När VP Mike Pence blir president börjar ondskan på allvar

Jag inleder artikeln med en trött man…
Han är så trött på alla västidioter som åker till Mali, Irak etc. och som mördas rätt omgående. De skriver på FB att alla på jorden är en, och det goda samtalet funkar överallt, ungefär…. De var marinerade i allas-lika-värde-propagandan och de var Schymaniserade.

OM jag var Gud fader skulle jag säga så här idag
– Nobelpristagaren i litteratur Alexandr Solzhenitsyn påpekade för er att västfolk inte vet vad faror är längre.

Förnekar man ondska, förnekar man med automatik även motpolen godhet, och blir vad? Mellanmjölk?

Eftersom ni inte lyssnade på Alexandr Solzhenitsyn måste ni få lära er vad ondska är så ni kan återupptäcka godhet.

Vi kommer att få lära oss
Jag skrev om vad jag ser framför oss i morse och här kommer del två.

Mike Pence blir president, i samma stund som Trump försvinner, och det lär han nog göra längre fram, därför att lite längre fram behövs kallhamrade typer.

Vår egen vice AL, hon är inte det än men jag bryr mig inte därför att förr eller senare blir hon statsminister, har energimannen Siwert läst av hennes energier och kommit fram till att kvinnan är född ond.

Jag grävde ett par timmar för nu tre, fyra år sen och fann mygel, manipulationer och en teaterapa utan dess like, och säger inte emot.

Men, det finns som sagt ett aber och det är att västmänniskan i princip förnekar ondskans existens. Det är ett skäl till att de har kommit så långt som de har.

Så, låt mig få presentera “alternativet” till Trump, och vi kan ju fantisera lite om hur västs press skulle reagera om deras hatobjekt Trump, som i sammanhanget nog får beskrivas som charmig, försvann…

Vice presidenten var i Kina och förvirrade dem nog rätt rejält
Mike Pence’s Tough Talk on China: The Trump Administration’s ‘Evil ...

MP är ondskan personifierad och det är så tydligt att även blinda bör se eller känna det.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa“We’ve come to a pivotal moment in the life of this country,” Pence soulfully intones. “It’s a good time to pray for America.” His voice rising in righteous fervor, the vice president promises an opening of the heavens. “If His people who are called by His name will humble themselves and pray,” he proclaims, “He’ll hear from heaven, and He’ll heal this land!” Läs mer

Längst ner ligger ett läsartips, tack, om snipers de kan skicka ut…  Slaughterbots där vapnet – en robot – fattar besluten men någon programmerar dem…. Lyssna på killens hatfyllda röst…

Henry Kissinger påstås ha sagt om NWO: 
-Yes, many people will die when the New World Order is established, but it will be a much better world for those who survive.

Jag tror att en “lektion” mänskligheten ska igenom är att vuxna människor kan inte via skattsedeln överlåta precis allt ansvar på inhyrda tjänstemän som antas utföra goda gärningar…

Vi har inte brytt oss om samhället alls i allmänhet. Världens största kassakista – skattekistorna – lämnades obevakade… och nu måste vi ta tillbaka dem, och det lär ta tid, och kommer inte ens att gå innan vi erkänner ondskans existens.

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.