Bild uppdat: Nästa stora kulturchock som väntar bakom hörnet i väst

Jag har släktforskat ner till 1500-talet, och fann att varannan generation gick i kyrkan och varannan var motsträviga, och det är så; allt går i cykler.

Jag frågade biskop Ström, för nu 35 år sen…

Han visste att islam kommer ta över världen, därför att vi föder för få barn, klart inom tre generationer, tyckte han. När vi var i Israel, på en lunch hos borgmästaren i Jerusalem, sa biskopen då vi lämnade den att de oroar sig i onödan, de kan köpa hur många vapen om helst, araberna tar över, de föder barn och blir snabbt en majoritet.

Det där förstår vi, men den nuvarande kristendomen är för vek för att attrahera ungdomar, som i vår kultur är i princip föräldra- och familjelösa, och de kommer dras som flugor till islam, och det har redan börjat i väst.

Nu är jag helt ointresserad av religionsutövning men om jag vore intresserad hade jag nog konverterat ganska snabbt, vilket jag inte ens behöver eftersom TRNC är sekuläriserat, men bilden högst upp förklarar delvis varför.

Jag mejlade i söndags till värdens e-postkonto, han själv är i Israel på ett bröllop, och handyman svarade inom fem minuter genom att knacka på min dörr. Han sa mig att servicekillen kommer inom femton minuter, jag tackade och log brett.

Klicka, eller se längst ner

Detta mitt leende ger handyman en energi som han kan leva på rätt länge. Vi vet att män gillar då kvinnor ler, vi vet att män ser leenden och ögon först, men vi vet inte att de är beroende av värme från oss. Vi vågar nog inte le heller eftersom allt sexualieras.

Servicekillen kom, och gav min aircon ny gas, och sen fungerade den, igen. ”Alla” vet att jag får inte ett problem löst i Sverige på 25 minuter, risken att jag möts av ett ”det kan du göra själv, jävla kärring”, är rätt stor.

Två videor om saken, finns säkert tusentals, men det vi ser är mycket lyckliga människor, och skälet är i mina ögon mycket enkelt; de feminina och maskulina energierna är intakta, de är bara söndertrasade i väst.

maskulin energiDet är också vad västfolk ser och upplever då de kommer till TRNC, de säger utan undantag;
-Min Gud vad alla är fredliga här.

Men det beror inte på att TRNC i botten är ett muslimskt land, även om det främst är ett mini-England, utan på det faktum att energierna är 100% intakta. Det är de maskulina oförstörda energierna som går igång i handyman då han läser mitt meddelande: my aircon is dead!

Som det ser ut nu i väst blir inte jag förvånad om miljon efter miljon unga konverterar före säg år 2025. De har då föräldrar som är fullständigt marinerade i en sinnessjuk propaganda så de lär bli helt livrädda.

Spread the love
Om Lena Holfve 9188 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.