Upp dat; När nya energier blåser bort gamla sanningar

Skärmavbild  kl

År 2012, i december, anses vara den energimässiga starten för det nuvarande paradigmskiftet, och video 1 är urtypisk dvs att gamla, gamla sanningar ifrågasätts först, och sen inser ”alla” att det där var ju tok, ska vi inte ha mer av. Vi får ju en revolution den dagen ”alla” anser att sociologin är humbug rakt upp och ner.

Men nu är det ekonomi på tapeten…

Jag rekommenderar alla att lyssna på madame!
Under den videon lägger jag ut en rätt duktig kvinna som reder ut vad jupiterkraften står för då den går in i just stenbocken, som bland annat representerar ekonomiskt snack, regeringar, samhällsbygget, strukturer, som det i video 1+3, och de som har producerat den är säkert övertygade om att de har kommit på en ny infallsvinkel helt själva, och så är det nog inte.

Energifolket skulle nog säga att utan att just jupiterkraften hade börjat närma sig det energifält som kallas för stenbocken kan de inte ens tänka i dessa samhälls-banor. Det är därför regeringen i TRNC styr upp – otippat!  som blixten från en klar himmel ! – VISA-reglerna just nu.

Skiftet småstartade 2012
Jag gissar att författaren Don Watkins påbörjade tankegången runt december 2012, talade sen med massor med människor i något år, skruvade på saken, började skriva ut boken år 2014-2015, och hans bok kom 29 mars 2016. Nu börjar den möjligen bli intressant, han är alltså en äkta för-fattare, och han får vänta i 3-30 år innan energierna leder till att kollektivet ens vill höra vad han säger. 

In this episode, Gloria Álvarez interviews author and former Ayn Rand Institute fellow Don Watkins about the debate over income inequality, the real causes of wealth or poverty, and what advocates of capitalism can do to promote the spread of free market ideas. Watkins is co-author with Yaron Brook of the book ”Equal Is Unfair: America’s Misguided Fight Against Income Inequality.”

Don Watkins (born 1982) is an American writer. He is an Objectivist and was a fellow at the Ayn Rand Institute from 2006 to 2017. Watkins now works for the Center for Industrial Progress.

Video 3 slutligen är Chris Hedges som talar – obs! år 2011, om ”Death of the Liberal Class”
Han förstår att det är på gång, och det vet vi också att det ingår; Journalist and author Chris Hedges delivers a lecture based on his book Death of the Liberal Class. Hedges argues that there are five pillars of the liberal establishment – the press, liberal religious institutions, labor unions, universities and the Democratic Party – but that these institutions have failed the constituents they purport to represent.

beritEn för-fattare är egentligen inget annat än en person som sätter upp fingret i luften ofta, och kollar in vartåt det blåser, och som är känslig för stora energiskiften, känner av dem snabbt, och som samtidigt är skrivkunnig samt solitär nog för att inte bry sig om att man inte är modern speciellt ofta.

Jag får ibland reaktionen att ”ingen talar ju om dina UMS-böcker”
Nä, vi får nog vänta på den dagen, därför att UMS-serien är väldigt mycket ”före”, och det krävs också om serien ska innehålla minst sex böcker.

Dessutom lär jag inte ens bli trodd utan att först producera minst tusen friska, vilket är på gång, innan du kan få gehör för tankar som att grått hår inte har med ålder att göra utan visar upp förgiftningsgraden.

Petrea nedan berättade att trots att hennes läkare köpt, efter 17 års sjukdom, att det var mögelförgiftad hon hade varit, samt att hon dokumenterade då hon fick ut skiten ur kroppen, fick hon ändå frågan; Hade du inte en svår barndom, ändå?

Slita upp sociologin med rötterna gör man inte på en kvart men vi lever verkligen i spännande tider nu, och jag ser fram emot 2020, men säkerhetsbältet ska nog på. Därför att vi bör få kraftiga reaktioner ifrån de som saknar ett eget inre ljus, de jag kallar för ”kopiatorerna”, därför att solar minimum innebär att de inte får in lika mycket energi utifrån, och de har ingen egen inuti – så de bör gå bananas ganska snart. Lejonparten av våra politiker är kopiatorer.

petrea kopia

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

6 kommentarer

 1. I alla tider har man byggda bostäder där kunnigt folk bodde, som hade bra klimat utan att för den delen skulle man behöva ha massor med teknik för att ett hus blir beboeligt.

  Detta har man övergivit för länge sedan och man bygger med mekaniskt frånluft som brummar och dessutom plastar man in husen så att dessa inte kan andas på ett naturligt sätt med tämligen tjock isolering som inte klarar av att hantera större mängder fukt.

  Jag bodde i ett sådant nybyggt hus och när elen har gått gick det inte att andas i den oavsett om man öppnade fönster.
  Man tog bort även ventilation i köket på högsta punkten och ersatte sen med spisfläkt vilket orsakar mögel för att ångorna smiter förbi och kan inte ventileras bort.

  Här i Älgered bor en man som byggde ”Naturhus” utan plast och med en naturlig isolering. Han hade aldrig en framgång i Sverige men lyckades hyfsat i Tyskland och Australien.

  Boverket och deras regelverk hjälper inte till ett friskare boende. Boverket har tillåtit att bygga putsade hus där man i öppningar där fönster sitter byggde med träkonstruktion med enkel putts utanpå vilket förorsakade fukt och läckor i dessa partier och därmed mögel.

  I jakten på energisnåla hus blir problemen bara värre och värre. All gammal kunskap om en naturlig tillförsel av luft verkar gå om intet. En gång sa en schaman från Amazonas att vi bor i hus som inte går att bo i – mycket sårbara hus.

 2. Det är så och man lär få riva rubbet, och det är väl därför locket ligger på avseende mögelförgiftningarna som anses vara ”psykiska problem”… vi tarar om biljarder…

 3. Det byggdes nya bostäder i Kumla för 20 å sedan. Väggarna kom i isolerade sektioner, utan luftspalt och man sprutade spritputs rakt på gipsskivan. Nu har hela kvarteret mögelproblem men kommunen låtsas som det regnar. Man ser tydligt hur fukten krypit in under spritputsen när det har regnat.

 4. En kompis köpte ett nybyggt hus med s.k. enstegstätad fasad. De fick skala av frigolitskiktet och bygga nytt med luftspalt mellan ytterväggarna och husstommen. Det var ett helt villaområde som var byggt på samma sätt och nu finns det fullt av dem över hela landet. Det gick att bygga så med träullsplattor som var doppade i cement. Det användes ofta från början av 1900-talet och framåt. På plattorna satte man fast hönsnät och sen betongputs. När det hade torkat använde man kalkfärg. De möglar inte men är dyrare än frigolithus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.