktigt farliga längre fram t.ex. då enpartistaten uppmanar alla att ”ta ansvar” och avliva sina dumma, korkade föräldrar som förstört hela jorden…

I nuläget ska man nog inte debattera i olika forum, jag gör det i vart fall inte, men vill man se om sitt hus på allvar ska man inte fostra några barn i Sverige eller ens i väst.

lbHej Lena
lite grand om Sverige, denna artikel i GP av Malcolm K

nu tycker jag speglar läget väldigt bra.
Malcolm K är vänster men ser det uppenbara.

Att man tror att allt fortsätter som sosse-Sverige
med ytterst små förändringar, man har inte förstått
eller accepterat någonting ännu.

https://www.gp.se/ledare/medelklassen-har-ingenstans-att-fly-1.18626110

Läsarbidrag, tack!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Hej Lena!
  Jag var tvungen att gå med i Facebook för att kolla och det är ju som du säger. Man ska inte underskatta dumheten. Jag lyssnade också på ett youtubeklipp och funderade på om det kunde stämma och nu verkar det som Ericsson är i blåsväder som han säger. För övrigt har han samma inställning som dig vad gäller pengar. Väl värt att lyssna på fast långt:
  https://www.youtube.com/watch?v=LXfYbyKYkmM
  Tomas

 2. Nobel-pristagaren William Golding har redan skrivit om hur det blir när man låter barn bestämma i Flugornas Herre. Men den här gången kommer det inte att handla om en liten ö. Nu kommer det att bli globalt. Måste medge att jag inte har läst romanen men jag har sett film-versionen. Ett par andra filmer som nog också kommer bli verklighet är Soylent Green och Invasion Of The Body Snatchers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.