Nästa år ska vi skjuta prick mot propaganda

ljug

Jag tänkte att vi alla ska bli experter på propaganda. Om jag nu har rätt i att det inte finns en enda bok, och inga titlar utgivna alls ifrån det uppgivna förlaget, angående kinesen som är bokhandlare och som fick Svenska Pens pris, så kan man påstå att de räknar med att ingen kollar nånting. Makalöst…

Citatet ovan är bedragaren Christina, som for runt i alla alt-medier som finns, och jag tror säkert att minst 70% av folket på allvar tror att man får tre månaders fängelse för att man sagt något nedsättande om någon annan ras, religion osv,  Hon åkte in för att Hovrätten rev upp en villkorlig dom hon hade på sig för försök till utpressning.

De som gav henne en scen och strålkastarlampor hade inte ens läst domen… tar tio minuter…

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.