När mamma är Gud sker inga invasioner

Jag har aldrig sett den moderskärlek jag ser i hela Asien i väst, och där nånstans börjar också västs enorma problem.

Man kan gissa, jag gör det, var roten finns, och jag tror att det handlar om att fäder/män inte fostrar söner, men främst för att feminismen ingår i fascistbygget som känns som ett hybridkrig mot hela väst.

Jag har kollat runt lite, och folk tycks uppfatta feminismen som en ideologi som leder till att kvinnor ska få det bättre.

Den handlar om att feminisera männen, och när soldaten i mannen är borta är det bara att kliva in.

En indisk ”son” fick av mig veta för femton år sen att vi i princip saknar en armé, samtidigt som vi har sötvatten, och han skakade på huvudet, och sa mig direkt:
-Ni kommer bli invaderade, flytta därifrån.

Mannen ovan, en gammal vän sen jag anlände till TRNC för nu 10-11 år sen nånting, sa mig ständigt;
-Måste du verkligen åka upp dit?

”Alla” vet att Europa är under attack, utom européerna, och det får man sova på hur det ens har kunnat uppstå. Ett kraftfullt vapen är feminismen.

Högst upp har vi en man vars bror fick veta igår, vi möttes i matbutiken, att jag inte mår toppen, som jag brukar, och då sätter man in honung. Familjen har bikupor uppe i bergen och pappan åkte upp och hämtade en burk till mig.

Ordet ”sjuk” får varje medborgare att vakna….  
Men det här är rutin i Sverige därför att maskulina energier saknas:

Det kan nog inte ens hända att en man plockar fram dunderhonung i Sverige därför att precis allt sexualiseras, ingår också i f-bygget, vars ena mål är att feminisera männen, och göra kvinnor till objekt, motsatsen till subjekt, som är det normala.

maskulin energiDessutom är lejonparten så feminiserade, och därmed förvandlade till den lättkränkte och gapige Gunvald Larsson, att de har tappat bort all maskulin energi, och dessutom pågår ett könskrig sen länge, som är som ett inbördeskrig, och det känner jag varje minut att det är en gudagåva att slippa det här på ön. Existerar inget. Min bok ”Könskriget” kom nog ut 1987, så vi har haft problemet länge.

Eller, som jag skrev på 80-talet; feminismen blir vår död:

Spread the love
Om Lena Holfve 9206 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 trackback/pingback

  1. Och några miljoner får mejl - Författare Lena Holfve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.