När inget sexualiseras fungerar samhället som klockan

fascimJag gick ut med en soppåse i går eftermiddag, lägger dem i en binge som står på terrassen, och sen bär nån av de fyra handymen iväg med själva påsen då den är full. Det är för att jag ska slippa gå eftersom jag fortfarande har mycket vatten i min ena fot.

När jag kom ut fick jag se handymanschefen stå och försöka kika in i mitt sovrum… så det är tur att jag har varit mycket lite i Sverige de senaste tio åren.

Där sexualiseras allt, precis allt, och det kan inte finnas en enda utlandssvensk som inte reagerar över det. Mitt eget rekord är då jag frågade en man vad klockan är, och han svarade mycket ilsket:
-Jag är faktiskt gift!!!

Det ingår i bygget av en fascism; rampant sexism.

Jag förstod direkt varför han kikade in…
Han fick syn på mig, sken upp och gjorde ett korstecken över bröstet, han talar inte speciellt mycket engelska, men han sken som en sol.

Jag gjorde tummen upp, och han rann iväg, och nån timme senare kom värden förbi, nyss hemkommen från Israel, och han sa mig att han gett handyman order att kolla upp min lägenhet, se om han kunde höra några ljud.
-De har inte sett dig ute på två dagar, jag blev orolig.
-Tack, jag är tacksam, svarade jag som dock vet att han inte tänker på katterna och hundarna som skulle leva om utifall jag låg på golvet, och inte kunde ta mig upp.

Studenterna en trappa upp skulle snabbt höra mig, min chaufför har järnkoll, liksom ett par väninnor, och anhöriga i Sverige – som jag umgås med via Skype – skulle också reagera om jag försvann helt.

Hela detta sociala kontrollsystem slår man givetvis ut om jag t.ex. reagerar ”svenskt”, och polisanmäler handyman för sexuella trakasserier, eftersom han bevisligen står med näsan tryckt mot sovrumsfönstret, och försöker se in genom en glipa i gardinen.

Skälet till att absolut inget sexualiseras här beror på att sexhandeln är kontrollerad i TRNC, som i alla andra länder, och Sverige är nog det enda landet i världen där den är helt okontrollerad.

Man anser förvisso att den inte finns, eftersom den är förbjuden
I skuggan av det förbudet har det blivit så att folk raggar sex, som är en drift i unga år, på krogen t.ex. – vilket är fullständigt uteslutet att du ens kan göra här. Du får inte, sexuella affärer hänvisas till gigolo- och nattklubbarna.

Musikställen har börjat ta in bara par från väst för att stävja vårt one night standraggande, som ett exempel, för vi förstår inte det här hur lätt som helst.

 

 

 

 

 

Försöker Bianca ragga här på krogen kommer polisen, eller först en hovmästare, säga till henne att hon får åka till en nightclub, gigolovideon högst upp, där får hon ragga, köpa och sälja sex bäst hon vill, men inte i det offentliga rummet.

Vore hon man skulle hon bli tillsagd att åka till gigoloklubbarna om hon vill sälja.

Jag har ibland talat med svenskar om det här, och ”alla” anser att bordeller etc ska man absolut inte tillåta.

Vi är enda landet i hela världen som inga har men till priset att du kan inte säga hej till den du möter, du kan inte le mot en främling, du kan nog inte ens vara vänlig, och du kan bevisligen inte ens fråga vad klockan är.

Så skapas ”rampant sexism”, och den blir bara värre och värre i Sverige, den har krupit ner på dagis.

maskulin energiNär den är skapad slår den med automatik ut de maskulina energierna i hela samhället. Rekordet jag läst om var den gången nån 17-årig flicka blev våldtagen i en simbassäng i en mellansvensk stad, och på poolkanten ska det ha stått cirka 50 män och glott.

Ingen ingrep, nej för de är helt renons på maskulina energier.

När samtliga män är förvandlade till lealösa lerklumpar är det bara att invadera landet, du lär möta noll motstånd, pekar du med en AK4:a mot en Svenne kanske han möjligen skriker:
-Jag är faktiskt gift!!!

Nationella insatsstyrkan borgar för att du aldrig kan ligga skadad i ett hus:

Spread the love
Om Lena Holfve 9224 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.